icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

idaku
Autor odpoveď zmazal
idaku
10. dec 2020

@milik45 nemusí, niekomu ukáže // až pár dní po vynechaní MS 🙂 🍀

shellynda
10. dec 2020

@evita2176 no zlatko😍ako dnes teplota? Vyskočila už 🤗?

gmm
10. dec 2020

@idaku ty máš krásny graf a aj kolajnice sú mega,tak tentokrát to musí dopadnúť len dobre🤗.

idaku
10. dec 2020

@gmm 🤗 ďakujem, dúfam, snáď sa to v januári u dr potvrdí...

niikee
10. dec 2020

@idaku neviem ci je biochemicke alebo si ten test zo mna len vystrelil 😀..no bolesti ziadne to som hlavne rada, ja aj tak pri ziadnej ms nemam ziadne bolesti ale vzdy citim take mravce v podbrusku a presne viem kedy pridu a teraz nic vobec tak neviem...teplota mi zisla na 37,2 a ostala tak zatial sa nepohla tak uvidim...podla mna ak aj nieco bolo tak je to uz prec, mrzi ma to 😕ale nejdem sa tym zatazovat, tento rok to uz nechame tak a uvidime na novy rok co bude 🙂...a tebe krasne zosilneli tie ciarky, paradaaa 🤗🍀🍀 no ano nemuselo by ti byt zle vobec 🙂🙂

idaku
10. dec 2020

@niikee 🤗dakujem... no jasnee aspon si mozes uzit sviatky aj silvestra naplno🤩

pet888
10. dec 2020

@majka_3 ja mam PCOS a mam bolesti vo vajecnikoch hocikedy pocas cyklu,ako presne pred ovu a nie je to ovu🤷🏻‍♀️A myslim,ze vplvyvom tych hormonov po potrate to moze byt aj v maternici.Vela zien,co si tym preslo,pise,ze trva nejaku dobu,kym sa im to da do poriadku.A ovu testy uz tmavnu?

majka_3
10. dec 2020

@pet888 vies co, skocila som dnes k dr nech ma pozrie. Spravil mi hned preventivku, vsetky stery na virusove atd pobral a 14mm vajíčko tak snad zacnu tmavnut 😅Na pohľad vsetko ok uvidime co výsledky... 😊 Ale ďakujem za tvoju spravu ♥️

evita2176
10. dec 2020

@shellynda ahoj 🙂nie vobec nevyskocila 😂 prave ze bola nizsia ako vcera,tak vajko asi prasklo v noci kedze som mala bolesti predtym ako som zaspala a aj sex bolel...tak zajtra uz musi ist hore. A ty ako??.😍

majka_3
10. dec 2020

@idaku ďakujem za tvoju spravu ♥️ veľmi držím palce 😊

milik45
10. dec 2020

@idaku No neviem veru či ukáže, začala som trošilinku špiniť 😔

idaku
10. dec 2020

@majka_3 ďakujem ☺ drzim palce aj ja tebe, nech to vydá 😉

sekerka18
10. dec 2020

@majka_3 no super super takže to ešte len príde 😉🍀

zabka1987
10. dec 2020

@majka_3
@mirus11
@butterfly333 ďakujem ale toto isto nič 😄 podľa mňa zajtra je tu ms

pet888
10. dec 2020

@majka_3 tak vidis,super,za par dni je tu ovu😊

sekerka18
10. dec 2020

@zabka1987 koľko si dpo?

niikee
10. dec 2020

@idaku no posnazim sa 😀😁..ako si? k doktorovi kedy pojdes ?

