icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

blabla22
7. dec 2020

@mirus11 ahoj🙂 ja sa každopádne pomaly pridávam do ďalšieho mesiaca..máme celkom podobne dátumy myslím

mirus11
7. dec 2020

@blabla22 tak ideme spolu do ďalšieho kola,a dúfam,že n ten krásny vianočný čas prinesie pekne ukončenie

zabka1987
7. dec 2020

@shellynda oj fakt ?
@katkaholiova no práve ,tiež si toto hovorím 😄
@mirus11 och díky 😂 ono ani neviem ako reagovať lebo som ich tam nečakala ako som už písala . Juj no 😄 toto bude prúser roka 😁 s mužom sme sa dohodli ,že o rok a pol stačí a teraz ťa posunutá ovu do toho . Ešte má ubezpečoval ,že z tohoto určite nič nebude .

majka_3
7. dec 2020

@zabka1987 super to vyzerá... Daj foto ked uschne s predu, verim ze je to ta prava 🤞🍀

pet888
Autor odpoveď zmazal
patusss
7. dec 2020

@zabka1987 tiež tam vidím druhú čiarku... 😱🍀🤗🤞

pet888
7. dec 2020

@zabka1987 no zavisi,aky problem si riesila.On aj znizuje prolaktin,krory brani ovulacii,cize ak si mala vyssi ten,mohlo ti to pomoct😊Ale tiez aj zvysuje progesteron,cize ak ma zena s tymto problem,pomoze jej to skor v druhej faze😊

xxemma
7. dec 2020

@idaku ja som v merani taky obcasnik, nie vzdy sa mi pre ranne stavanie da merat. Tento mi vysiel cely. No uz je to v pitliku... rano 36,7. Tak uz len cakat na ms, tipujem zajtra.

pet888
7. dec 2020

@zabka1987 to vyzera pozitivne☺️

zabka1987
7. dec 2020

Baby po zaschnutí ju vidieť minimum ,ani odfotiť to veľmi dáko 😄 neviem

mirus11
7. dec 2020

@xxemma tak pôjdeme do nového kola spolu.aj ja ms bud dnes alebo zajtra

shellynda
7. dec 2020

@zabka1987 nevadí, hlavné je, že tam je a ty ju vidíš 😍🤗... Už nech len silnie 🍀

evita2176
7. dec 2020

@zabka1987 urcite je to tam🤩 zu vcera tam bola slabulinka a dnes ju pekne vidiet 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏
@shellynda ahoj moja . No teplotka ti teda kraaaaaasne vyskocila tak nech tam pekne aj zostane 🙏 no tento rok nepojdeme ..asi az v januari ak sa bude dat 🙏 dovtedy so budeme uzivat sami seba☺ no mne teplotka stupa ale pomalicky este mam teoreticky 2 dni do ovu, testy boli este negativne🥴☺
@majka_3 a ty si ako na tom ??🤩

idaku
7. dec 2020

@xxemma vianoce to istia 😉

idaku
7. dec 2020

@niikee dobré ránko 🙂 ako pokracuje teplotka dnes? ...mne stuplo cca o 0.1 a vcera poobede a vecer som mala jemnu nevolnost na zaludku. To som pri prvom tehu pokuse nemala. 🙂 Dnes sup testy kupit ...asi tie mama testy kupim len preto ze maju hrubsie tie farebne pruzky,... potom neskor, tyzden po zmeskej MS uz bude uplne jedno aka znacka, takze na zaver si zas dam tie najlacnejsie pepino testy..samozrejme ak sa dostanem az tam 🙏

majka_3
7. dec 2020

@evita2176 noo vobec neviem 😅 ako som na tom... Dnes mam nejaké aj bolesti...
A ty ako pokračuješ? 😊

butterfly333
7. dec 2020

@zabka1987 vyzerá to super držím palčeky

bla111
7. dec 2020

@blabla22 máš sympatický nick 🙂

evita2176
7. dec 2020

@majka_3 no mne sla teplota trosku hore ale ovu testy este neboli pozitivne este mi chybaju 2 dni cca. Dnes som 13dc.. neviem mala som aj nepokojnu noc tak mozno aj preto. Uvidim zajtra ☺

majka_3
7. dec 2020

@evita2176 noo ja uz 18dc taham...tak pojdem spolu do toho 😊 dnes si ovu test neskúšala?

niikee
7. dec 2020

@idaku aj tebe dobre ranko 🙂...no mne zas klesla teplota o 0.02 takze take poriadne hory mam v tom grafe uz 😀..no mna vcera podvecer pichalo akoby do vajecnika az mi noha trpla a po necelej hodinke to preslo uplne, take som nemala este nikdy, no uvidime zajtra ako bude teplota a aj pocitovo 🙂..ja pockam s tym testom asi do vynechani ms dako ma presla chut to aj riesit 😀 to bude asi tym pondelkom 😀🤦‍♀️

rosalie1411
7. dec 2020

@zabka1987 vyzerá to nádejne 😊😊 podľa mňa to tam je.. Uvidíš o 2 dni 😊

evita2176
7. dec 2020

@majka_3 este nie ale skusim dnes😊 no tak budeme testovat spolu 🤣🤣

aleskandra
7. dec 2020

Ahojteeeee 🙋 tak už máme po inseminácii...verím, že bude úspešná 🙏 ovulka ešte neprebehla ani podľa teplôt, ani podľa sona 🙂

idaku
7. dec 2020

@niikee ani nevrav tento týždeň mam toho v praci vyse hlavy...asi je aj dobre to trochu pustiť z hlavy, nech nam ubehne cas rychlejsie :D

sekerka18
7. dec 2020

@majka_3 ty máš také teploty divne ako ja. Tiež sa to nijak extra nehýbe.

blabla22
7. dec 2020

@bla111 hehe, nápodobne 🙃

xxemma
7. dec 2020

@mirus11 radsej by som bola v tej druhej skupinke😄😄😄 no co uz snad na novy rok budu //.🍀

xxemma
7. dec 2020

@idaku dufam ze mas pravdu, 👍 uz by to chcelo nejaku pozitivnu spravu.🍀

majka_3
7. dec 2020

@sekerka18 ty uz to mas jasne po ovulačne....Ale jaaa.... Dnes mam menstruacne bolesti, co vôbec nechápem...