Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda oj fakt ?
@katkaholiova no práve ,tiež si toto hovorím 😄
@mirus11 och díky 😂 ono ani neviem ako reagovať lebo som ich tam nečakala ako som už písala . Juj no 😄 toto bude prúser roka 😁 s mužom sme sa dohodli ,že o rok a pol stačí a teraz ťa posunutá ovu do toho . Ešte má ubezpečoval ,že z tohoto určite nič nebude .
@zabka1987 urcite je to tam🤩 zu vcera tam bola slabulinka a dnes ju pekne vidiet 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏
@shellynda ahoj moja . No teplotka ti teda kraaaaaasne vyskocila tak nech tam pekne aj zostane 🙏 no tento rok nepojdeme ..asi az v januari ak sa bude dat 🙏 dovtedy so budeme uzivat sami seba☺ no mne teplotka stupa ale pomalicky este mam teoreticky 2 dni do ovu, testy boli este negativne🥴☺
@majka_3 a ty si ako na tom ??🤩
@niikee dobré ránko 🙂 ako pokracuje teplotka dnes? ...mne stuplo cca o 0.1 a vcera poobede a vecer som mala jemnu nevolnost na zaludku. To som pri prvom tehu pokuse nemala. 🙂 Dnes sup testy kupit ...asi tie mama testy kupim len preto ze maju hrubsie tie farebne pruzky,... potom neskor, tyzden po zmeskej MS uz bude uplne jedno aka znacka, takze na zaver si zas dam tie najlacnejsie pepino testy..samozrejme ak sa dostanem az tam 🙏
@idaku aj tebe dobre ranko 🙂...no mne zas klesla teplota o 0.02 takze take poriadne hory mam v tom grafe uz 😀..no mna vcera podvecer pichalo akoby do vajecnika az mi noha trpla a po necelej hodinke to preslo uplne, take som nemala este nikdy, no uvidime zajtra ako bude teplota a aj pocitovo 🙂..ja pockam s tym testom asi do vynechani ms dako ma presla chut to aj riesit 😀 to bude asi tym pondelkom 😀🤦♀️
Ahojteeeee 🙋 tak už máme po inseminácii...verím, že bude úspešná 🙏 ovulka ešte neprebehla ani podľa teplôt, ani podľa sona 🙂

@mirus11 ahoj🙂 ja sa každopádne pomaly pridávam do ďalšieho mesiaca..máme celkom podobne dátumy myslím