icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nivea93
12. dec 2020

Ahojte tak mne dne s zase vyletela teplota. Samozrejme klesnúť môže stále 🙈😂. MS ma byt v pondelok. Vy ste ako na tom v podobnej lutealnej fáze? Btw co znamená ten trojuholník v grafe? Už moc odlišný čas?

zabka1987
12. dec 2020

Ja hlásim 1DC

katkaholiova
12. dec 2020

@zabka1987 to mi je luto

gmm
12. dec 2020

@zabka1987 nieeee ja som tak dúfala v //

zabka1987
12. dec 2020

@katkaholiova
@gmm oj baby ďakujem ❤️ no my sme sa fakt teraz nesnažili ale vidieť ,že už ani ja nemám 20 😁 od februára si pozor nedávame v podstate a nič 😄

rosalie1411
12. dec 2020

@gmm skúste to poriesit ešte teraz 😊😊 tiež si myslím, že ovulku máš dnes.. 😊

rosalie1411
12. dec 2020

@nivea93 trojuholník znamená iný čas merania.. Ale tebe to teda riadne skáče.. Mávaš takéto cykly pravidelne?

nivea93
12. dec 2020

@rosalie1411 teraz meriam po vyše 2 rokoch prvý krát a aj pred tým mi takto skakali

milka1988
12. dec 2020

Vy ste tu take skúsenejšie, neviem čo si mam myslieť o tomto mojom grafe. Dnes som 16 dpo, bezne mam LF 14-15 dní, včera na 15 dpo teplota ráno klesla už som čakala že MS príde ale stále ale nič. Dnes som myslela že teda to príde, a že teplota klesne ešte viac dole už pod hranicu ale stúpla. No test bol biely úplne. Čiže teraz neviem ak nepríde ms do pondelka ísť k dr na kontrolu či nemám cystu? Môže cysta tak držať teplotu hore a testy biele? Nemám ani žiadny výtok, bolesti, včera tak som cítila že už asi ide ms že to príde ale dnes nič. Ani.bolesti, prsia nebolia. Proste sa cítim normálne. Test by už ukázal hoc aspoň ducha nie?

katkaholiova
12. dec 2020

tak uz vobec nechapem teplota takata a graf pozitivny podla mna viac som nikdy nemala

shellynda
Autor odpoveď zmazal
shellynda
12. dec 2020

@evita2176 no super,konečne máš po ovu, tak už si ideme pre //😘...no keby si mala pravdu a fakt by to bol IP🙏, tak uvidíme či ráno vyskočí, ale budem silno dúfať, že riadne do výšin 🍀😅

shellynda
12. dec 2020

@zabka1987 juj, vyzeralo to nádejne, mrzí ma to💗

abigaile
12. dec 2020

Babule moje, ja vás tu sledujem, len som nestíhala posledné dva týždne nejak čítať, tak som teraz dobiehala.....držím vám všetkým prsty!!!!!😘

U mňa aj tak minulý cyklus nebola ovulka, tak teraz čakám, čo bude tento cyklus. Zmenila som veľa veci, hlavne stravovanie. Tak uvidíme výsledky, kedy to prinesie 😊

abigaile
12. dec 2020
abigaile
12. dec 2020
majka_3
12. dec 2020

@gmm
@katkaholiova tak ja cakam s vami 😊 dnes uz som 22dc a zatiaľ nič... Mozno konečne zajtra-pozajtra.
Ovu testy robíte? Ci len bt

katkaholiova
12. dec 2020

@majka_3 ja robim aj aj.ale mi je divne ze teplota nic.aj ked test podla uz aj celkom pozitivny

majka_3
12. dec 2020

@katkaholiova mas pozitívny? Tak potom cakaj najbližšie dni.. Teplota nemusi ist dole len po ovu vyskočí hore... Ja som dnes ani nemerala, nechcelo sa mi vstávať 🙄

katkaholiova
12. dec 2020

@majka_3 myslis ze nemusi klesnut

majka_3
12. dec 2020

@katkaholiova nie nemusí,viem to aj podla seba...

katkaholiova
12. dec 2020

@majka_3 to som nevedela

aleskandra
12. dec 2020

@nivea93 len bohuzial, u teba tvoj graf nemá absolútne žiadnu výpovednú hodnotu!! Bazalna teplota sa nemeria pod pazuchou 🙈

evita2176
12. dec 2020

@shellynda urcite vyskoci moja neboj nic😍👌☺ coskoro sa dockame 😍 //

gmm
12. dec 2020

@katkaholiova tak keď máš ovu test pozitívny tak tiež čakaj čochvíľa

gmm
12. dec 2020

@majka_3 ja len meriam,testy až od buduceho cyklu lebo teraz nemám.

katkaholiova
12. dec 2020

@gmm nastali uz aj bolesti

pet888
12. dec 2020

@majka_3 to uz vyzera,ze zajtra bude pozitivne.Aku znacku testov pouzivas?

milik45
12. dec 2020

@zabka1987 Tak to mi je ľúto, u teba to v grafe vyzeralo veľmi nádejne, tak snáď tento mesiac to vyjde 🙂 aj u mňa dnes 1dc 😏

kika123kika
13. dec 2020

Ahoj 🙂 tak a prisla som na tento velky svet v najkrajsi den 12.12.2020 🎀 moje meno je Sára mam 3380g a 50cm ❤️❤️

Dievcata cele tehotenstvo je boj, stres no aj stastie a radost ❤️ Za kazdu jednu z vas sa modlim aby ste toto zazili 🙏🏽❤️ Aby ste sa potesili najprv tym dvom ciarkam a dobojovaki si to az do konca a do zaciatku niecoho nadherneho 🍀✊🏼 Kazda si to zasluzime 🍀✊🏼 Vela stastia ❤️❤️❤️❤️❤️