icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

niikee
3. dec 2020

@gmm dakujem 🙂..no uvidime ale dufam 😁

idaku
3. dec 2020

@niikee ten druhy pokles v grafe je len o 0.1 stupna pod lutealnou ciarou, to je zanedbatelna odchylka merania podla mna... Priemer je dolezity a ten vyzera fajne 🍀... Aj ja som akurat 9DPO... A zatial mi graf nic specialne neprezradil tak len cakam na dalsi vyvoj 🤷‍♀️.. Trochu aj pms bolesti boli tak uvidime. Ja meriam este len druhy cyklus.

patricjia
3. dec 2020

Žienky, opäť k vám raz píšem, teraz však nie z nejakým citovým výlevom, ale skôr prosím o radu, vás skúšenejšie... Dneskať som 28DC, normálne mávam cykly dlhé 25-27, dvakrát do roka 28dňové. Nemám žiadné príznaky tehu, prsia ma nikdy neboleli, ani teraz. Už nejakých pár dní mám taký hustý výtok bielo žltý, naťahuje sa, ale nie je ako ovu, skôr taký soplavý... posledné mesiace som ho zvykla mať 2dni pred mrchou, a teraz už niekoľko dní a nič. Minulú nedeľu ma bolelo podbruško, a bola som nervózna, typický PMS ako som zvyknutá. Keďže som svoje ,,snaženie,, pred dvoma mesiacmi zavrel do skrinky ,,mám to na háku,, ani som nevedela, kedy mám dostať, tak som sa pozrela do kalendára a bola som prekvapená, že PMS tak skoro, keďže by som mala dostať dnes. Lenže nič. Poobede ma pobolievalo brucho a mala som na papiery trochu ružovej, nebolo toho veľa, musela som tú farbu skúmať, asi dvakrát ako som bola na wc, na vložke nič, a potom tiež už nič, aj bolesti utíchli, len zostalo jemne pobolievanie pravej strany, ale aj to už mizne. Nikdy sa mi to nestalo. Občas sa mi mrcha rozbiehala pomalšie, ale normálne bolo tej ružovej viac a za nejakú hodinu to bolo intenzívnejšie a potom sa to spustilo a teraz nič... možno by ani to nebolo, keby som do domu nevliella plnú tašku dreva, potom sa to začalo... Viem, že ste neni lekárki, ale možno máte podobnú skúsenosť, či čokoľvek. Ak mám dostať krámy, tak sa to asi ukáže ráno. Dneskať som orientačne merala BT bola 36,8 moje poovulačné. Ale krámy som dostala aj pri 36,7... ak zajtra bude ok, v sobotu spravím test. Spravila by som už zajtra, ale manžel je doma, a ja ho nechcem zase raz sklamať. Ďakujem za každú odpoveď.

ereska
4. dec 2020

@patricjia tak tehu pocity a ms sú také rovnaké by som povedala spinenie môže byť aj uhniezdenie a test si urob ved není pri tebe na WC schovaj do vrecka a ukážeš len keď budu dve držíme palce aj môj drobček ti drží palčeky a tfuj tfuj tfuj nech to vyjde a ten bielo žltý výtok som mávala aj ja v tehu 😘😍😍😍

shellynda
4. dec 2020

@patricjia presne ako píše
@ereska, ja by som išla na záchod skúsiť potajomky 😉... Taký istý vytok som mala v tehu aj ja a pár dní pred tým ako mala prísť MS som mala také bolesti, držím palce aby to vyšlo 🍀

gmm
4. dec 2020

Mám pocit že Ovu príde skôr

zabka1987
4. dec 2020

Tento mesiac zaujímavý graf fakt . Nikdy som nemala taký pekný odkedy meriam teplotu 😁 to je už 7rokov .

shellynda
4. dec 2020

@zabka1987 veru ukážkový 😍... Možno stúpaš za //😉🍀

mirus11
4. dec 2020

@zabka1987 super,ty už môžeš za pár dní aj testovať,u teba to myslím je celkom jasné.ja zajtra alebo v nedeľu čakám ms,brucho má sem tam pobolieva,tak už len čakám kedy teplota padne dolu a ideme do nového kola.

zabka1987
4. dec 2020

@mirus11 išla si hore ? No paráda ,podľa mňa to tam bude 🙏❤️ no ono pekný graf môže byť zradný 😁 uvidím ,no . Bude ako má byť , ja to nechávam na náhodu lebo mi to prišlo takto dosť náhodne a nečakane akurát . Zaujímavé ,že keď človek chce ,sústredí sa netrafim sa tam 4mesiace a teraz keď nechcem bum trafil sa presne 2-3dni pred ovu . Ja bežne ovu 17-22 DC . Fakt čudné .

