icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
1. dec 2020

@zabka1987 asi to uz vzdavam, ved 2 roky a nic

prskavka2223
1. dec 2020

@mirus11 ja sa v tychto grafoch vobec nevyznam 🙂, ako tie ovulacne testy si robim uz dlhsie a to som mala pozitivny na 12 a 13DC a tak mi to aj vyznacil ten graf pekne

mirus11
1. dec 2020

@edinka25 25.11 som mala ovulku

evita2176
1. dec 2020

@shellynda urcite da doskackame az k // 😍 musime si verit🤪🤪🙏🙏 no ja som dnes 7dc. Cize este mam 7 dni do ovu😉 merat som zacala este len dnes😊

mirus11
1. dec 2020

Žienky no u mňa prichádzajú pred ms bolesti brucha,tak pocit,žes príde aj skôr ako za tie 4dni,takto to mávam každý mesiac.uz teraz som zmierená,že nič s toho opäť nie je.☹️😔

luciachh
1. dec 2020

Baby, sú tieto teploty normálne? Meriam vždy o 5:30 ráno, chodím spat medzi 10-12. Teplomerom na 1 desatinu v ústach. Mam pocit že som podchladena keď vidím vaše teploty. A hlavne sa mi nepáči ako to skáče. OVU testy všetky biele.

edinka25
1. dec 2020

@luciachh nemas problemy so srdcom?znama mi akurat hovorila,ze nizka teplota je sprievodnym znakom ...

patusss
2. dec 2020

@luciachh v ústach býva teplota nižšia v porovnaní s vaginálnym meraním. Okrem toho, zabezpeč si bazálny teplomer, ak sa dá (kúpiš v lekárni alebo v drogérii), ten je podstatne presnejší. Veľa šťastia 😊

luciachh
2. dec 2020

@edinka25 nie, teda aspoň o tom neviem 🙂

@patusss asi máš pravdu treba mi hi kúpiť. No skúšala som merať aj v pošve ale ja som tak nachylna na mykozu že hneď o dva dni sa dostavila a to som si dávala záležať.. :/

majka_3
2. dec 2020

@mirus11 moja ale ved sama dobre vies, ze ms bolesti nemusia znamenst ms ale aj pms alebo tehotenstvo...ja som sa za tie mesiace naučila ignorovať take pocity, len ma to stresuje... Skus aj ty 😉❤️

mirus11
2. dec 2020

@majka_3 Zlatko veruas pravdu,ale nakoľko už poznám tie pocity,tak viem že Mikuláš bude môj a tým aj ms príde.ale vieš čo,tento cyklus s akosi tak nastavená,že to určite nevyšlo,keďže sme ovu presne netrafili,ale už ma to akosi ani nebaví sa nad tým zamýšľať teraz veľa inej roboty,tak nie je čas toto riešiť,beriem vitamíny,meriam BT ale inak noc neriešim.len včera tie bolesti má akosi dostali.ja si užíva deturence,lebo mi tak rýchlo rastú,že mi je to až ľúto 😀

majka_3
2. dec 2020

@mirus11 presne... Uzivaj to co máš doma 😊 dobre to bude 😉 🍀 dockame sa všetký ♥️

zabka1987
2. dec 2020

@mirus11 ahoj ako teplota ?

mirus11
2. dec 2020

@zabka1987 no u mňa už to naznačuje blížiacu ms a ty ako?

zabka1987
2. dec 2020

@mirus11 tebe by pomohol progesterón
Ja takto

mirus11
2. dec 2020

@zabka1987 len ten je len na predpis a ten môj doktor nemá potrebu mi ho predpísať.asi toľko.ale ja mám aj LF len 9dni,keď mám 10dni to je už rekord.

zabka1987
2. dec 2020

@mirus11 veď to je potom chyba. Duphaston by ti pomohol .

mirus11
2. dec 2020

@zabka1987 no môj gynekológ povedal,že sa dá otehotnieť aj s LF 9dni.ze keď som otehotnela cez ms tak to pôjde aj takto,podotýkam že som otehotnela 1x za rok a aj to s toho nebolo nič.a už to necham asi tak,lebo toto je onicom stále sledovať a merať.uz má to vôbec nebaví,ani s doktorom sa dohadovať.

zabka1987
2. dec 2020

@mirus11 ja som si inak tiež zohnala duphaston mimo lekára , aj som vtedy otehotnela a 2x ... Ako viem ,že oni ako to berú . Mala som tiež chuť sa doslova prosiť ,že ho potrebujem . Poznala som svoje telo dokonalo ako aj teraz .

mirus11
2. dec 2020

@zabka1987 keď pozerám vsade,či ho nejaka kocka neposuva ale nič som nenašla.je to ako horúce rožky,že keď ho niekto má navyše,hneď je preč.

kakatulik
2. dec 2020

@mirus11 ocuvaj da sa objednat aj krem na nete vola sa to PROGESTELLA. Je to taky gelovy krem a vtiera sa do koze. Este vitamin B6 pomaha predlzit LF.Skus zacat aj tymto.Inak s tym progesteronom je to sranda. Ja mam nizky a napriek tomu LF niekedy az 17dni.🙄

gmm
2. dec 2020

@kakatulik A ty máš s tým kremikom skúsenosť?Tuším ho vyskúšam na tú moju LF krátku...veď ublížiť by nemal

kakatulik
2. dec 2020

@gmm ja somho pouzivala,ale kedze ka s LF problem nemama. ja som k tomu vkladala aj Uthrogestan a tymto sa mi progesteron zvysil, Za vyskusanie nic nedas a urcite neublizi.

zabka1987
2. dec 2020

@mirus11 nájdem ti ? Ja mám aj to aj progesteronalle lady ,také do pošvy

mirus11
2. dec 2020

@zabka1987 ak máš kľudne mi môžeš nájsť.

zabka1987
2. dec 2020

@mirus11 dobre 😊 píšem poobede ,určite mám aspoň pár ks 😊 aspoň nech ti to predĺži LF to treba brať 10dni . Mne to pomohlo a hneď vtedy som veru aj otehotnela

edinka25
2. dec 2020

niekto by sa vyjadril k mojmu grafu? 😜alebo si tu pise iba 5 zien dookola a ineho prispevky su ignor?

kakatulik
2. dec 2020

@edinka25 zalezi od toho,ze kde merias. V ustach su teploty nizsie. BT suvisi aj s cinnostou stitnej zlazy.

edinka25
2. dec 2020

@kakatulik dakujem,ale tak tym oadom neviem ktory den zodpoveda ovulacii ked test bol pozitivny az po grafovej ovulacii

kakatulik
2. dec 2020

@edinka25 ja by som povedala, ze ovulka bola 21.Az 22,11. Velmi sa v tvojom grafe nevyznam.