icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
29. dec 2020

@aleskandra dakujem...napíšem jej 😉

katkaholiova
29. dec 2020

kedze som bola hore skor ako obvikle merala som skor medzitym som bola na wc a zas ma prehnalo a vracala som a uz lezim asi 40min a teraz teplota takto.ale len bt teplota riadnu teplotu nemam co si myslite

xxemma
29. dec 2020

@katkaholiova vyzera to super, urcite treba urobit testik 😁🍀

katkaholiova
29. dec 2020

@xxemma negativ

bona69
29. dec 2020

@katkaholiova príde mi ta teplota trošku vysoká, či skôr nie choroba, keď ti je aj zle😞

katkaholiova
29. dec 2020

@bona69 len bt teplota je vysoka ked som si merala riadne tam ze 36.2

mirus11
29. dec 2020

@majka_3 no moja dnes takto,myslíš že dnes môžem nasadiť duphaston?alebo čakať ešte deň?

xxemma
29. dec 2020

@katkaholiova och, tak to ma mrzi. A vyzeralo to tak dobre....

katkaholiova
29. dec 2020

@xxemma myslim bt je vysoka ale na cele je taka nizka

majka_3
29. dec 2020

@mirus11 myslím ze môžeš nasadiť

millky
29. dec 2020

@mamelka ja sa z toho zblaznim. Presne takto isto boli aj moje testy.... 27 mi ukazal trosku silnejsiu ako ine dni a cez den sa mi pustil MS. Doktor mi povedal, ze pokial nepotratim ani na hemato ma neposle. Ze chemicke su normalne. Ze telo si mysli, ze ten plod je kvázi ako niečo zlé-zhubné a vylúči to z tela. No super nie??? Och. Že čím viac pokusov ktore končia oplodnením tým vyssia sanca ze si telo coskoro na to zvykne. Povedal mi: nevesajte hlavu, pekne len tehotnite.
Mala som sto chutí nakricat nanho že Tak si to so mnou vymente, lebo tie stavy z hormonov su masaker pre mňa, boli ma vsetko, prsia idu vybuchnúť, unavena som.... Ja si nemozem dovolit cele mesiace kludovy rezim a hore nohy mat. Zrovna cely december som bola doma a v kludovom režime a skoncilo to ako u teba.... Tak ja už neviem. Už mam take myslienky, ze sa musime s muzom asi poriadne ožrať ako dogy a potom sa podarí.... Nebavi ma uz čakať na zázrak.

milka1988
29. dec 2020

Prosím čo si myslíte o mojom grafe? Tri dni som mala pozitívny ovu test. Ďalší deň už bol negatívny. Teplota včera ráno prudko stúpla o 0,4 stupňov z 36.09 na 36,45 takže som už bola v tom že ovulácia prebehla. Dnes ráno na čakal šok. Teplota znovu dole na 36.12 a dokonca na obyčajnom digitálnom teplomery bola 35,7 teplota. To bude zrejme anovulak že? :( Neviem ako to mám chápať tento môj graf. Ďakujem. 🙏

mamelka
29. dec 2020

@millky ja som si začala zas znacit styk ... ale BT mi risde klesla...a MS sa ešte nedostavila.. ukázala mi,ze viem pekne padnúť 😬🤣
Vies keby toto povie Dr tej co sa nesnazi a nechce dieta tak to aj pochopím...ale keby on vyšetrí pacientku a nedostane to zaplatené tak by sa aspoň kúsok cítil ako ty idiot ...fakt nechápem ako toto koze niekto...ja robim u zubarky v DE tu je taky zákon,ze ako ostanem tehotna musím oatat doma(zo začiatku som chcela ešte tak do 9tt robit ale to co mam teraz už nechcem zažiť a necham sa vypisat to kaslem) ale a musíš byť doma lebo robime Rtg denno denne a aj vraj kvoli infekciám...a tak som aj dúfala,ze teraz keď mam 2t dovolenku si oddýchnem žiaden stres...a vidis ... ale nechápem prečo mi ešte MS neprišla 😪

mirus11
29. dec 2020

@mamelka ona pomali príde,u mňa takto prišla za pár dní,keď som mala aj potvrdené HCG v krvi,a to ma doktor presviedčal,že som tehotná není,,ale že krv mi zoberie,a na jeho prekvapenie som tehu bola a dokonca 2x som to takto mala.

xxemma
29. dec 2020

@katkaholiova ono kazda sme ina, ja mam podla mna zase o malinko vyssie aj pred ovu ako vidim tu babam na grafoch, mozno by to chcelo nejaky progesteron.

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 no tak čakať kým sa rozbehne...dufam,ze sa sama rozbehne.mala si aj PMS? Lebo u mňa vôbec nič a to vždy mam bolesti v podbrušku, migrena(asi prvý mesiac po x rokoch co som nemala migrenu🥰)

mirus11
29. dec 2020

@mamelka no u mňa som prvý krát začala krvácať,a to boli strašne bolesti a druhý krát som mala normálne aj ms a po ms som začala mať bolesti ako keď mám mať ovulky,tak som urobila ovu test,a testy 3-4dni za sebou total pozitívne,a to mi bolo čudné,lebo ja nemávam ovulku tak skoro,tak som urobila tehu test a ten pozitívny,len som už medzi tým začala špiniť,tak som hneď vedela,že to nebude nič dobré.aj tak bolo

evita2176
29. dec 2020

@katkaholiova tesik si neskusala??

katkaholiova
29. dec 2020

@evita2176 po vcerajsku nic nevidno

katkaholiova
29. dec 2020

strasne ma bolia krize brucho trocha ale krize hroza

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 no ja aspoň to,ze som 1. nebola pred MS nervózna plus to co som hore pisala😉

mamelka
29. dec 2020

Tak hlasim 1.DC....krize ma fest bolia aj podbruško...dufam,ze tento cyklus to klapne

mamelka
29. dec 2020

Dievcata ked som dnes merala BT,tak merať zas až keď mi MS skončí, že? ...minule som mala len 3dni tak som zvedava ako tento cyklus

mirus11
29. dec 2020

@mamelka áno až keď ti skončí ms,aspom ja takto meriavam,cez ms nie.

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 dakujem...uz mi jedna Kočka poslala duphaston este jedna pošle tak budem pýtať radu ako čo....😊 urcite počkám aj čo povie Dr buduci štvrtok

mirus11
29. dec 2020

@mamelka tak to je super,ja som ho dnes nasadila,keďže mi už teplota šla hore,tak mám už po ovulke

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 drzim palce... dufam,ze budem mat ovu...koľko sa musi potom brat duphaston? Alebo ako ho berieš

evita2176
29. dec 2020

@katkaholiova divne...vcera bola pekne silna... skusila by som este vecer... mozno mas lepsie hcg vecer

katkaholiova
29. dec 2020

@evita2176 no ja teraz pockam radsej kym budem lepsie cely den som zatial prelezela este aj 38.0 som raz mala

mirus11
29. dec 2020

@mamelka no ja beriem po ovulke(na 2-3dpo)podľa toho,ako mám BT,tak ma 10dni 2x1tabletku(1x ráno a 1x večer)