icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
9. dec 2020

@majka_3 anoooo pravdupovediac neviem. Doteraz testujem asi polroka a cca a stále ináč bolo. Raz ztoho tehotná som bola. Takže uvidíme ale áno tak nedeľu pondelok asi vyskúšam to už budem 13dpo. Možno skôr keď nevydržím. 😊

majka_3
9. dec 2020

@sekerka18 držím palce 😊 🍀

idaku
9. dec 2020

@niikee nasad vitamin C, citala som ze podporuje tvorbu progesteronu....+magnezko...nech to zajtra pekne stupne zas... 🙏 drzim palce 🍀

idaku
9. dec 2020

@gmm ano mohla byt, ale to sa ti potvrdi len ak teplota ostane hore alebo bude stupat este dalsie dva dni. Moze sa stat ze zajtra klesne a vystupa az potom takze by som si este vyhradila cas na dalsie mojkanie 😅

gmm
9. dec 2020

@idaku zvedavá som či bude už len stúpať...tak radšej dáme ešte poistku😁

zabka1987
9. dec 2020

Takto baby ,ak niečo vidíte . Teraz som skúsila , naj takto skoro asi ráno či ?

sekerka18
9. dec 2020

@zabka1987 na zelenom vidím niecoooo

sekerka18
9. dec 2020

@majka_3 ďakujem ale absolútne nedufam, že to vyjde hneď. Predtým to trvalo polroka takže uvidíme. Ale pichá má vo vajecniku fest dva dni. Ty ako? Máš ešte bolesti?

niikee
9. dec 2020

@idaku dala som si vitC rano aani neviem preco 😂 tak som sa citila ze dam si dnes C davno som nemala 😂 sranda..magnezium nemozem je mi z neho zle kedze aj krvny tlak mam velmi nizky :/ nevadi, no uvidime co sa bude diat 🙂

zabka1987
9. dec 2020

@sekerka18 ťažko sa to fotí ale reálne na modrom vidieť viac ako na zelenom 😁

evita2176
9. dec 2020

@majka_3 urcite sa dockas coskoro to musi prist👌✊✊🍀

idaku
9. dec 2020

@niikee 😄 tomu sa hovorí siesty zmysel, alebo zenska intuicia

niikee
9. dec 2020

@idaku no dufam ze mas pravdu 😂🤗a ty co ako si? este ti je zle ci uz to preslo?

sekerka18
9. dec 2020

@niikee anoooo? Kedy robíš ďalší?

aleskandra
9. dec 2020

@zabka1987 na zelenom vidííííím ♥

idaku
9. dec 2020

@niikee včera mi bolo najviac zle...dnes som celkom ok, len doobeda mi bolo trochu zle. Potom ešte jemná únava, inak žiadne ďalšie príznaky....hádam je to ok...no som zvedavá, čo nameriame zajtra. 🙂

niikee
9. dec 2020

@idaku tak to je celkom vpohode priebeh 😁 ale hlavne ze ms ti neprisla 🤗🍀...no ja uvidim teda naozaj, zacala som pred chvilou akosi spinit ci co sa deje tak uvidim co bude do rana 😕

@sekerka18 ano naozaj, no uvidim neviem ci budem testovat este, dako som zacala spinit 😕

idaku
9. dec 2020

@niikee ...no cas ukaze, samotne spinenie tiez moze byt priznak tehu, ale nemali by pritom byt silne krce a bolesti...tak hadam dorana to prestane...🙏

niikee
9. dec 2020

@idaku nemam ziadne krce ani bolesti ani nic...keby som nesla cikat tak ani neviem ze nieco je :D ...boze ja neviem co sa deje cely cyklus je iny, zvlastny 😂🤦‍♀️

zuzik5891
9. dec 2020

Babulky...neviem či je tu ešte nejaká z tých ktoré sa snažili somnou no každopádne aj pre tie ktoré nepoznám a snažia sa a strácajú nadej že sa to podarí chcem napísať...PODARÍ SA TO🍀🍀🍀🍀...my sme si prešli tromi IVF a nakoniec sa nám prirodzene podaril tento zázrak,ktorý sa nám narodil presne na mikuláša 🙏❤🍀🥳👶...

idaku
9. dec 2020

@zuzik5891 😍 jeeej aký krásny Mikulášik...gratulujem ❤

ereska
9. dec 2020

@zuzik5891 Zuzka nesmierne ti blahoželám z celého srdiečka a teším sa ze môžem tieto krásne chvíle radosti zdieľať s tebou radiť si a všetko cmuk si môj pokladik

shellynda
9. dec 2020

@zuzik5891 ježíííš zlatko to už 😍? Ako to rýchlo ubehlo🤗... Z celého 💗 ti gratulujem, je to nádherný drobček, veľa zdravíčka obom prajem😘😘😘

butterfly333
9. dec 2020

@zuzik5891 jej zlatník gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička drobček je nádherný 😘😘😘😘

zuzik5891
9. dec 2020

@idaku
@shellynda
@butterfly333 ďakujem babulky...je to poklad...a keď viem aká bola tá cesta k nemu tŕnistá ,tak viem že každá jedna má šancu 🙏❤🍀
@ereska mojka...ja som tak rada že ťa mám aj keď len takto na diaľku...si mi bola vždy oporou❤🍀🙏😘

martinade
9. dec 2020

@zuzik5891 zuzik, srdecne gratulujem 🥰 a rychle zotavenie zelam

kakatulik
10. dec 2020

@zuzik5891 gratulujem Zuzi!❤️😘 Aký bol pôrod?

zuzik5891
10. dec 2020

@martinade ďakujem Martinka...snažím sa byť čím skôr fit.😘🙏🍀❤
@kakatulik Ahoj Kati...ja som mala plánovanú sekciu na 8.12. a na príjem sme šli 6.12. ...dve hodinky cesty do nemocnice boli maličkému asi pridlho...v prvej štvrtine cesty mi začali kontrakcie...len také jemné a postupne sa to stupňovalo...som sa ešte smiala že to bude asi mikulášske bábo 😁...do nemocnice sme dorazili pred desiatou a rovno som šla na CTG...potom to už bola taká rýchlovka že som si to ani neuvedomila...rýchlo pripravená operačka a tesne po jedenástej bol už maličký s nami😍😍😍😍

kakatulik
10. dec 2020

@zuzik5891 no paráda. Kedy si mala vlastne riadny termín pôrodu? A ako sa volá.

katkaholiova
10. dec 2020

@zuzik5891 gratulujem