icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janderka
17. okt 2014

@rybkaa skore zotavenie prajem, nech si cim skor tip top 😎

paskolinka
17. okt 2014

@rybkaa to si dobra, ze uz na jedlo a pitie myslis. to ja po narkoze ani jedno ani druhe, ani len tu krupicnu kasu som im nezjedla 😀

adamnela
17. okt 2014

@rybkaa Matulka nasa vitaj späť medzi nami dievčatami 😉 Paráda, ze to tak statočne beries..Si proste skvelá a nech si čím skôr fit.. 😉

senta_sofia
17. okt 2014

@mamulienka30 niekedy stúpa pomalšie, ja som to tiez tak mavala... Ak si robila aj ovulacne testy, aspon sa z toho ľahšie vysomaris 🙂 uvidis zajtra, ci pojde vyssie

mawiya
17. okt 2014

@senta_sofia @paskolinka dievky moje aj ja soplím. takže je to v pohode. pochopila som vás
@rybkaa naša snehulienka s ružovou kanylou, šup ho ránko domov. 🙂

paskolinka
17. okt 2014

@mawiya co je nieco vo vzduchu, ci preco vsetky soplime? 😉 mna to dnes tak chytilo, ze hlava ako melon, v usoch mi pisti... este ze beriem ti antibiotika na mechur, aspon viem, ze to je virus 😀

senta_sofia
17. okt 2014

@paskolinka ja ti nevim, Karle... ale stoji to za hovno, mna uz brucho boli z fukania sopla, striekam bioparox, lebo ma stipe hrdlo, bolia zuby a svrbia usi 😀

paskolinka
17. okt 2014

@senta_sofia to sme na tom podobne 😀 aj mna zacina brucho boliet, zacinam mat podozrenie, ze tam mam nejake svaly 😀 ... ale teda usi ma zatial nesvrbia, este to by chybalo 😕

mawiya
17. okt 2014

@senta_sofia @paskolinka dievky aj ja hrdlo zodraté ako rašpľa, soplím od rána, hučí v hlave, a začínam poctivo kašlať. no ale ja som mala decká doma celý týždeň na ATB tak by som sa ani nedivila, keby som dačo lapla. horšie, že ma už pri nádychu šteklí na prieduškoch. ☹ ješkove sa tu sťažujem ako keby som mala 60. a ja ešte nemáááááááám 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adamnela
18. okt 2014

Ahojte kočeny...
No nejako sa nam tu rozbehli choroby...
U nas tiez ziadna slava, Nelka od vcera vecera teplotuje, tak som zvedava co z toho vznikne. A vzdy to tak blbo vyjde na vikend 😒 Adam tiez este kasle,uz asi 2 tyzdne, ja zatial oddoavam, ale tiez to dlho nevydrzim. Aj mm bol uz chory, este trocha kasle, ale inak celkom uz ok.
Takze som ani nemerala teplotru rano, lebo som v noci boli stale hore, kontrolovala som krpanu, boli sme cikat, pit a tak dookola a zaspala som az nieco po 4-tej 😒

katkatonkova
18. okt 2014

Ahojte kocenkyyy...tak ja dnes takto....som 7 DC a vcera teplota 36,48 a dnes rano ze 36,80....to co zas na mna ide......

rybkaa
autor
18. okt 2014

@katkatonkova esteze existuje okena a iny fet, ze 😀

rybkaa
autor
18. okt 2014

Ahojte koceny, tak som uz doma, pustili ma o deviatej, nic ma neboli len sa mi horsie sedi, inak ok, ani nekrvacam len trocha spinim. Dr.povedala ze sa to este moze rozbehnut, ak to nebude prilis silne a vsetko pojde dobre, kontrola o mesiac. Výsledky z histolky buduci tyzden, alebo o dva. Muzo ma obskakuje, roztiahol mi gauc a kysneme 🙂

ennynka
18. okt 2014

@rybkaa a ja citam ze co ti roztiahol 😀 a potom ze gauc tak som si vydychla 😀

rybkaa
autor
18. okt 2014

@ennynka no dlhsiu dobu teraz budeme ozaj len gauc roztahovat....vstupujem do celibatu 😀

rybkaa
autor
18. okt 2014

@katkatonkova nepila si vcera? Alebo nie si tiez chora? Spala si dost dlho a bez vstavania? Moze to byt aj jednorazovy vyskok a zajtra zas klesne 🙂

