icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
8. dec 2020

@zabka1987 juj škoda tých testov🙈, lebo teplota je stále parádna 😍

zabka1987
8. dec 2020

@shellynda prídu testy no kedy 😁 uvidím možno ešte dnes ale nič tomu neverím .

majka_3
8. dec 2020

@zabka1987 aaaach škoda tych testov, ale nevadí ked prídu uz bude krasna čiarka 😊🤞 teplota topka... 😊

mirus11
8. dec 2020

@bla111 no moja ja som brala duphaston 2 cykly dozadu,a mala som také teploty,ako keď som ho nebrala.

bla111
8. dec 2020

@mirus11 tak potom ten teplomer teda este nezlomim a vydrzim dva dni :D ale ked vidim, ze ostatnym babam 11DPO uz "duchovia" vyskakuju, pozeram sa na to triezvo.

majka_3
8. dec 2020

@evita2176 no co akooo? 😊
Ja som z môjho grafu tak uz trochu zufala... Lebo mam bolesti a neviem na com som 🙄

zabka1987
8. dec 2020

@majka_3 oj no u teba je to fakt zaujímavé . Či si po ovu alebo nie úplne ťažko povedať . Ale nízko si tak či len tá ovu ozaj nepríde

aleskandra
8. dec 2020

Babyyyy...ráno pri meraní som omylom vytiahla teplomer skôr. Zdalo sa mi, že už pípa 😬 bola tam teplota 36,91. Skúsila som ešte raz až do konca a už mi ukázalo iba 36,87...Mám si zapísať tu prvú teplotu? 🤔

majka_3
8. dec 2020

@zabka1987 noo asi len pred ovu... Vajecniky bolia oba aj ms bolesti... No mam nejake asi rozhádzané hormony... 🙄 Aaaa ovulačne testy biele 😔

sekerka18
8. dec 2020

@majka_3 moja zlatá. Asi sa musia hormóny ustáliť este.

majka_3
8. dec 2020

@sekerka18 asi áno... Ak stihnem na vianoce testovať budem šťastná 😊

evita2176
8. dec 2020

@majka_3 ahoj no dnes som 14 dc vobec neviem co bude zajtra aka teplota🤣🤣 dnes sla o malinko dole..ale vcera Test pozitivny a poobede uz negativny. Skusim dnes este poobede Test ked dojde postar s donesie mi ich😂😂 No ty mas teda tiez zaujimave teploty 🤔🤔
@shellynda ty si natom ako draha ?? U teba to vzdy tak vystreli po ovu 🤩🤗

majka_3
8. dec 2020

@evita2176 tak urcite dnes mas ten spravny den 😊 aj to pekne sedi, vcera pozitívny, dnes klesla teplota zajtra pekne pôjde hore 😊 držím prsty 🤞🍀
Veru zaujímavé je všetko, aj ako sa cítim 😅

evita2176
8. dec 2020

@majka_3 no neviem..pokles je malinky 🤔 ale podbrusko pobolieva uz od vcera...a vcera vecer bolo nafuknute 🥴🥴

niikee
8. dec 2020

@idaku no co ako to vyzera u teba? 🙂 mne zastala teplota zatial sa nehybe, uvidime co pride zajtra ale uz niesom daleko od hranici :/ ...

shellynda
8. dec 2020

@evita2176 ahoj moja😍, presne ako si predpokladala😃, výskok hore, tak si trošku polietam a potom sa riadne poudieram, keď budem padať dole 🙈😅,alebo ostanem lietať najbližších 9 mesiacov🤗🍀... U teba hádam dnes už bude ovu a testuje potom spolu 💗

evita2176
8. dec 2020

@shellynda neboooj nikto sa tu udierat nebude😊 pekne budeme daruvavat ocikane testy muzom pod stromcek 😂😂 alebo prinajhorsom na Valentina kedze ja mam len jeden vajickovod ok 😂😂
No len nech je cim skor kedze bojovnici su uz aj s gelikom a su nastupeny a cakaju na prerazenie ohrady😂😂

shellynda
8. dec 2020

@evita2176 tak toto som si presne ja vravela pred dvoma dňami, že sú tam už pekne pripravený v plnej zbroji, tak už len to dobiť 👍😂😂😂

