icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
23. dec 2020

@rosalie1411 to,ze nie...az teraz o 11tej kávu som pila 6:30a odvtedy nic...a ja,ze to je nuda a miesto upratovania som isla spravit test

rosalie1411
23. dec 2020

@mamelka super, vyzerá to, že budete mať krásne vianoce 😍😊😊🙏

mamelka
23. dec 2020

@rosalie1411 ešte počkám do zajtra(dnes alebo zajtra pôjdem ešte rovnaké kúpiť az testujem rovnakymi)

zuzik5891
23. dec 2020

@mamelka tento testík je jasné pozitívny 🍀🍀🍀🍀...držím palce nech ti krásne silnie🙏❤🍀

mamelka
23. dec 2020

@zuzik5891 ďakujem 😘 ale co ta teplota...ta mi dnes klesla 🤷‍♀️

zabka1987
23. dec 2020

@mamelka vyzerá veeeelmi dobre ,držím prsty

mamelka
23. dec 2020

@zabka1987 dakujem....rano skúsim test...a to som chcela testovať az v nedelu😏

gmm
23. dec 2020

@mamelka 👍 perfektné...kanalik to určite neni

majka_3
23. dec 2020

@mamelka waau tak to kanálik teda rozhodne nieje 😊 drzim vela palce ❤️
A teplotu voobec nerieš 😊

mamelka
23. dec 2020

@gmm
@majka_3 dakujem vám...a vidíte pred týždňom som mala zápal močových ciest ...zajtra zas testnem

majka_3
23. dec 2020

Dievčatá, myslite ze mozem nasadiť duphaston? Ci este uvidím aka bude zajtra teplota... Hm? 😊

aleskandra
23. dec 2020

Baby...potrebujem od vás radu...teplota je stále hore, no tie testy nesilneju :(
V pondelok mám ísť na opakovaný odber a dovtedy užívať progesterón. Len na čo to nasilu udržiavať, keď je jasné, že sa to zrejme prestalo vyvíjať? Ach, neviem čo mám robiť 😬

majka_3
23. dec 2020

@aleskandra daj prvy a posledny test a napis ktory dpo bol prvý a posledný.. Verim ze to bude dobre 🍀
Ideálne na bielom podklade..

aleskandra
23. dec 2020

@majka_3 prvý je dnešný - 16dpo a druhý 11dpo, len ten bol ešte mokrý
Rovnaký test som včera v lekárni nezohnala. Ale aj krv mi vyšla mierne pozitívna 😐

katkaholiova
23. dec 2020

@aleskandra ved je silnejsi

gmm
23. dec 2020

@majka_3 radšej počkaj ešte na jednu zvyšenu teplotu keď si si neni istá

gmm
23. dec 2020

@aleskandra čo to znamená že mierne pozitívna?Že HCG nestúpa ako by malo?Aj mne sa zdá silnejšia tá čiarka

rosalie1411
23. dec 2020

@aleskandra ja by som ešte flintu do Zita nehadzala.. Je silnejší.. A na 16dpo je to pekná čiarka. Akú má citlivosť ten test? Urob tento istý test o 2 dní a uvidíš.. Kedy ideš opäť na krv?

aleskandra
23. dec 2020

@gmm ani sama neviem...len toto mi povedali do tel :( ale zrejme to bude tak, ako píšeš, alebo že je to hraničné

@rosalie1411 čakala som už omnoho silnejšiu tu čiarku 🤷 uvidíme...tento posledný mám ešte jeden a plánujem ho spraviť aj v piatok, tak sa zariadim podľa toho. Na krv až v pondelok
Aj tie teploty ma mätú...ak by nebolo všetko ok, asi by neboli také, či? 🤔

junyk
23. dec 2020

@mamelka ani mne to nepríde ako kanálik. A prepáč ak som nepostrehla a koľko si DPO? 😉
Drzim ✊ nech krásne silnie

zuzik5891
23. dec 2020

@mamelka grafik je síce divoký no videla som.aj oveľa šialenejšie😁...z vlastnej skúsenosti viem že teplota sa zvykne ustáliť až keď už sú testy jasné pozitívne...keď sa už hormóny ustália a HCG je stále vyššie...😘😘😘😘

mamelka
23. dec 2020

@aleskandra test je silnejsi🥰

mamelka
23. dec 2020

@junyk mala by som byt 11DPO a dakujem vam
@zuzik5891 ... skúsim aj zajtra test ale zajtra kupim este tu istú značku ak budem mat aj rano pozitívny test

junyk
23. dec 2020

Ahojte ja Vás chcem len pozdraviť. Kedysi som sa aktívne zapajala ale potom ma omrzelo merať. Merala som 2 cykli po prvom MA a ešte viac ma to deprimovalo a s ovulacnymi testami som skončila nadobro. LH testy ukazovali inak a teplota tiež niečo iné. Začala som dôverovať mojim "výskumom" len meraniu BT. Aj mam dva pekne grafy ktoré skončili // 😉. Keď som sa zo zúfalstva vykaslala aj na aktívne každodenné meranie tak som otehotnela druhýkrát. Žiaľ prišlo druhé MA, takže teraz keď sme sa mohli snažiť opäť som vyhrabala starý dobrý teplomer a už meriam len po ovulku a potom kašlem naň po ovulke....po ovulku meriam preto lebo mám ešte rozhádzany cyklus a neviem ju odhadnúť keďže mi to moje telo okrem teploty inak nepovie. 🙃
Sice sa nezapajam aktívne ale stále si rada prečítam vaše príspevky a držím vám všetkým palce aby ste si našli svoje vytúžené silné koľajnice.
Prajem Vám krásne prežitie vianočných sviatkov 🎄🎄🎄🎁

aleskandra
23. dec 2020

@mamelka 🙏🙏🍀🍀💖💖 krásna čiaročka sa ti rysuje
Držím veľmi veľmi palce

mamelka
23. dec 2020

@aleskandra dakujem...možno budeme mat rovnaký termin😊🥰

majka_3
23. dec 2020

@aleskandra je to super, neboj nic... Dobre to vyzerá ❤️

abigaile
23. dec 2020

@mamelka ťažko povedať, nemáš zapísané teploty pred ovulkou, takže ani apka sa nevie zorientovať. Ale keď si mala pozitívny ovu test, tak hádam bola, lebo máš ju vyššiu. Uvidíš, či príde ms, však ak, tak zachvilku....alebo už nepríde 😉

abigaile
23. dec 2020

@mirus11 aaa ty máš teplotu ako ja🤣 ale u teba je aspoň šanca, že akurát bude ovu.....mne takto klesla teplota 3dni po pozit. Ovu teste...

abigaile
23. dec 2020

@majka_3 myslím si,že mohla byť...máš tam vyššie teploty....a väčšinou 4 deň zvykne takto poklesnúť trochu teplota☺️