icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
26. nov 2020

@butterfly333 cozeeee? To mi je luto:/ co sa stalo? 🥺🥺 tomu nemozem verit fakt nie

nina004
26. nov 2020

@butterfly333 Toto je strašné. Úplne mi to vyrazilo dych. 😥

butterfly333
26. nov 2020

Baby ani ja tomu nemôžem uveriť som v praci a od rána plačem 😭😭😭 pisavali sme si spolu stále na messenger radila mi vo všetkom pomahala s úlohami pre dcéru bože to nieje pravda mladá baba plná života. Dostala silný zápal pľúc a zlyhalo jej srdiečko 🖤.😭😭😭😭😭😭😭😭

kika123kika
26. nov 2020

@butterfly333 preboha 🥺 ona tu bola taka dobra vila stale nam tu pomahala 🙏🏽 Casto nechodim na grafy a mi to bolo aj divne ze ju tu nejako nevidim 😞 a to kvoli tomuto 😢 nech odpociva v pokoji ❤️

shellynda
26. nov 2020

@butterfly333 sa mi skoro zastavilo srdce 😭😭😭... Toto ani nie je hádam možné. Zlatá, veľmi dobrá duša to bola, vždy každému poradila a tak veľmi ešte túžila po bábätku 😭och toto by sa nemalo diať.Aj mi bolo podozrivé, prečo sem už nechodí 😪

0507
26. nov 2020

@butterfly333 preboha, uplne ma zamrazilo...bola uzasna ☹

zabka1987
26. nov 2020

Bože baby zimomriavky 😭 strašne ľúto mi je to ,bože 😭 taká mladá . Nech už tento rok skončí lebo z každej strany len zle veci 😓

martinade
26. nov 2020

@butterfly333 och zivot je niekedy kruty, place mi srdiecko (tiez placem). Poslem jej modlidbičku, uprimnu sustrast jej rodine

mirus11
26. nov 2020

Och bože,čo sa to veru deje,mladí ľudia zomierajú a a táto dobrá dušička,ktorá sa snažila každému pomôcť,no niečo hrozne 😭nech odpočíva v pokoji

kalmak
26. nov 2020

Nemyslite vazne 😢 to bola taka skvela osoba... som uplne v soku. Nech odpociva v pokoji 💙

domig1
26. nov 2020

@butterfly333 😳😭😭😭😭

majka_3
26. nov 2020

To snáď nieee 😪 úžasná žena to bola ❤️ a ozaj sa snažila každému pomôcť 😔 veľmi mi to je ľúto, nech odpočíva v pokoji ♥️🙏

katkaholiova
26. nov 2020

Teplota takto vcera malo prist vcera test len duch a dnes o nic viac

mirus11
26. nov 2020

@katkaholiova daj foto včerajšieho a dnesneho.ono to každým dňom nemusi tmavnut,lepšie je si robiť istú značku a porovnať obden testy.

katkaholiova
26. nov 2020

@mirus11 prva je vcerajsia a tie dve dnesne. Rovnaka znacka

gmm
26. nov 2020

@katkaholiova teplota sa drží a test skús o pár dní to už bude silnejšia čiarka

aleskandra
26. nov 2020

Och, tak toto ma dostalo 😭😭😭 zas odišiel mladý človek...čo sa to už deje 😭😭😭
Nech sa tento hnusný rok skončí
Vyjadrujem úprimnú sústrasť 🖤🖤🖤

gmm
26. nov 2020

U mňa to vyzerá na príchod ms 😞

katkaholiova
26. nov 2020

@gmm dakujem uvidime

katkaholiova
26. nov 2020

@gmm no to je mozne je mi to luto. Kedy cakas?

0507
26. nov 2020

Baby, neviem ci sa to dnes vobec hodi...ale co si o tomto myslite? Som total v soku z tej teploty, mavam krasne grafy, ziadne taketo poklesy, LF mam 13-14 dni, takze ms este nehrozi.

katkaholiova
26. nov 2020

@0507 nevyznam sa moc ale mozno uhniezdnovanie

bveronikab
26. nov 2020

Ahojte zienky nechápem tomuto grafu ? Prosim co si o tom myslite ? Bola ovulacia ci ? 🤔🤔🤔🤔🙏🏻Dakujem

zabka1987
26. nov 2020

@0507
@0507 už minule som ti vravela ,že to vyšlo ❤️❤️❤️

0507
26. nov 2020

@zabka1987 moja, ale povazovali sme ten predtym pokles za ip

gmm
26. nov 2020

@katkaholiova vôbec netuším kedy ja mávam cyklus tak všelijak. Mala som myom a to som mavala úplne skrátený cyklus menzes chodil na 22-23 deň.V auguste mi ho vybrali a už sa mi to trochu predlžilo. Minulý mesiac na 26deň.

gmm
26. nov 2020

@0507 Nooo dúfajme že sa niečo zahniezďuje

katkaholiova
26. nov 2020

@gmm aha takze len cakat kedy pride a ci pride. Ja som tiez teraz tak nejak. Jaxsom v septembri vyradila HAK a min mesiac my meskali tri dni. Tak zatial sa nechcem velmi tesit. Kym test lepsie neukaze a dlhsie nemeska

gmm
26. nov 2020

@katkaholiova musíme byť trpezlivé to je pravda

mirus11
26. nov 2020

@0507 no to znamená,že s toho bude určite krásny vianočný darček v podobe bábätka.uvidis,toto bude pravdepodobne IP a za pár dní krásne //na teste.tesim sa na tvoje správy.