Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Babyyyy...ráno pri meraní som omylom vytiahla teplomer skôr. Zdalo sa mi, že už pípa 😬 bola tam teplota 36,91. Skúsila som ešte raz až do konca a už mi ukázalo iba 36,87...Mám si zapísať tu prvú teplotu? 🤔
@majka_3 ahoj no dnes som 14 dc vobec neviem co bude zajtra aka teplota🤣🤣 dnes sla o malinko dole..ale vcera Test pozitivny a poobede uz negativny. Skusim dnes este poobede Test ked dojde postar s donesie mi ich😂😂 No ty mas teda tiez zaujimave teploty 🤔🤔
@shellynda ty si natom ako draha ?? U teba to vzdy tak vystreli po ovu 🤩🤗
@shellynda neboooj nikto sa tu udierat nebude😊 pekne budeme daruvavat ocikane testy muzom pod stromcek 😂😂 alebo prinajhorsom na Valentina kedze ja mam len jeden vajickovod ok 😂😂
No len nech je cim skor kedze bojovnici su uz aj s gelikom a su nastupeny a cakaju na prerazenie ohrady😂😂
@idaku no ja by som mala az v stvrtok dostat tak neviem ci nieje este aj skoro na testovanie...bolesti zmizli ano a od vtedy ani neboli zatial ziadne, akurat ze dnes mi je akosi blbo a prsia ma bolia co nikdy nezvyknu, ale to je asi normalne kedze kazdy cyklus je iny 🤷♀️...no tak ze dusik? ved ty tam mas krasne kolajnice 🍀🤗 supeer tesim sa s tebou 😁😝
Ahojte, co poviete na tento graf? mam sa uz pripravit a ocakavat zas ms? 😏 dve noci po sebe som sa v noci zobudila na krce v bruchu ktore presli tak cca po 10minutach, cez den bez bolesti 🤷♀️ uz som zakazdym myslela ze rano sa dostavi ms pri takych bolestiach no nic, neviem si to vysvetlit, viete mi v tomto niektora poradit? Zvycajne krce mavam v den ms, pred nou takto skoro nie.
Dakujem 🙂

@zabka1987 juj škoda tých testov🙈, lebo teplota je stále parádna 😍