icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zabka1987
28. nov 2020

Baby podľa vás kedy bola ovu ? Ovu test mi vyšiel pozit 14dc večer . Ja mám vždy ovu najskôr 17dc a teraz 😄 ma prekvapila práve keď som nechcela ,pravdaže nedali sme si pozor 12dc . No uvidím,čo z toho bude . Je tam reálna šanca podľa vás na otehotnenie ?

0507
28. nov 2020

@zabka1987 podla mna 14-15dc

zabka1987
28. nov 2020

@0507 tiež som v tom ,že vtedy . Podľa bolesti 15dc . No uvidím teda 😁

mirus11
28. nov 2020

@zabka1987 aj podľa mňa to bude až ten 15dc,ja som mala túto stredu pozitívny ovu test poobede,a navečer som mala strašne bolesti vaječníkov a aj mi to tak vyšlo,že ovu bola nakoniec v stredu večer,alebo v noci.a po teplotách mi to aj tak potom vyšlo,a to som mala prvý krát že pozitívny ovu test v ten deň,a hned v ten deň aj prebehla ovulka

alzbeta162
28. nov 2020

@majka_3 prvý mesiac po potrate sme sa nesnažili nechcela som ani som nemerala teplotu

abigaile
28. nov 2020

@majka_3 po spontannom stačí vydržať do menštruácie a potom môžte sa snažiť....po kyrete aspoň 3 mesiace počkať, nech sa obnoví sliznica.

@mirus11 za mňa tiež ten 15dc, pekne ti stúpla teplotka 😊

@zabka1987 za mňa je tam veľká šanca, že sa to podarí 😊
sledujem grafy, kde sa baby často snažia až v deň pozitívneho ovu testu...čo častokrát je neskoro. Tobôž, keď sú pomalšie spermie....ideálne sa snažiť viackrát pred ovu ešte

abigaile
28. nov 2020

@junyk niekedy to trvá, kým sa to ustáli. Okrem toho si mala vyvolavanu ms, takže ti to isto rozhadzalo hormóny. Podľa mňa teraz príde ms a môžte sa snažiť 😊
@kalmak @gmm baby, na prirodzené predĺženie LF je dobré veľa omega 3 NMK a Maca. Potom by sa to nemalo kombinovať už s vitexom napr.
Cybex, čo si spomínam, tak práve pôsobí na prípravu sliznice, takže ako estrogén....môže tým pádom skracovať LF...

abigaile
28. nov 2020

Keď som si prečítala o @giuli , úplne ma to šokovalo 😢😢😢😢 bola veľmi milá a vždy poradila.....už je tam hore😢 posielam energiu rodinke....

katkaholiova
29. nov 2020

teplota dnes takto takze predsa uz len ocakavat ms

shellynda
29. nov 2020

@0507 ako test dneska😍,skusila si?

0507
29. nov 2020

@shellynda ahoj, nakoniec som skusila vcera na obed a len kanalik, dnes rano som nerobila...teplota takto.

shellynda
29. nov 2020

Dobré ránko 😊,dievčatá čo si myslíte o takýchto vysokých pred ovu teplotách, čím to môže byť 🤔?Merám vždy presne a síce nemávam nejaké extra nízke pred ovu teploty, ale toto je už dosť vysoké

blabla22
29. nov 2020

Ahojte baby, možno mi budete vedieť poradiť ohľadne môjho grafu..keď si ho porovnávam s tými vašimi, mám veľmi malý rozdiel medzi pred- a poovulacnymi teplotami- stretli ste sa s tým? Prikladám môj graf teraz prebiehajúceho cyklu - 23. aj 24.11. som mala pozitívny ovul.test , podľa príznakov by som ovulaciu tipla na rovnaký deň ako ju označila aj apka..myslite,že by tento malý teplotný rozdiel mohol byť príznakom niečoho kvôli čomu sa nám nedarí? Každý mesiac je to cca takto, ovulaciu označí, ale teploty sa držia cca okolo tej vodorovnej čiary..inak menzes +-1-2dni pravidelny, všetko sa zdá normálne, len teda ten graf..myslite že je to ok? Ďakujem a prajem peknú nedeľu ☺️

gmm
29. nov 2020

@katkaholiova Jooj škoda

patusss
29. nov 2020

@blabla22 ja som to mávala podobne alebo ešte horšie... potom som vyfasovala progesterón, brala som ho v druhej polke cyklu a podarilo sa 🍀

shellynda
29. nov 2020

@0507 a myslíš, že to bol len kanálik 😉?

0507
29. nov 2020

@shellynda uplne, je to sive

mirus11
29. nov 2020

Žienky prosím vás,chcem sa spýtať,že či je normálne,že mi ide teplota tak pomaličky hore.mne to príde,ako keby to bolo stále rovnaké tie teploty.beriem od vcera Vitex a cely cyklus užívam cisty Inozitol,môže to nejako ovplivnit?

0507
29. nov 2020

@mirus11 podla mna je to v pohode

ereska
29. nov 2020

@shellynda nemala si hneď po MS ovu ja som tak tiež už mala

abigaile
29. nov 2020

@shellynda a nemala si len nekludnu noc? Alebo nie si nachladnutá? A možno fakt výnimočne ovu 😁
@blabla22 keď bývajú nízke poovulacne teploty, tak môže to byť nedostatočnosť žltého telieska, čiže nedostatok progesterónu. Ideálne je dať si zmerať HP 7den po ovu, kedy má byť najvyšší progesterón. A keď bude nízky, tak nasadiť hormóny. Alebo vyskúšať ešte prírodne 😊

abigaile
29. nov 2020

@mirus11 podľa mňa je to v pohode. Vitex nie sú hormóny, tak sa nedá čakať, že ti to bude dvíhať teplotu tak ako progesterón. Ale celkovo máš dosť veľký výstup po ovu, tak by to mohlo byť oka 😊

bona69
29. nov 2020

@mirus11 ja som s vitexom a takými nízkymi teplotami ostala tehu😀 držím palce

katkaholiova
29. nov 2020

no mne uz prisla aj ms☹️

mamelka
29. nov 2020

Ahojte... dnes som 1DC tak sa k vam pridam...mala som krasny pravidelný cyklus27/28 ...a sa mi len predluje a mala som teraz 30Dc😪 .... nechápem prečo sa tak predlžuje a ani neviem ci mam ovulaciu. Pred 9d som mala hnedy výtok aj pozitivny ovulacny test...preto skúsim merať BT

gmm
29. nov 2020

@katkaholiova mrzí ma to

katkaholiova
29. nov 2020

@gmm dakujem

katkaholiova
29. nov 2020

@gmm falosny duchovia tri dni ☹️

gmm
29. nov 2020

@katkaholiova veď toto,vyzeralo to tak nádejne. Vyjde nám to budúci mesiac 😉