Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@idaku neviem ci je biochemicke alebo si ten test zo mna len vystrelil 😀..no bolesti ziadne to som hlavne rada, ja aj tak pri ziadnej ms nemam ziadne bolesti ale vzdy citim take mravce v podbrusku a presne viem kedy pridu a teraz nic vobec tak neviem...teplota mi zisla na 37,2 a ostala tak zatial sa nepohla tak uvidim...podla mna ak aj nieco bolo tak je to uz prec, mrzi ma to 😕ale nejdem sa tym zatazovat, tento rok to uz nechame tak a uvidime na novy rok co bude 🙂...a tebe krasne zosilneli tie ciarky, paradaaa 🤗🍀🍀 no ano nemuselo by ti byt zle vobec 🙂🙂
@majka_3 ja mam PCOS a mam bolesti vo vajecnikoch hocikedy pocas cyklu,ako presne pred ovu a nie je to ovu🤷🏻♀️A myslim,ze vplvyvom tych hormonov po potrate to moze byt aj v maternici.Vela zien,co si tym preslo,pise,ze trva nejaku dobu,kym sa im to da do poriadku.A ovu testy uz tmavnu?
@majka_3
@mirus11
@butterfly333 ďakujem ale toto isto nič 😄 podľa mňa zajtra je tu ms
Ahojte dievčatá opäť sa začíname snažiť a začala som si merať BT, lebo vôbec neviem kedy mávam terza ovulaciu. Potrebovala by som poradiť, už si to dobre nepamätám, ale keď meram z nejakeho dôvodu skôr alebo neskôr ako sa pripočítavaju alebo odpocutavaju teploty? Napr že o pol hodinu neskôr tak vtedy plus 0,5 stupňa?
Vďaka 😊
Ahojte, tak my sme sa netesili dlho, v 9tt zistili ze od 8tt nebije srdiecko, minuly tyzden mi zavisdli tabletky na vycistenie, odvtedy sa cistim.. je tu niektora taka? Jedno MA som prekonala v 2018, potom sa nam podarila krasna dcerka, ktora ma cez rok 🙂 hemato v poriadku, bohuzial v dnesnej dobe je to uz len “silnejsi prezije” :(
Pockame 1 cyklus a pojdeme na to rovnako ako predtym, nejak sme sa na to neviazali, akurat bazalky som merala aby som spoznala svoj cyklus..
mate tu niektora podobnu skusenost? Kedy skoncilo cistenie a kedy bola prva ovulka?
Dakujem za odpovede 🙂 asi ma moc nepoznate, v tom 2018 som tu bola varena pecena, odvtedy skor ako tichy pozorovatel, ale tajne si zelam aby som bola bocian a kazdej z vas priniesla minimalne 5 babatiek ❤️
@sssimikkk ahoj ja som mala potrat v 14tt potom som o 3 mesiace otehotnela a stalo sa mi to co tebe teraz prestalo byť srdiečko no vždy som začala v tehotenstve krvácať a teraz keď prestalo bit srdiečko nie a nie sa to spustiť a vyčistiť no mne nedávali žiadne lieky na vyčistenie a čakala som asi 2 týždne a nič tak už to skončilo kyretom bol to 6 potrat a 3ti kyret no dnes sa vytesujeme z krásneho synčeka ktorého sme si adoptovali 😍 veľmi ho ľúbime je to to najkrajšie čo má mohlo stretnúť . No niekomu po potrate nabehne ovulka hneď niekto ma jeden anovulacny býva to rôzne uvidíš ako sa s tým telo vysporiada držíme ti palce do ďalšieho boja vidíš ako to aj našej Zuzke vyšlo takže sa nám drzkaj a tiež ti tých 5 ❤️😂😍 babetiek prajeme 😘