Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda ahoooj, nie... Dufam ze uz zajtra teplota uplne klesne a dojdu 🤦♀️
@evita2176 mne keď som mala posunutú ovulku, tak test mi ukázal až v deň MS😉
@kacenuska20 jáj ale ťa to naťahuje 🙈...
@mirus11 teraz vecerny 😊🙏👍
@prskavka2223 ovulácia by mala prísť do 24-48 hodín po pozitívnom teste. A keďže tento nemá ďaleko od poztivity, išla by som na to dnes, zajtra aj pozajtra 🍀
@prskavka2223 ešte mu trochu chýba,ale počítam,že zajtra už bude pozitívny,ja mám vždy 2dni po sebe pozitívny,a na ďalší deň prebehne ovulka.drzim palce,ale ja by som mala tutu mutu dnes a pozajtra.aby sa mrsky stihli vytvoriť.
@katkaholiova ten isty test
@katkaholiova vidim ☺. Len neviem posudit farbu.
@katkaholiova vsetko njlepsie k meninam, aj vsetkym ostatnym Katkam, ktore tu su 🙂 test vyzera fajne, aj ja tam daco vidim 🍀😊
@katkaholiova vidím druhú čiarku
Dakujem zatial. Dufam ze po vcerajsom spineni mi ms nepride a test sa nemyli.
Vsetko naj katky
Ahojte, chcela by som sa spytat na nazor. Teplotu meriam o 7:00, to je cas kedy sa bezne zobudzam. Posledne dni sa ale v noci prehadzujem, zobudim sa o 5-6:00, snazim sa este zostat do siedmej v posteli. Vzdy dufam, ze este zaspim. Kedy si teda zmerat teplotu? Dnes som skusila o 6:00-37,01C, 6:40-37,08C, 7:00-37,12C. Je to koniec cyklu, uz to nejako dobojujem. Dalsi cyklus si naplanujem inak a dam budik skor :D
@katkaholiova aj ja vidim slabunku
@0507 lepsie sa fotit neda
@katkaholiova pekná ružová 😃, podľa mňa je to tam 🍀
@katkaholiova lepsie 🙂...vyzera to dobreeee 🙂
@0507 moja u teba to vyzerá super,uvidíš ,že to bude krásny koniec
@katkaholiova u teba je to myslím si jasne,krásne je vidieť tú druhú čiarku
A idem ku sebe,minulý cyklus ovulka na 17dc,tento cyklus som už 18dc a ovulke sa nechce,takže bude asi až okolo piatku,takže tento mesiac u mňa nič s toho,keďže muž by mal prísť až sobotu.ale utesujem sa,že idú Vianoce,tak t by sm mali byť presne ten čas kedy by mala byť ovulka doma,tak hádam tam nám ježiško dopraje.tento mesiac vôbec nič neriesim,už som s tým stotožnená,že teraz máme smolu 😀😆😄ale s vami zienkami rada sledujem,ako krásne idete či s bratmi alebo testami.kazrej kedn j slto so srdiecka prajem.

@shellynda nemyslim ze skoro. O 2-3 dni ma prist ms, aj teplota dnes padla na 36,68... nevadi nech len cim skor dojde ms a ide sa dalej 😃
Na vyrobu vianocneho darceka😃😃
🤭ocikaneho pozitivneho testu🤣🤣