senta_sofia
18. okt 2014

@rybkaa vitaj doma 😉) aj budes praceneschopna, ci pondelok ides skusat sediet na kancelarskej stolicke?😀

katkatonkova
18. okt 2014

@rybkaa srdiecko odkedy nefajcim...cize uz cca 6 mesiac tak ani pit mi nechutiiii...no je pravda ze sme isli spat o druhej rano, o pol stvrtej som sa zobudila na hlad a som sa isla najest....a potom som vstavala asi o pol osmej.....no sak uvidime zajtra aka teplota ma prekvapiiiii...a vcera som trosku ale fakt len trosku soplila a dnes je to v pohode....

adamnela
18. okt 2014

@rybkaa tak len pekne oddychuj teda 🙂 A pytala si sa na to, ze kedy sa budete moct zacat snazit??

rybkaa
autor
18. okt 2014

@senta_sofia nieeee čo si 🙂 budem doma do stredy, ak sa naondím, tak celý týždeň 🙂 mám kolegyňu, nech maká, aj keď šéf sa toho obáva 😀

zarzisia
18. okt 2014

Ďakujem babulky moje

@rybkaa rychle zotavenie moja 🙂

Baby ja este MS mam :/ No a v noci som mala neskutocne krce v crevach, ma prehnalo a som dnes ako mechom udreta....unavena, vycerpana, bez nalady ....

senta_sofia
18. okt 2014

@rybkaa joooj, tebe bude hej 😉) co budes s tolkym volnym casom robit? dufam, ze aspon origami skladat 😀

rybkaa
autor
18. okt 2014

@katkatonkova no vidíš, to bude tým 🙂 keď v noci vstaneš, tak to môže ovplyvniť teplotku 🙂

rybkaa
autor
18. okt 2014

@adamnela nie, na to som sa ešte nepýtala, to sa potom spýtam, keď pôjdem o mesiac na kontrolu. Teraz som sa len pýtala, že čo mám brať na preliečenie krčka, či čípky alebo niečo inšie. Tak mi povedala, že zatiaľ tie čípky nie, že kým je to živé, tak do toho nebabrať, že radšej nech beriem wobenzym, že ten je super na všetko, aj na hojenie, aj infekcie a mykózy. Tak skúsim to, potom na kontrole sa spýtam ako snaženie, ale to všetko závisí od výsledkov histológie a kontroly hojenia.

rybkaa
autor
18. okt 2014

@senta_sofia budem vám tu somariny písať 😀

rybkaa
autor
18. okt 2014

@zarzisia ešte furt? to už nejako dlho či?

senta_sofia
18. okt 2014

@rybkaa joooj, tak to sa tesime 🙂 ked ty chytis slinu, my budeme od smiechu sliny pluvat 😀

sjuzan77
18. okt 2014

@rybkaa rybatko, tesim sa velmi, ze si sa vratila do sveta zivych, teraz len kysni na tom gauci a zotavuj sa 😉

Dievcence moje, existuje nieco na predlzenie lutealnej fazy? Ja viem, ze z toho som asi 3x nepotratila, ale topiaci sa aj slamky chyta a teraz som si zobrala do gebule, ze co ak mi tych 9 dni lutealky proste robi sarapatu? Ved vzdy som robila test na 10DPO a vzdy v ten den zacalo krvacanie, tak ako mi aj mala ta mrcha prist. 1 doktor mi v nemocke povedal, ze telo musi prebit "pamat" maternice, ze nema zacat menstruovat, lebo je tu tehotenstvo. U mna na to mozno nema cas a potom to konci tak, ako to konci 😕
Inak, pred nelkou som mala lutealku 11-13 dni a dopadlo to dobre..

senta_sofia
18. okt 2014

@sjuzan77 vejula brala na predlzenie lutealnej fazy vitamin B6, ale mnozstvo ti nepoviem 😉

adamnela
19. okt 2014

Ahojte baby...
@sjuzan77 hej, hej skus napisat @vejula . Ta myslim ma s tym skusenosti...
@rybkaa aspon tu bude este veselsie, ked chytis rapel 😉 😉 Uz sa tesim a jasne pozistuj to potom a dufam, ze vysledky z histologie dopadnu na vybornu...Ja teraz tiez cakam, co mi brala stery na preventivke, takze az o 3 tyzdne sa tiez dozviem vysledok...