Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂

Cawte babule, prosím vás.... Je tu niekto taky, kto zažil niečo podobné a dopadlo to dobre?
Cca 7 dni po ovulke som začala cítiť tlaky v podbrušku a prsiach, občas ma až tak bolelo brucho, že som ani ležať nevedela. Potom cca 10 dni po ovulke sa mi záha zblaznila, grgala som aj z prázdneho žalúdka.... Potom sa mi aj jednodňová hnačka do toho pustila ale nič také som nezjedla z čoho by bola....to že nosntop cikám to ani nekomentujem.... Teraz som 15 dní po ovulke a dnes som mala dostať MS. Dnes v noci keď som šla na wc, tak som mala mierne slabý hnedo-oranzovo-ruzovy výtok tak som myslela ze ráno bude MS.... Ale nič, suchá som, čistá som, celý deň sa kontrolujem....ani náznak špinenia. Buď mi totálne haprujú hormóny, alebo ja už neviem. Sex sme mali 2 dni pred ovulkou. Dnes som si robila test a je čisto biely. Krčok mám úzky, tvrdý ako kameň a zatvorený. Je to možné, že ak by som náhodou bola v tom, tak mám stále negatívny test aj v deň MS???? Veď baby tu píšu 9dpo, 10dpo už mali kolajnice. Hmmm... Prsia ma bolia tak, že mám pocit ako keby chceli prasknúť a podbrusko ako keby presne čo odošlem správu sa mi rovno spustí MS. Ach.... Viem, že nemáte vešteckú guľu, len chem vedieť, či ste zažili niečo podobné. Bežne keď mám MS dostať tak dva dni pred ňou špiním a krčok he mäkký rozplasnuty.... Bojím sa, či mi hormóny nedávajú facku 😔😔😔
@rosalie1411 ty si pekne stúpla,u mňa po ovulke nie je ani stopy,že by sa blížila
@mirus11 no uvidíme co bude ráno.. Nečudoval by som sa, ak by zasa klesla.. 😂 Možno aj ty pôjdeš zajtra hore.. 😊 Necháme sa prekvapiť 😊
@sekerka18 ahoooj. Kalendár mi ukazuje 9.12 len skrz lutealku ale podla hlienu a pocitov v brušku bola 10.12. Ja som už taká... Nemasna neslana, ani ma nepotešilo keď som takto test videla, skôr som neveriaci Tomáš. Tie Dr. Max testy sú ohavne. Tmavo fialovo až hnedé farbivo, potom človek nevie či vidi druhú čiarku sivú alebo fialovú. A ešte k tomu tie tlaky v brušku, kalamita 😔 uvidíme
No baby, už špiním ružovo-červeno prosím pekne. Toto je nonsens pre mňa. V januári si zájdem asi gyndošovi nech mi konečne spraví hormonálny profil a nech mi pozrie vajíčka. Ja neverím, že toto je v poriadku. Lebo nebolo by prvý krát, čo mám nejaké tie dve čiarky na teste a nikdy z toho nič nie je. Začínam byť frustrovaná viac ako je normálne.
Ahojte baby, tak som dnes ešte skúsila test a ten už bol biely 😬😢. Neviem, či má význam vôbec ísť ešte v pondelok na krv... takže naše prvé IUI nakoniec nevyšlo, aj keď začiatok bol pekný 🤷
Ešte tomu dávam 2 pokusy a kašlem na to, Šimon bude prinajhoršom jedináčik 😔
@aleskandra to mi je ľúto. Ale nevzdávaj to moja. Viem, že to je ťažké ale stojí to zato. Sama sebe si to hovorím a to som len 2x potratila tento rok.