Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda ja neviem...mne sa zda nieco na oboch. Pockaj este 2 dni a potom uz budes mat jasnu odpoved ❤ Ved aj som tu minuly mesiac lovila duchov, ktori boli mozno tak v mojej hlave a na 11-12DPO uz nebolo pochyby 😊 Drzim palce. Mne inac maybe baby tehotensky test minuly a tento cyklus pekne skoro ukazal 😊
@shellynda drzim palce silno, nech o dva dni vidno uplne ze uplne ❤️🍀✊🙂🙂
@milik45 no ja ešte doberiem to čo mám pokupene,a tiež už viac nič do seba pchať nebudem.uz má to ani nebaví,každý deň stále rozmýšľať,či som nezabudla niečo zobrať.a keď nie,tak to necháme tak.a prečo hlavne ten Inozitol,ten môže aj predlžovať cykly?lebo ja ho tiež beriem,tak preto sa pýtam.
@mirus11 Popravde od kedy som vysadila inositol tak mi prisla ovu skor..tak to pripisujem k tomu..aj ked moja gyn mi odporucila si davat inozitol na podporu..ale cakanie na ovu bolo nekonecne, uz ma to potom aj prestalo bavit pit tak som sa rozhodla skusit ho vysadit a od kedy som vysadila tak uz dva cykly v septembri a oktobri som mala ovu okolo 12dc, este v auguste som mala ovu na 28dc 🤦♀️
Preto za mna je najlepsie nic do seba zbytocne nedavat a normalne fungovat 🙂
@katkaholiova mala by som dostat 25.11
@naty1987
@evita2176 ja som mala IUI o deň neskôr ako mi vyznačil graf, tak teoreticky som 10dpi, ale tak na tom nezáleží, možno mi teplotu drží hore len utrogestan, viem, že vtedy nemá význam merať teplotu, ale tak bola som zvedavá, ako veľmi to teplotu ovplyvňuje 😀 možno bola ovulacia tak ako mi vyznacil graf a IUI sa spravilo neskoro, ktovie 🤷♀️ To už nezmením, ale ďakujem za podporu dievčatá 😊

@patusss
@evita2176 na jednom je niečo vidieť, ale to sa mi zdá ako kanálik 😔