icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
29. nov 2020

@abigaile taka mladá maminka 😪 co sa stalo ?bola chorá?

blabla22
29. nov 2020

@abigaile ďakujem veľmi pekne🙂 jasne, ten hp by bol ideál, len teda dr. na to bohužiaľ nevidí zatiaľ žiadnu indikáciu keďže okrem tejto nizsej teploty nemám vobec žiadne problémy, cyklus pravidelný 29-30dni, žiadne spinenie pomedzi, čo by naznačovalo problém atď. ..a teda nie je to ešte ten obligátny rok čo sa snažíme, vraj riešiť sa bude až potom..tak rozmýšľam že si to dám urobiť niekde privátne, keď sa situácia s koronou trochu ukludni..zatiaľ by som to ale chcela vyskúšať prírodne, je niečo s čím máš dobrú skúsenosť? Čítala som aj o voľnopredajnom kréme, ale teda nejaká osobná skúsenosť pomôže..ďakujem ☺️

shellynda
30. nov 2020

@ereska
@abigaile ešte som teda nemala takto skoro ovu🙈 a ani nejakú nekludnú noc, tak nechápem také skoky, lebo aj dnes je zase dole 🤷‍♀️... No uvidíme, ako mi budú teploty skákať ďalej 😃

evita2176
30. nov 2020

@shellynda nevadi nech si poskackaju potom sa ustalia ked budu ciarky na teste😉🍀🤭

0507
30. nov 2020

Dnes takto, zajtra je termin ms

bona69
30. nov 2020

@0507 a testik?

gmm
30. nov 2020

@0507 daj test🙏

0507
30. nov 2020

@bona69 naposledy 11dpo a bol len kanalik, odvtedy som nerobila, lebo nemam pocit, ze by sa zadarilo
@gmm

prskavka2223
30. nov 2020

Dobre raaanecko prajem, tu sa vyznate v tych grafoch ako vidim ❤️, prvy mesiac si meram teda ranko BT a prikladam moj graf ci su tie teploty normalne alebo to ide širinu?😊 Dakujeeeem ❤️

prskavka2223
30. nov 2020
zabka1987
30. nov 2020

@0507 skús 🙏❤️ už bude určite vidieť keď to tam je

0507
30. nov 2020

@zabka1987 kaslem asi na to uz, uplne dnes mam pocit ako na ms

katkaholiova
30. nov 2020

4dni po sebe duch na teste a nakoniec ms ☹️

gmm
30. nov 2020

@katkaholiova a ms máš normálnu ako mavaš?

katkaholiova
30. nov 2020

@gmm praveze silnejsiu ako zvyknem mat.☹️

majka_3
30. nov 2020

@katkaholiova to mi je luto ale toto bolo určite biochemické. Skús buduci cyklus nasadiť po ovu duphaston.

katkaholiova
30. nov 2020

@majka_3 dufaston pomoze? mozem aj bez lekara? zacala som kyselinu listovu

majka_3
30. nov 2020

@katkaholiova ak mas pristup k duphastonu aj bez receptu kludne nasad po ovu. Tym nic nepokazís, ak skúsiš.

katkaholiova
30. nov 2020

@majka_3 mam doma usi aj dve krabice brala som ho koli ms asi vlani.hned den pk ovu mozem nasadit a dokedy? uz si nepamatam

zabka1987
30. nov 2020

Mne už vyznačilo ovu ,podľa pocitu som si myslela skôr o deň neskôr tak uvidím . Teraz už len čakať ale keď človek plánuje 2-3dni pred ovu a teraz keď som nechcela bum taká skorá ovu 😂

mirus11
30. nov 2020

@zabka1987 super,sme skoro rovnako,tak ti držím palce,u nás sa chystám až na budúci cyklus,kedz a wnto sme presvihli(muž v práci)

zabka1987
30. nov 2020

@mirus11 myslíš ? 2dni pred ovu je veľká šanca podľa mňa

mirus11
30. nov 2020

@zabka1987 keď už človek ničomu neverí,nepodarilo sa u nás ani 2dni pred ovu ani v deň ovu,tak ale ja tomu ver,že by sa mohlo zadarit v čase vianoc,predsa človek bude doma v kľude,nebude musieť nikde chodiť len oddychovať.

rosegirl2013
30. nov 2020

Pekne zdravim, začala som si merat bt prvy mesiac, to je asi ozaj uz posledna vec, kt som za poslednych 6 rokov nerobila 🙈 odolavala som dlho, tak som zvedava, kazdopadne sa neviem dopracovat k odpovedi nech si to studujem kolko chcem, ze cas kedy je ovu sa dozviem az ked prebehla? Vystrelenie teploty znamena,ze uz je po funuse? Alebo vtedy sa snazit? Toto mi nie je jasne...a neukamenujte ma za tak bazalne otazky 😁😎🙌🏻 dakujem

zabka1987
30. nov 2020

@mirus11 no ono je to také 😂🙏 mne sa vždy zadarí keď poviem ,že teraz nie lebo mam dáky dôvod a bum práve vtedy úplne ako naschvál . Aspoň teda nechápem ako ale tak to vždy vyšlo

mirus11
30. nov 2020

@rosegirl2013 presne tak,ak máš teplotu už vyslovenú hore,tak to signalizuje,že už ovulka prebehla,ono je dobre kombinovať ovulacne testy a meranie BT zároveň.

mirus11
30. nov 2020

@zabka1987 tak to je super,tak to musím asi aj ja vyskúšať😀

dannyelle
30. nov 2020

Dievcata, akue appky pouzivate? Ja som si nasla OvuView a paci sa mi mozno aj trosku viac ako vase grafy 🙂 mate nejaku svoju top oblubenu? Ja este len zacinam... Vdaka za tipy...

0507
1. dec 2020

tak u mna je to jasne, baby ☹

katkaholiova
1. dec 2020

@0507 to ma mrzi ja som bola podobne☹️