Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova mne zakaždým ukáže test tak skoro a ak by bol toho 12teho IP, tak dnes, alebo zajtra by už mohol byť 👻, lebo ovu som mala 100% 5teho...
@shellynda no tak drzim palce.mne ovu test ukazal teraz v sobotu a aj bolesti ako uz treti mesiac som mala ten den ale teplota len vcera klesla ale dnes uz stupla.ja mam podla tohto 24.12 12den.bol by pekny darcek ak by boli dve ciarky.
@majka_3 podla mna toho 23dc kludne da moze.ani ja som nikdy nemala rovnake vzdy som brala to co je najblizsie
@majka_3 škoda, že si nemerala.. Podľa tých testov je to otázne, ale podľa Sona by teda ovulka mohla byt dnes, zajtra.. Skus ráno zmerať teplotu 😊 ci sa chceš práve vyhnúť ovulke, keď si nedávno mala SP? Ak nie, tak šup, sup, využiť šancu 😊😊
@rosalie1411 vlastne mas pravdu ved pozit OVU test je pred ovulaciou nie pocas...a ak rastie folik 2mm za den tak to fakt vychadza na dnes/zajtra 👍
@rosalie1411 jasne ze sa nechcem vyhnúť 😅 rano zmeriam a uz budem vedieť podla teploty či bola alebo ešte len bude.
@idaku tiež podla výpočtov by to aj sedelo... No uvidíme zajtra 😊
Ahojte baby, myslite ze na 10dpo by mi uz mal ukazat test, ci sa zadarilo alebo nie? Bol totiz negativny, tak som sklamana a neviem ci este mozem mat nejake ocakavanie, ze vysledok bude iny. Teplota zatial hore, ale uzivam progesteron, takze teplota asi neklesne pokial ho nevysadim, ci mylim sa?
@shellynda joooj bodaj by si mala pravdu! Uz dlho tuzime po babatku. Mne graf troska stupol, aj ked som merala asi o 45minut neskor nez zvyknem, tak preto sa pytam, ci to nie je len tym progesteronom. Tak drzim palce aj tebe, nech na teba zajtra vykukne aspon dusik ✊🏼🍀 posielam aj graf
Dobre ranko dievčatá ☀
Zacinam byt zmätená 🤷♀️ očividne ovu nebola...podla štvrtkovej folikulometrie folik by mal mat cca 24mm, ale ovulacne testy mam negatívne, len ta sobota bola taka nadejna...myslíte že folik zanikol? 😒
Lebo ak by som rátala sobotu pozitívny, mozno večer by bol... Tak ovu nastáva do 48 hodín a to bolo včera... 🤷♀️
Čo myslíte ♥️ ďakujem

@shellynda nie je skoro na test?