icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
15. nov 2020

@patusss krásne... Prajem všetko dobré a do šťastného konca ♥️ 🍀

abigaile
15. nov 2020

@sekerka18 ja po samovycisteni som dostala krvácanie po 29 dňoch, potom 28 dňoch s tým,že som vkuse spinila a mala anovulacne cykly. Ďalší cyklus bol už môj "normálny" , ovulka 35 deň a nevyšlo to. Tak som teraz v ďalšom cykle.....
Ale docitala som sa, že na pcos je super bezlepková a bezmliecna strava, tak zahajujem😁 celkovo je to supersposob, ako znížiť aj zápal v tele....hádam to tu niekomu pomôže dievčatá 😊

kacenuska20
15. nov 2020

@patusss drzim palce, zelam krasne tehulkovanie ☺️🍀❤️

rosalie1411
15. nov 2020

@shellynda ovulka nebola.. Ešte som nemala anovulak, tak aj to si vyskúšam 😁😁 len som zvedavá, kedy príde MS..

A tebe držím palce, graff máš veľmi pekný.. Tak bodaj by bol ten víťazný 😊🍀

janedoe
15. nov 2020

@shellynda drzim palce, nech je to tak ❤

naty1987
15. nov 2020

@patusss krásny graf a este krajšie kolajnici nech ide všetko ako má 😍👌
@shellynda Jeeej krásne si stúpla pevne verím že ten pokles bolo to čo si myslíš 🙏😘

shellynda
15. nov 2020

@rosalie1411
@janedoe
@naty1987 ďakujem moc, dúfam veľmi aj ja, že by to mohlo byť ono 🙏😘

sekerka18
16. nov 2020

@abigaile ja nechápem už. Stále nic. Ale tak čo mi iné ostáva len čakať.

rosalie1411
16. nov 2020

@abigaile, ty si mala anovulacny cykly, že? Vyzerá to tak, že ja mám teraz. Príde ti MS normálne v čase, kedy má alebo ako to funguje? 🤷‍♀️

evita2176
16. nov 2020

@shellynda ahoj no ako dnes?? Ja stale kontrolujem ci si nieco nepridala 😅

domig1
16. nov 2020

V polke čakania na výsledok 🤨

shellynda
16. nov 2020

@evita2176 ahojky 😍, nóóó, tak po rannom meraní ma akosi prešiel ten ten dobrý pocit čo som zatiaľ mala z grafu ... Teplota klesla, ale zajtra skúsim test, lebo už teraz ma ruky svrbia 🙈a sa poznám, že už dlho nevydržím 😅

evita2176
16. nov 2020

@shellynda nevadi ze klesla stale to moze byt dobre. Tak cakame zajtra testik s duskom🍀🍀🍀

shellynda
16. nov 2020

@evita2176 no už aby bolo ráno 🙈... Zmerám teplotu, urobím test a dúfam, že aspoň 👻tam bude😃🙏

kacenuska20
16. nov 2020

@shellynda silno drzim palce ✊✊✊🍀

shellynda
16. nov 2020

@kacenuska20 ďakujem 😘už to neviem vydržať 🙈

kacenuska20
16. nov 2020

@shellynda no mi hovor, ja som zajtra cca 10dpo, no testovat nebudem, bojim sa opat bieleho testu a sklamania 😐... A v stredu ideme do Gyn fivu...

shellynda
16. nov 2020

@kacenuska20 klobúk dole, že vydržíš 😃... Budem ti držať palce v stredu nech sa dozvieš len dobré správy 😍

kacenuska20
16. nov 2020

@shellynda pochybujem ze by tam na to prisli, na sone asi nic neuvidia, ale tak bolo by to fajn, az tam uz potom nemusime ist 😁 a dakujem 🙂 no snad vydrzim, je to tazke, ale po tolkych neg. testoch 🤐

kacenuska20
17. nov 2020

@shellynda ahoooj. 🙂Robila si si testik? Ako to dopadlo? 🙏😊

janedoe
17. nov 2020

@shellynda aj ja som zvedavaaa 😊

evita2176
17. nov 2020

@shellynda ahoj cakame veru😅😅

abigaile
17. nov 2020

@rosalie1411 joj moja, ťažko povedať. Ja mám pcos, takže ja mám každý cyklus iný😁 ale bežné, keď sa stane anovulak, tak by mala prísť ms normálne 😊

shellynda
17. nov 2020

@evita2176
@kacenuska20
@janedoe dobré ránko 😍... Nóóó, lovenie👻je u mňa už úspešne zahájené 🙈😅.Niečo sa mi tam črtá, ale nedá sa to zachytiť foťákom žiaľ.Skusila som aj ovu test, lebo mne vždy ukázal pekne a ten je silnejší, ako bol po ovu, no nejdem sa ešte tešiť, je to moc zavčasu

kacenuska20
17. nov 2020

@shellynda v negative to vidiet, velmi sa tesim a silno drzim palce 😊😊😊✊❤️

shellynda
17. nov 2020

@kacenuska20 ďakujem 😘uvidíme či budú silnieť 🙏. Zase čakať až do zajtra 😔, ale ako sa poznám, tak večer možno ešte jeden test skúsim🙈

kacenuska20
17. nov 2020

@shellynda urcite skusis, vsak a co 😁 ked to tak pekne ide, clovek je netrpezlivy 😊

domig1
17. nov 2020

Od včera ma začali bolieť prsia a trosku podbrusko 😔 no uvidíme 🤔

evita2176
17. nov 2020

@shellynda aj ja tam nieco vidim 🙏🍀🤞🤞🤞

kacenuska20
17. nov 2020

@domig1 aj to moze byt priznak tehotenstva, graf mas zatial pekny 🙂... Mne tie teploty skacu, ale zatial sa tiez drzia v poovulacnych, no necitim na sebe nic, co by som mohla pripisovat tehotenstvu