icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kacenuska20
6. dec 2020

@shellynda ahoj, ovu by som mala mat buduci vikend... Boli sme v centre, mam nepriechodny pravy vajickovod 😓 tak som z toho mimo...

majka_3
6. dec 2020

@anetata ahojky
Áno užívala som, ked vies na isto ze ovu bola kludnes dnes mozes nasadiť 😊
@evita2176
@shellynda no co baby, dnes ako? 😊
Jaaa vazne neviem čo si mam myslieť o mojom grafe 🤦‍♀️

shellynda
6. dec 2020

@kacenuska20 júúúj, tak to ma moc mrzí 😔, ale hlavné je,že už vedia v čom bol ten problém, tak to dajú do poriadku a potom už to pôjde neboj💗

kacenuska20
6. dec 2020

@shellynda no doporiadku to nedaju, bolo mi odporucene iui alebo ivf....ale hej, konecne sa na nieco prislo 😐

shellynda
6. dec 2020

@majka_3 nóóó, u teba si myslím, že je už po ovu 😍... Ja ešte urobím jeden test poobede, ale večerný bol ešte silnejší ako ten doobednajší, ale teplota ešte nejako nevyskočila, tak uvidíme 😃
@evita2176 a ty dnes ako teplota?... Testuješ dneska už? Neviem sa dočkať 😍

zabka1987
6. dec 2020

@majka_3 jej ty si určite už po ovu 😊
@shellynda podľa mňa ovu u teba dnes 🤩

zabka1987
6. dec 2020

@mirus11
@shellynda
@evita2176 skúsim o dva dni . Ako niečo sa mi tam marí ,no neviem 😄

majka_3
6. dec 2020

@shellynda
@zabka1987 aj ked mne to nejako do hlavy nejde... Ani ovu test nič neukazal a v pondelok dr tvrdil ze nevidi ze by sa nieco chystalo 🤷‍♀️ tak teraz vazne neviem 😅 ale nevadí... Nejako neriešim...
@shellynda taaak dnes mas ten spravny deň 😊♥️

milka1988
6. dec 2020

ja si moc nefandim dievcata tento cyklus. Zacali ma max pobolievat prsia ako pred ms ale tak normalne, ziadne zvysenie teploty, ziadny IP, ziadne bolesti pichanie v maternici,žiadne špinenie, nic cize osobne tomu nedavam ziadnu nadej a radsej sa uz asi teraz pripravim na prichod ms ako byt sklamana ze som mala marne falosne nedeje. a v Heliose je tento mesiac zadarmo zaklady spermiogram tak ked mi pride ms, objednam muža a pojdeme. Nech vieme na com sme 🙂

mirus11
6. dec 2020

@milka1988 si celkom dobre,ja som dnes 11dpo,test biely,teplota klesla ale ms nikde,ani žiadne bolesti nemám,ako som mávala,ale aspom nám vyjde ovulka na ďalší mesiac presne na Vianoce,ja sa NATO veľmi tesim

milka1988
6. dec 2020

@patusss progesteron si brala Duphaston ci iny? A inositol vlastne ako? Celý cyklus alebo iba do ovu? lebo veď on je hlavne na skvalitnenie vajíčok nie? takže po ovu už asi nemá zmysel ho brať či?

milka1988
6. dec 2020

@zabka1987 tvoj graf je krasny vyzera zatial velmi dobre teplota rastie pekne hore podla mna ti ukaze coskoro // 🙂 drzim palce!

milka1988
6. dec 2020

@mirus11 presne toto som dnes muzovi hovorila , ze budeme o 106 sexovat pocas vianoc, ziadny stres, praca, nic klud pokoj pohoda a vraaaaaj najviac zien otehotnie prave pocas vianocneho casu 🙂 ale skocime aj na ten spermiogram ked uz maju akciu :D nech vieme na com sme. a ty mas tak kratku LF?

