Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova anoooooo ja som nikdy nemala kanálik. A toto vyzerá ako čiarka ale to podľa mňa. Ak som mala takúto ciarku vždy som bola tehotná. Ale držím palce a zrob ešte jeden večer napr či tam bude. Alebo počkaj do rána 😊😊
@katkaholiova ono neviem z fotky uplne posúdiť, ak je ri pekne ružice je to čiarka a ak je to akoby take vyryté tak he to kanalik
@sekerka18 ahoj , ja čakám na ms 😏 teplota už ide dole... A potom hor sa do ďalšieho pokusu 🍀 verím, že už bude úspešný a fazuľka sa poriadne uchytí 😊
@aleskandra takže IUI nevyšlo? Mrzí ma to. Aj ja už dúfam konečne, že po potratoch to vyjde a už so šťastným koncom. Včera ma tak pochytil taký strach, že keď to vyjde budem úplne nervózna čo sa dačo nepokafre. No piateho už budem mať výsledky z hemato tak som zvedavá 😊
@katkaholiova tak to máš ešte času dosť na ms,a verím,že už ti min.8mesiacov nepríde 🤞😀
@sekerka18 nevyšlo, bohužiaľ 😔 a tak to na začiatku vyzeralo sľubne . Ale testy vôbec nesilneli, a v piatok už bol takmer biely...
Takže zrejme biochemické. Zajtra idem ešte na odber, aj keď už to nie je ani potrebné :(
Inak tiež mi začínajú hlavou víriť také myšlienky čo bude ak...
No zajtra budem múdrejšia každopádne a uvidím, čo mi povedia
Verím, že tvoje výsledky budú super a čoskoro sa dočkáš vytuzenych // 🍀💖
@aleskandra strašne mi to je ľúto. Ale som čítala, že ešte mate 2 pokusy? Tak verím, že ďalší už vyjde. A rovno dvojičky.
Ďakujem tak snáď 😊😊

No ahojte 😊 tak ja začínam a čakám na ovulku. Ako ste nátom vy baby?