icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
14. dec 2020

@shellynda nie je skoro na test?

shellynda
14. dec 2020

@katkaholiova mne zakaždým ukáže test tak skoro a ak by bol toho 12teho IP, tak dnes, alebo zajtra by už mohol byť 👻, lebo ovu som mala 100% 5teho...

shellynda
14. dec 2020

Ja tam ešte nič nevidím 🙈... Skúsim zase zajtra či na mňa už náhodou nevykúkne 👻

katkaholiova
14. dec 2020

@shellynda no tak drzim palce.mne ovu test ukazal teraz v sobotu a aj bolesti ako uz treti mesiac som mala ten den ale teplota len vcera klesla ale dnes uz stupla.ja mam podla tohto 24.12 12den.bol by pekny darcek ak by boli dve ciarky.

evita2176
14. dec 2020

@shellynda no veru este ani ja nevidim este HE asi skoro😊✊ ja dnes vyskok ale prehodilo mi ovu...co myslis?? Kedy bola.?

mirus11
14. dec 2020

@shellynda moja a ten test na pravo je aká značka?

gmm
14. dec 2020

@shellynda počkame si na 👻

evita2176
14. dec 2020

@shellynda
Co myslis?

shellynda
14. dec 2020

@evita2176 ja by som povedala, že o deň skôr bola,tam máš aj ovu test pozitívny na 15dc😍

majka_3
14. dec 2020

Dievčatá co myslite, môžem 23dc brat ako pozitívny? Vo stvrtok (21dc) na Sone 14mm folik. Teplotu som nemerala, takže neviem 🤷‍♀️

katkaholiova
14. dec 2020

@majka_3 podla mna toho 23dc kludne da moze.ani ja som nikdy nemala rovnake vzdy som brala to co je najblizsie

sekerka18
14. dec 2020

@shellynda aj ja dnes taký biely test ale to som už 14dpo. Takže čakám na MS už nech dorazí. Tak tento rok som nestihla do tretice snáď ďalší už.

idaku
14. dec 2020

@majka_3 podla mna tiez ano 23DC...aj ten folik na 21DC to naznacuje...

rosalie1411
14. dec 2020

@majka_3 škoda, že si nemerala.. Podľa tých testov je to otázne, ale podľa Sona by teda ovulka mohla byt dnes, zajtra.. Skus ráno zmerať teplotu 😊 ci sa chceš práve vyhnúť ovulke, keď si nedávno mala SP? Ak nie, tak šup, sup, využiť šancu 😊😊

idaku
14. dec 2020

@rosalie1411 vlastne mas pravdu ved pozit OVU test je pred ovulaciou nie pocas...a ak rastie folik 2mm za den tak to fakt vychadza na dnes/zajtra 👍

majka_3
14. dec 2020

@rosalie1411 jasne ze sa nechcem vyhnúť 😅 rano zmeriam a uz budem vedieť podla teploty či bola alebo ešte len bude.
@idaku tiež podla výpočtov by to aj sedelo... No uvidíme zajtra 😊

shellynda
14. dec 2020

@sekerka18 držím palce, aby ti ďalší rok začal //😍🍀

anetata
14. dec 2020

Ahojte baby, myslite ze na 10dpo by mi uz mal ukazat test, ci sa zadarilo alebo nie? Bol totiz negativny, tak som sklamana a neviem ci este mozem mat nejake ocakavanie, ze vysledok bude iny. Teplota zatial hore, ale uzivam progesteron, takze teplota asi neklesne pokial ho nevysadim, ci mylim sa?

shellynda
14. dec 2020

@anetata no ako komu, ja som zajtra tiež 10 dpo,tak čakám zajtra aspoň 👻, ale mne vždy ukáže zavčasu, ale niekomu napr. až 13-14dpo, tak verím, že sa ti ešte ukažu//🍀...progesteron beriem aj ja a mne teplotu neovplivňuje😊

anetata
14. dec 2020

@shellynda joooj bodaj by si mala pravdu! Uz dlho tuzime po babatku. Mne graf troska stupol, aj ked som merala asi o 45minut neskor nez zvyknem, tak preto sa pytam, ci to nie je len tym progesteronom. Tak drzim palce aj tebe, nech na teba zajtra vykukne aspon dusik ✊🏼🍀 posielam aj graf

anetata
14. dec 2020
sekerka18
14. dec 2020

@shellynda ďakujem 😊 verím, že už konečne to vyjde ďalší rok. A tebe držím palce aby si zajtra mala ducha minimalne ♥️

evita2176
14. dec 2020

@shellynda no ja tiez myslim ze 16 dc lebo 15 som mala vcera bolesti ..tak uz len cakame a zajtra rano testujes ze?? 😍😍

shellynda
14. dec 2020

@evita2176 no jasnééé 😍test je už pripravený, len aby to bol ten s //😅

katkaholiova
15. dec 2020

teplota mi ide pekne hore dufam aj pojde a aj ostane

majka_3
15. dec 2020

Dobre ranko dievčatá ☀
Zacinam byt zmätená 🤷‍♀️ očividne ovu nebola...podla štvrtkovej folikulometrie folik by mal mat cca 24mm, ale ovulacne testy mam negatívne, len ta sobota bola taka nadejna...myslíte že folik zanikol? 😒
Lebo ak by som rátala sobotu pozitívny, mozno večer by bol... Tak ovu nastáva do 48 hodín a to bolo včera... 🤷‍♀️
Čo myslíte ♥️ ďakujem

evita2176
15. dec 2020

@shellynda dobre ranko. No ako???🤩😍

mirus11
15. dec 2020

@majka_3 môže byť že teplota ti pôjde hore zajtra ráno.

majka_3
15. dec 2020

@mirus11 noo neviem... Neviem... Ci toto nebude len taky anovulacny 🙄

mirus11
15. dec 2020

@majka_3 tak mojko,ono máš asi aj hormóny ešte rozhádzané,i keď ja som mala po MA hneď ovulku ďalší cyklus,a teraz to isté.meraj ďalej,uvidíš čo povie ďalšie dni