shellynda
6. dec 2020

@zabka1987
@majka_3 aj ja si myslím, tak dnes je náš deň 🙈😅...
@zabka1987 mne keby sa tam niečo marí, tak nevydržím 2dni určite, sa poznám 😂

niikee
6. dec 2020

Pekneho mikulasa vam prajem 🤗
@idaku no co ako to dnes vypada? testla si? 🙂 boze mne vcera vecer prislo tak zle, mozno z jedla neviem, ale zvladla som :D..teplota mi zas vyskocila hore a graf vyzera strasne blaznivo :D take slabe krce mam zas dnes :/ skusila som test rano ale nic tam nie je, troska mozno sa mi zda ze daco totalne slabucke tam je ale to je podla mna ocny klam :D ...dufam ze u teba vsetko ok 🙂)

aknamorka22
6. dec 2020

@mirus11 ahoj, prosím, akú aplikáciu to máš že ti takýto pekný graf robí? Ďakujem 🙂

mirus11
6. dec 2020

@aknamorka22 womenzone.cz

evita2176
Autor odpoveď zmazal
mirus11
6. dec 2020

@milka1988 no ja mávam LF 9dni,no Max je 10,čo dnes som 11dpo a ms nikde,ako na potvoru,keď ju človek čaká,tak sa jej nechce.neviem či mi ju posunul tak ten Vitex a Inositol,i keď Vitex som už brala jeden cyklus ms prišla presne na deň,tak teraz neviem čo sa zasa deje s týmto mojim telom.dufam že zajtra už dorazí,i keď sa vôbec tak necítim,že by som mala mať čas ms,ziadna bolesť,nič.ako keby som bola uprostred nového času cyklu.

idaku
6. dec 2020

@niikee ďakujem 🤗 pekného Mikuláša aj tebe! Ooo paraaadne ti to podrastlo! 🍀 U mňa teplota bez zmeny, takže zase graf nič neprezradil :D....Trošku som cítila na krížoch jemné kŕče večer...Test som skúsila, ale tiež to mám zatiaľ také na úrovni fatamorgány :D ....povedzme že nieje úplne biely, ale odfotiť by sa to asi ani nedalo. :D....Zajtra musím dokúpiť testy...takže napínavé dni nám pokračujú 😅

aknamorka22
6. dec 2020

@mirus11 ďakujem 🙂

sekerka18
6. dec 2020

Ahojte bábiky. Už niekoľko dní stojí teplota. Akože ani si neisom istá či prebehla ovulka vôbec. Nechápem...

niikee
6. dec 2020

@idaku dakujeem 🤗... tebe sa pekne teplota drzi hore 🍀 no uvidime zase zajtra co bude :D ja mam este jeden test ale to su dake Benu lekaren 2ks boli v baliku a nezdaju sa mi nejak 🤔 tak asi pojdem kupit iny a testnem mozno az v utorok 🙂

milka1988
6. dec 2020

@mirus11 neviem ci vitax nepredlzuje LF lebo ono je to vlasatne progesteron prirodny 🙂 takze to mozne asi bude. Neviem lebo ja mam LF 14-15dní takže túto tému som zatiaľ nesledovala tak. A testovala si?

milka1988
6. dec 2020

@sekerka18 to nevadi ze sa drzi v rovine, hlavne je ze sa drzi v hornych teplotach a nepada hore dole na predovulacne teploty ;)

sekerka18
6. dec 2020

@milka1988 ďakujem za odpoveď 😊 tak uvidíme počkáme už som podla toho 6dpo. Keď nie ideme ďalej.

anetata
6. dec 2020

@patusss dakujem za rady ☺️ Este jednu vec sa spytam, progesteron si vkladala alebo uzivala peroralne? Ja som tiez brala inositol, tak dufam ze pomoze s tym aj ten progesteron 😋

xxemma
6. dec 2020

Ahojte, uz to ide dole kopcom😔 vcera som robila test a bolo bielo. Myslite ze by este nieco z toho mohlo byt? Do ms 3 dni.

edinka25
6. dec 2020

@zabka1987 tak ja som dostala od Mikulasa menzes a dcera ovcie kiahne 🙂

rosalie1411
6. dec 2020

@sekerka18 podľa mňa ovulka u teba ešte nebola, nie je tam pravidlo 3 vyššie teploty po 6 nižších.. Možno sa ti ovulka posunula.. A bude neskôr.. 😊

@shellynda ja som akurát 6dc, takže som vo fáze prípravy na ovulku.. Som zvedavá, kedy príde 😊

@majka_3 podľa teplôt to vyzerá, že si po OVU, ale ak ti doktor hovoril, že na Sone nič nevidí, asi by som verila skôr jemu.. Teploty ti môžu skákať po potrate.. Ale však uvidíš 😊