Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domig1 asi az ak bude meskat... Zajtra ideme do centra, tak uvidim no... Tiez ma svrbia prsty z nedockavosti, ale snad vydrzim.. V nedelu mam dostat ms
@kacenuska20 sleduješ si aj krčok? Ja ho mám vysoko ako v čase ovu 😔
@domig1 nesledujem, neviem to rozoznat, teda nerozumiem tomu 😐
@katkaholiova vyzera dobre 🙂
@kacenuska20 nie je nizka? Nemala by byt nad 37?
@katkaholiova nemyslim si, nevyznam sa az tak v tom extra super, ale myslim ze pokial sa drzi na poovulacnej, tak je dobre... Ja mam raz tak, raz tak
@kacenuska20 a ty si mala podla tohto kedy ovulaciu?
@kacenuska20 ty mas velmi pekny grat. Kedy ocakavas ms
@katkaholiova mala som mat 8.11 ale podla teploty som mala 7.11... Ms mi ma prist v nedelu 22.11...
Ahojte dievčatá, po dlhom čase si idem k Vám po radu, konečne sa mi upravili moje 40 dňove cykly na 28-29 dňové a ovulácia sa z 23dc posunula vpred..len ma zarážaju tie teploty, po ms do ovu som mávala vždy 36,3 max. 36,5 a po ovu zas 36,7 az 36,9...je to nejaký problém keď mám tie teploty aj pred ovu dosť vysoké? alebo je to normálne? a prebieha všetko ako má a nemusím sa ničoho báť? Ďakujem Vám vopred 🙂 prikladám Vám fotku grafu za október a zatial aspoň kúsok môjho novembrového grafu 🙂
@kacenuska20 drzim palce pri takomto grafe
@katkaholiova dakujem... Bodaj by to vyslo, ale do nedele daleko 🤷♀️
@kacenuska20 ved prave aj mne do stredy, presne na meniny by som mala dostat dufam ze namiesto toho bude prekvapenie
Ahojte, kedysi som sem patrila, meranie bazalnej teploty som robila podctivo, samé grafy, odkladanie a sledovanie testov ma veľmi unavilo, keďže mi povedali, že s endometriózou je veľmi malá šanca otehotnieť,som to vzdala, 4roky čakania som zahodila za hlavu...po vysadení liekov mi,ale začínalo byť zle, už viem prečo 💞
@carrot_apple gratulujem
@carrot_apple krasa vela stastie pohodove bezproblemove tehotenstvo prajem a samozrejme gratulujem 🥰🙏🏽
@katkaholiova no to dufam aj ja 🙂
@carrot_apple gratulujeeem 🍀😊

@kacenuska20 teploty máš skoro podobne mojim 🙂 kedy planujes testovať?