idaku
8. dec 2020

@niikee ale tak nato ze je 14ty deň sa ti teplota pekne drží. 🙏🍀 Ako u teba vyzeral bežný cyklus z minulých mesiacov? Ja som klesla o 0,14 na rovných 37. Mamatest vyzerá pozitívne 🙂 🙏 ...len sa bojím ešte tešiť, keďže už som zažila skorý potrat okolo 8tt.🙈

majka_3
8. dec 2020

@evita2176
@sekerka18
A ja som myslela ze som nejaká pokazená, a to ja mam vadne testy 🤦‍♀️ ja mam také "šťastie" na také testy 🙄 a on týždeň negativny naozaj nebol 😅

evita2176
8. dec 2020

@majka_3 jaaaaj tak toto je hrozne 🥴🥴 clovek caka a on sa nevyfarbi🥵🤯 ro ako ked u mna duchuju testy a ja uz uz idem pisat staznost na Firmu a advokatovy...ro by malo byt tiez trestne takto nas zavadzat 😂😂☺

evita2176
8. dec 2020

@shellynda no len dufajme ze chlapci vedia kde sa maju dobijat a nie ze sa medzi sebou pozabijaju ja tu dobu co cakaju😂😂😂

zanet7
8. dec 2020

Ahojte, prvý krát som skúšala merať b.teplotu. viete mi povedať či naozaj mohla byť ovulacia, tak ako mi ukazuje? Ďakujem 🙃

niikee
8. dec 2020

@idaku drzi sa ano, dufam ze neklesne..no u mna ked padne na 37,1 tak presne v ten den pride ms...anooo? su ciarky? ukaaz 🤗 a to ti este ani nemeska ci? a nevadi ze kleslo, kazda zena ma iny graf 🙂

idaku
8. dec 2020

@niikee ja zvyknem tak na cca 14. den dostat MS takže dnes len 1. den bez MS. Kedy teda budeš testovať? 😊 Ozaj a tie bolesti čo si mala, to už je ok?.. Dúfam že sa ti tiež takto pekne zosilní ten dúšik Mikulášový🍀

idaku
8. dec 2020

@zanet7 ahoj, je to take nejednoznacne kvoli tomu zvyseniu BT na 17 DC...mohla byt 16,17 alebo aj 18 DC. Treba si sledovat aj ostatne znaky ako je typ hlienu alebo niekto mava pocas ovu aj jemne bolesti ..

niikee
8. dec 2020

@idaku no ja by som mala az v stvrtok dostat tak neviem ci nieje este aj skoro na testovanie...bolesti zmizli ano a od vtedy ani neboli zatial ziadne, akurat ze dnes mi je akosi blbo a prsia ma bolia co nikdy nezvyknu, ale to je asi normalne kedze kazdy cyklus je iny 🤷‍♀️...no tak ze dusik? ved ty tam mas krasne kolajnice 🍀🤗 supeer tesim sa s tebou 😁😝

milik45
8. dec 2020

Ahojte, co poviete na tento graf? mam sa uz pripravit a ocakavat zas ms? 😏 dve noci po sebe som sa v noci zobudila na krce v bruchu ktore presli tak cca po 10minutach, cez den bez bolesti 🤷‍♀️ uz som zakazdym myslela ze rano sa dostavi ms pri takych bolestiach no nic, neviem si to vysvetlit, viete mi v tomto niektora poradit? Zvycajne krce mavam v den ms, pred nou takto skoro nie.
Dakujem 🙂

idaku
8. dec 2020

@milik45 ahoj, ak mas neobvykle priznaky oproti beznemu cyklu tak to moze byt aj symptom tehu 😉 ...a ten tvoj graf aj naznacuje taky jemny implantation dip na 8DPO 🙂...drzim palce nech sa to udrzi pekne hore a zajtra pozajtra by som testla 😉🍀

milik45
8. dec 2020

@idaku Dakujem za odpoved 🙂 a co potom tie krce? boli dost silne, nakolko som sa na ne zobudila a boli len v noci a teda dve noci po sebe, tak ma to zmiatlo 🤷‍♀️