Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ja mam aj bazalny aj digitálny no merala som digitálny ja som ten bazalny nepočula
@katkaholiova tak za potom nečuduj, ze si v jednom čísle stále. Jedno to ale nie je . Mne tiež na začiatku tu baby poradili keď som nemala obyčajným.
@katkaholiova Napríklad 36,8 by ti bazalny mohol odmerať 36,76 ale mohlo by to byt napr 36,84 a takto ti ukáže iba rovnakú hodnotu a to 36,8 a to je dosť rozdiel
@majka_3 nie si tehotna? uz som citala aj take ze ovh test pozitivny v tehotenstve skus
@katkaholiova nieee, ved ani teploty nemam nato...
@zabka1987 dnes som nemerala...
@majka_3 fiha, zaujímavé.. Ešte mi napadlo. Nemala si minulý cyklus clostyl? Ak hej, môže to mať ešte účinky - viac vajíčok napr..
@katkaholiova ja som mala minulý cyklus tak mala 😊 4 dní myslím rovnaká. Keď stúplo tak len o jedno.
@abigaile vyzerá, že by mohlo byt.. 😊 Tak šup, šup 😊
U mňa sa tie cykly akosi začínajú predlžovať. Dnes 20dc a po ovulke ani chýru ani slychu 🙈
@kakatulik
@rosalie1411 cítim si aj vaječníky, tak hádam to bude ono. Hlien nemám, Aspoň som neregistrovala... A teplota ešte neskončila hore. Ten predposledný je dnes ráno a ten posledný vľavo je poobede. Zatiaľ som odpozorovala,že keď mám pozitívny test, tak ten deň mám aj ovulku....
Tak už len čakať na teplotu 😁
Ach baby 😥 tak ten môj test od piatku vôbec nezosilnel 😭 mám pocit, že čiarka je úplne rovnaká 😭
Ach...verila som tomu, že to vyšlo

@zabka1987 ved podpa mna staci jednodesatinne ved ked ma ukazat vyssie tak je jedno ci,? nemame tu dm