@shellynda ďakujem ❤️ no uvidíme ale mám celkom z toho strach . Inak je veľmi zaujímavé 😄 že má prsty nepália na test . Inokedy ich miniem asi 30 😂

mirus11
4. dec 2020

@zabka1987 nie nešla som hore,som skoro ako včera.ale ja cítim,že už sa blíži ms,ale nevadí,ja už som nachystana na budúci cyklus.Tak duf,že sa n ešte raz zadarí a úspešne,ale ak by aj nie,tak ja to tak hrozne neberiem,veď ja už detičky mám.je tu kopu žien,čo nemajú ani jedno,tak tým to prajem omnoho viac.

shellynda
4. dec 2020

@zabka1987 no to ja dobre poznám🙈, ale našťastie existujú ovu testy, tak môžem testovať ajajáááj😅

mirus11
4. dec 2020

Žienky ale mňa napadlo,že tento cyklus som si nasadila 3dpo Vitex,tak možno mi aj tento o 1-2dni posunie LF.U mňa už plus aj toto.aj mňa dnes už pálili prsty ale samozrejme že test krásny bielucky,ale aspom viem,že nebuchuje áno ten čínsky 😀😄

evita2176
4. dec 2020

@shellynda ahoj. No ako Grafik? Mas uz po ovu? Si tusim par dni vopred predomnou 😅😅

bla111
4. dec 2020

Ahojte, ja mam tento cyklus pichnuty ovitrelle. priebezne aj testujem ako vyprchava. dnes rano (8 dni po pichnuti) uz bola naozaj slabulilinka druha ciarka. no a som zvedava, ako to dopadne. graf zatial takyto.

mirus11
4. dec 2020

@bla111 graf vyzerá veľmi pekne,a držím palce,aby si mala na konci krásne //,🤞

bla111
4. dec 2020

@mirus11 dakujem ti 🙂 velmi som zvedava ako to dopadne. drzim ti palce tiez

aleskandra
4. dec 2020

Ahojte baby 🙋 viete mi prosím poradiť? V pondelok o 9:00 idem na IUI...zajtra o 21:00 si mám pichnúť Ovitrelle. Lenže nie je to skoro? 😬🤔
Foliky mali 17 a 13mm. Ide mi o to, aby sme neprešvihli ovulku

majka_3
4. dec 2020

@aleskandra ahoj , vôbec to nieje skoro... Ideálne vyrátane.... Do 36 hod. Nastava ovulácia od ovitrelle... Cize presne 😉

aleskandra
4. dec 2020

@majka_3 ďakujem Majka 💖

edinka25
4. dec 2020

dnes som cakala pokles ze pride ms 🤨

mirus11
4. dec 2020

@edinka25 a čo tak namiesto ms urobiť testom?

zabka1987
4. dec 2020

@edinka25 13dpo ti už test ukáže ❤️🙏

edinka25
4. dec 2020

@mirus11 asi pockam mozno ze som iba 13dpo kedze ten ovulacny bol neskor pozitivny,ked uz bola teplota hore 2dni,a pri prvom tehu som robila test az na 16dpo a duch,ze ske ho skumali cel rodina 😂

edinka25
4. dec 2020

@zabka1987 necham si to radsej na zajtra 😉

shellynda
4. dec 2020

@evita2176 ahoj moja, áno pár dní pred tebou som 😍. Som 13 DC, ale ovu v nedohľadne, testy zatiaľ stále negatívne, čo vôbec nechápem 🤷‍♀️, ale asi čakám na teba 💗

niikee
4. dec 2020

@idaku ano je to zanedbatelny pokles ale je tam, ja meriam uz vyse polroka a ten prvy rapidny pokles co mam na 3dpo som pred tym este nemala 🤔.. ja som mala take slabe krce posledne tri dni a dnes mi opat kleslo o 0,1. Ty si dnes ako tom? 🙂 ten tvoj graf vyzera nadejne 🙂

zabka1987
4. dec 2020

@shellynda nooo 😄 ono je to fakt chytľavé a keď sú doma testy amen 😄 teraz ma zatiaľ neláka testovať ,aj tak som len 8dpo . Možno v nedeľu skúsim ,uvidím ešte 😊
@mirus11 graf máš pekný ❤️🙏 vidím to veľmi nádejne fakt .
@edinka25 🙏 držím prsty ,graf vyzerá dobre 🤩

edinka25
4. dec 2020

@zabka1987 ja mam doma jeden aj to citlivost 20,takze ten by mi bol na nic 😀 kupim zajtra ak nedojdu,ale dakujem

deniss111
4. dec 2020

Baby,niektora z vas cvici aj tie Mojzisovej cviky?