icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domig1
20. nov 2020

@edinka25 tak prvý moč je príliš koncentrovaný a môže vykazovať falošnú pozitivitu čo sa ovul. testov týka..ideálne okolo 14tej robiť..

edinka25
20. nov 2020

@domig1 poslala som ti sukromnu spravu 😀

katkaholiova
21. nov 2020

Teplota na rano trocha klesla mam pocit ze tento mesiac s toho nic nebude

shellynda
21. nov 2020

Tak dievčatá, ja už viem čo má čaká 😔... Dnes riadny pád dole🙈, ale na ďalší cyklus som riadne pripravená a už sa to musííí podariť 🙏

shellynda
21. nov 2020

@domig1 čakáme na testík s // 😍🍀

domig1
21. nov 2020

@shellynda nič z toho, nanajvýš biochemické ☹️ Teplota klesla dosť a na teste nič moc..

0507
21. nov 2020

@shellynda dokelu, vyzeralo to tak dobre ☹

shellynda
21. nov 2020

@0507 veru 😔, ale ideme odznova

shellynda
21. nov 2020

@domig1 mrzí na to, ja som po tom páde test ani nerobila radčej

patusss
21. nov 2020

@domig1
@shellynda mrzí ma to dievčatá...

shellynda
21. nov 2020

@patusss ďakujem 😘pôjdeme zase odznova a raz sa to podarí 🙏

evita2176
21. nov 2020

@shellynda
@domig1
Zienky to je mi luto, tak pekne to vyzeralo😒 Ale tak budeme verit na vianocny zazrak 🤩🤩🍀🍀

shellynda
21. nov 2020

@evita2176 nóóó😍 môže byť 🙏ja som za😉

patusss
21. nov 2020

@shellynda stojí to za to... všetky tie prebdené noci, ranné merania, zapisovania, analyzovania, zlé nálady, dobré nálady (ak teplota stúpla), nadšenia aj sklamania... v porovnaní s faktom, že môžeme dať niekomu život vs. krátky úsek života, kedy sa "snažíme"... za to stojí 🍀

shellynda
21. nov 2020

@patusss veľmi pekne a pravdivo napísané 😍... Ono to stojí za to mesiac čo mesiac sa nakopnúť a ísť do toho znova, nech to trvá dlho akokolvek, keď vieme čo nás na konci čaká 👶💗

evita2176
21. nov 2020

@shellynda @domig1 ...zienky duchuju mg Mama test??

shellynda
21. nov 2020

@evita2176 mne neduchoval, keď som bola tehu, tak čiarka bola a keď som nebola, bol biely ako sneh😃

janedoe
21. nov 2020

@shellynda
@domig1 joj baby a tak nadejne to vyzeralo 😕 Drzim palce dalsi mesiac ❤

janedoe
21. nov 2020

@evita2176 ani mne nikdy neduchoval. Ma trosku viac farbiva a vie ukazat pekne uz 9 DPO

edinka25
21. nov 2020

co vravite je silnejsia ako vcera?

shellynda
21. nov 2020

@janedoe ďalší bude náš 😉🙏

evita2176
21. nov 2020

@janedoe no lebo ja som 8dpo teplota nizko a test takto 🤔 vcera poobede bledulinkyyyyy...dnes rano kanalik??
@shellynda
Bt 36,6 dnes pad 😬

shellynda
21. nov 2020

@evita2176 toto mi nepríde ako kanálik😃, čiarka je pekná ružová 😍... Júúúj držím palce 💗

nina004
21. nov 2020

@evita2176 Mne tento test nikdy kanáliky neukázal. Podľa mňa je spoľahlivý. A z teploty si nič nerob. Mne tiež klesla na 36,6 keď som uvidela ducha na teste. 🙂

rosalie1411
21. nov 2020

@evita2176 to vyzerá nádejne 😊😊 uvidíš čo ďalšie dni. Ja som tiež veľmi spokojná s mamatestom. Držím palce 🍀🙏

rosalie1411
21. nov 2020

Dievčatá, už som bola zmierena s tým, že tento cKlus je anovulacny a čakám na MS, ale dnes ráno som si odmerala teplotu a vyskočila hore... Tak teraz neviem ci sa takto telo správa pri anovulacnom alebo bola posunutá ovulka? Posledné 2 týždne bojujem so zápalom močových ciest, takže možno aj to ovplyvnilo cyklus, ale neviem.. Som zmätená 😁😁 každopádne, ak to bola posunutá ovulka, tak nič z toho, lebo sme mali teraz práve kvôli tomu zápalu pauzu. Ale ani som nezaznamenala hlien, takže je to pre mňa záhada..

evita2176
21. nov 2020

@shellynda joj no neviem nakolko mne test vzdy vybledne po 12dpo😂😂😂 ale dakujem 😘
@nina004
@rosalie1411
Dakujem zienky no uvidime :( moc tomu neverim zeby to vyslo ked si predstavim ze ja som po IVF mala odobratych 30 vajicok, 23 oplodnili, 11 sa podarilo a z toho sa 7 vyvijalo a len jedno jedine to dotiahlo do Blastocyty. Tak neverim zeby sa podarilo prirodzene 😔

abigaile
21. nov 2020

@rosalie1411 jasné, môže sa posunúť práve kvôli tomu zápalu....ale môže to byť aj zvýšená teplota práve kvôli tomu zápalu....ale kým máš nasadené ATB a už dva týždne máš preliecovany ten zápal, tak myslím,že to bola ovulka 😉

abigaile
21. nov 2020

@ivi1808 ja vždy, keď blbo spím, tak mi vyskočí teplota.....uvidíš ďalší deň, čo bude a podľa toho uvidíš 😊 toto je napr môj graf, keď sme si dali večer víno a nevedela som dlho zaspať 😁

domig1
21. nov 2020

@evita2176 drzim palce ☺️☺️