idaku
10. dec 2020

@milik45 hlavu hore ak je to MS, tak buduci mesiac je idealny cas na vyrobu bejby, bol o tom nejaky clanok. Ze najviac sa zadari na vianoce 🙂 a mozes si uzit aj 🥂

idaku
10. dec 2020

@niikee 😄 to je vyborna otazka.. Nad tym teraz dost rozmyslam. Kedze uz nechcem zazit skore ultrazvuky ale radsej az najskor tak v 8-9tt.. Zavolam asi az tesne pred sviatkami, nech ma da na januar 🙂

zabka1987
10. dec 2020

@sekerka18 podľa mňa 13dpo a podľa teploty 14dpo

nivea93
10. dec 2020

Ahojte dievčatá opäť sa začíname snažiť a začala som si merať BT, lebo vôbec neviem kedy mávam terza ovulaciu. Potrebovala by som poradiť, už si to dobre nepamätám, ale keď meram z nejakeho dôvodu skôr alebo neskôr ako sa pripočítavaju alebo odpocutavaju teploty? Napr že o pol hodinu neskôr tak vtedy plus 0,5 stupňa?
Vďaka 😊

kakatulik
10. dec 2020

@nivea93 pol hodinuhore-dole vobec neriesim. Pise sa,ze ked sa meria hodinu skor sapripocita 0.1 a ked hodinu neskor sa odpocita 0,1 srupna.

sssimikkk
10. dec 2020

Ahojte, tak my sme sa netesili dlho, v 9tt zistili ze od 8tt nebije srdiecko, minuly tyzden mi zavisdli tabletky na vycistenie, odvtedy sa cistim.. je tu niektora taka? Jedno MA som prekonala v 2018, potom sa nam podarila krasna dcerka, ktora ma cez rok 🙂 hemato v poriadku, bohuzial v dnesnej dobe je to uz len “silnejsi prezije” :(
Pockame 1 cyklus a pojdeme na to rovnako ako predtym, nejak sme sa na to neviazali, akurat bazalky som merala aby som spoznala svoj cyklus..
mate tu niektora podobnu skusenost? Kedy skoncilo cistenie a kedy bola prva ovulka?
Dakujem za odpovede 🙂 asi ma moc nepoznate, v tom 2018 som tu bola varena pecena, odvtedy skor ako tichy pozorovatel, ale tajne si zelam aby som bola bocian a kazdej z vas priniesla minimalne 5 babatiek ❤️

ereska
11. dec 2020

@sssimikkk ahoj ja som mala potrat v 14tt potom som o 3 mesiace otehotnela a stalo sa mi to co tebe teraz prestalo byť srdiečko no vždy som začala v tehotenstve krvácať a teraz keď prestalo bit srdiečko nie a nie sa to spustiť a vyčistiť no mne nedávali žiadne lieky na vyčistenie a čakala som asi 2 týždne a nič tak už to skončilo kyretom bol to 6 potrat a 3ti kyret no dnes sa vytesujeme z krásneho synčeka ktorého sme si adoptovali 😍 veľmi ho ľúbime je to to najkrajšie čo má mohlo stretnúť . No niekomu po potrate nabehne ovulka hneď niekto ma jeden anovulacny býva to rôzne uvidíš ako sa s tým telo vysporiada držíme ti palce do ďalšieho boja vidíš ako to aj našej Zuzke vyšlo takže sa nám drzkaj a tiež ti tých 5 ❤️😂😍 babetiek prajeme 😘

mirus11
11. dec 2020

No žienky zlaté čakáme na tie krásne tehu testiky 🤞😀

shellynda
11. dec 2020

@mirus11 no veru 😃, už by sa tu nejaké mohli ukázať😍

mirus11
11. dec 2020

@shellynda moja a veď aj ty budeš zachvilocku testovať.drzim palceky

evita2176
11. dec 2020

@shellynda ahoj tak ako ? Ja som uz konecne stupla🙂 uz je urcite po ovu😃😃 a ty ako??
@majka_3 Skusila si ovu? Kolko mal folik??

shellynda
11. dec 2020

@evita2176 dobré ránko 😊, ja sa zatiaľ držím, ale už ma ruky svrbia 🙈😅...čo teplota, už ti konečne vyskočila😃, nech môžme spolu testovať 😘