Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Babulky...neviem či je tu ešte nejaká z tých ktoré sa snažili somnou no každopádne aj pre tie ktoré nepoznám a snažia sa a strácajú nadej že sa to podarí chcem napísať...PODARÍ SA TO🍀🍀🍀🍀...my sme si prešli tromi IVF a nakoniec sa nám prirodzene podaril tento zázrak,ktorý sa nám narodil presne na mikuláša 🙏❤🍀🥳👶...
@zuzik5891 jej zlatník gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička drobček je nádherný 😘😘😘😘
@idaku
@shellynda
@butterfly333 ďakujem babulky...je to poklad...a keď viem aká bola tá cesta k nemu tŕnistá ,tak viem že každá jedna má šancu 🙏❤🍀
@ereska mojka...ja som tak rada že ťa mám aj keď len takto na diaľku...si mi bola vždy oporou❤🍀🙏😘
@martinade ďakujem Martinka...snažím sa byť čím skôr fit.😘🙏🍀❤
@kakatulik Ahoj Kati...ja som mala plánovanú sekciu na 8.12. a na príjem sme šli 6.12. ...dve hodinky cesty do nemocnice boli maličkému asi pridlho...v prvej štvrtine cesty mi začali kontrakcie...len také jemné a postupne sa to stupňovalo...som sa ešte smiala že to bude asi mikulášske bábo 😁...do nemocnice sme dorazili pred desiatou a rovno som šla na CTG...potom to už bola taká rýchlovka že som si to ani neuvedomila...rýchlo pripravená operačka a tesne po jedenástej bol už maličký s nami😍😍😍😍

@majka_3 anoooo pravdupovediac neviem. Doteraz testujem asi polroka a cca a stále ináč bolo. Raz ztoho tehotná som bola. Takže uvidíme ale áno tak nedeľu pondelok asi vyskúšam to už budem 13dpo. Možno skôr keď nevydržím. 😊