icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
24. dec 2020
millky
24. dec 2020

Cawte babule, prosím vás.... Je tu niekto taky, kto zažil niečo podobné a dopadlo to dobre?
Cca 7 dni po ovulke som začala cítiť tlaky v podbrušku a prsiach, občas ma až tak bolelo brucho, že som ani ležať nevedela. Potom cca 10 dni po ovulke sa mi záha zblaznila, grgala som aj z prázdneho žalúdka.... Potom sa mi aj jednodňová hnačka do toho pustila ale nič také som nezjedla z čoho by bola....to že nosntop cikám to ani nekomentujem.... Teraz som 15 dní po ovulke a dnes som mala dostať MS. Dnes v noci keď som šla na wc, tak som mala mierne slabý hnedo-oranzovo-ruzovy výtok tak som myslela ze ráno bude MS.... Ale nič, suchá som, čistá som, celý deň sa kontrolujem....ani náznak špinenia. Buď mi totálne haprujú hormóny, alebo ja už neviem. Sex sme mali 2 dni pred ovulkou. Dnes som si robila test a je čisto biely. Krčok mám úzky, tvrdý ako kameň a zatvorený. Je to možné, že ak by som náhodou bola v tom, tak mám stále negatívny test aj v deň MS???? Veď baby tu píšu 9dpo, 10dpo už mali kolajnice. Hmmm... Prsia ma bolia tak, že mám pocit ako keby chceli prasknúť a podbrusko ako keby presne čo odošlem správu sa mi rovno spustí MS. Ach.... Viem, že nemáte vešteckú guľu, len chem vedieť, či ste zažili niečo podobné. Bežne keď mám MS dostať tak dva dni pred ňou špiním a krčok he mäkký rozplasnuty.... Bojím sa, či mi hormóny nedávajú facku 😔😔😔

mirus11
24. dec 2020

@rosalie1411 ty si pekne stúpla,u mňa po ovulke nie je ani stopy,že by sa blížila

rosalie1411
24. dec 2020

@mirus11 no uvidíme co bude ráno.. Nečudoval by som sa, ak by zasa klesla.. 😂 Možno aj ty pôjdeš zajtra hore.. 😊 Necháme sa prekvapiť 😊

millky
24. dec 2020

K tej mojej litánii ak si to vôbec niekto všimne pridávam tipos bingo, kanálik či duch???

sekerka18
24. dec 2020

@millky ahoj 😉 si si istá 100% že si mala pred 15 dňami ovulku? Možno neskôr deň dva a už by to mohlo byť kľudne. Ale tak podľa mňa na teste je čiarka normalna a nie kanálik 😊😊

millky
24. dec 2020

@sekerka18 ahoooj. Kalendár mi ukazuje 9.12 len skrz lutealku ale podla hlienu a pocitov v brušku bola 10.12. Ja som už taká... Nemasna neslana, ani ma nepotešilo keď som takto test videla, skôr som neveriaci Tomáš. Tie Dr. Max testy sú ohavne. Tmavo fialovo až hnedé farbivo, potom človek nevie či vidi druhú čiarku sivú alebo fialovú. A ešte k tomu tie tlaky v brušku, kalamita 😔 uvidíme

mirus11
25. dec 2020

@rosalie1411 no u mňa sa zázrak nekonal,u mňa ovulka v nedohľadne.

mirus11
25. dec 2020

@millky toto mi nepríde ako kanálik

sekerka18
25. dec 2020

@millky moja zlatá ... Viem ako sa cítiš ale jedine počkať. Ďalši test nemáš doma?

millky
25. dec 2020

@sekerka18 mám mám, tento istý, povedala som si, že si počkám tak ešte deň dva ak stále nepríde MS. Dnes sa urcite nebudem testovať.
@mirus11 ach, mne vyzerá totálne sivo, tak ako i na foto. Ale kiež by som sa mýlila.

katkaholiova
25. dec 2020

no mne sa este teploty drzia ale test biely tetaz uz pockam do pondelka

mamelka
25. dec 2020

@millky mne to nepride ako kanalik 😉😊

mamelka
25. dec 2020

@katkaholiova držím palce

mamelka
25. dec 2020

Ja som vcera stihla este doobeda pred pracou kúpiť digi test a darcek som pripravila ked som prisla ale musela som ešte večer do prace tak som dala darcek ked som prisla z prace

zabka1987
25. dec 2020

@mamelka ano mne nie ,toto nie je kanalik fakt
@mamelka velja gratulácia, to musela byt radosť 😍

zabka1987
25. dec 2020

@katkaholiova 13dpo si ?

katkaholiova
25. dec 2020

@zabka1987 12-13dpo. ake cyklus posledne 3mesiace mam 32-33dni

butterfly333
25. dec 2020

@millky vyzerá to dobre držím palce

zabka1987
25. dec 2020

@katkaholiova ešte nezúfaj ,vyzerá to veľmi dobre

katkaholiova
25. dec 2020

@zabka1987 myslis koli teplote

mamelka
25. dec 2020

@zabka1987 ano bola...on az plakal...

millky
25. dec 2020

No baby, už špiním ružovo-červeno prosím pekne. Toto je nonsens pre mňa. V januári si zájdem asi gyndošovi nech mi konečne spraví hormonálny profil a nech mi pozrie vajíčka. Ja neverím, že toto je v poriadku. Lebo nebolo by prvý krát, čo mám nejaké tie dve čiarky na teste a nikdy z toho nič nie je. Začínam byť frustrovaná viac ako je normálne.

aleskandra
25. dec 2020

Ahojte baby, tak som dnes ešte skúsila test a ten už bol biely 😬😢. Neviem, či má význam vôbec ísť ešte v pondelok na krv... takže naše prvé IUI nakoniec nevyšlo, aj keď začiatok bol pekný 🤷
Ešte tomu dávam 2 pokusy a kašlem na to, Šimon bude prinajhoršom jedináčik 😔

rosalie1411
25. dec 2020

@aleskandra mrzí ma to 😒 drz sa

sekerka18
25. dec 2020

@aleskandra to mi je ľúto. Ale nevzdávaj to moja. Viem, že to je ťažké ale stojí to zato. Sama sebe si to hovorím a to som len 2x potratila tento rok.

mirus11
25. dec 2020

@sekerka18 aj u mňa to bolo tento rok tak,že 2x MA.a teraz sa nevie akosi tento cyklus ovulka dostaviť.neviem čo či aj tento rok ešte vôbec bude.teploty úplne nizke a testy slabé.

sekerka18
25. dec 2020

@mirus11 veľmi zlý rok. Ja už nestihnem tento rok otehotnieť. Aj ovulka vychádza na Silvestra cca. Tak ako pri dcére pred troma rokmi presne na Silvestra sme ju "spravili". Bola by to náhoda keby to vyšlo konečne. Tak si držme palce 🍀

mirus11
25. dec 2020

@sekerka18 možno je to znamenie u teba,že to tak má byť aj tento Silvester,držím palce

katkaholiova
26. dec 2020

ahojte ja sa s teplotou este drzim celkom fajn