icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
30. dec 2020

@123alena123 gratulujes.podla mna az taku chybnost neukazu

123alena123
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
30. dec 2020

@123alena123 to podla mna nie ale skus kto ho zastupuje

123alena123
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
30. dec 2020

@123alena123 jaaj aha no skus nerucim

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova skore zotavenie 😉 ja este 8dni free a potom v piatok do prace .... ale teším sa na7.1 mam termín u Dr tak som zvedava ako to bude ... len termin mam az o 17tej

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka aspon poradi co ako

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova a dúfam, ze spravi aj HP ... moj Dr nic nerobil ... mne včera volala kamoska(byvala spolužiačka tu z DE) a som povedala,ze idem k Dr a ona,ze no ze ona nechce k takému Dr. Ze jej muž mal ist na spermiogram a len to posúval,zrušil termín atd a ze nechcu tlacit na pilu... ja mam šťastie,že mám manžela akého mam a ten sam hned bol ten ktorý povedal,,asi je vo mne problém, musim k Dr,, ...ale som potom povedala,ze bude asi vo mne a každý dával vinu sam na seba 🤣😁 nie na toho druheho

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka no u nas savrake tiez riesit nebude moj povedal ze ak to ma prist pride.povedal ze uz obaja mame svoje roky v najhorsom mane moje dvojky

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova tak ja neviem..muž má 35 ja mam 32 a podla mna to je úplne krasny vek.nemci akurát len v tomto roku začínajú riesit deti ... ked niekomu poviem,ze mam deti tak neveria ked robim pacientom dentalnu hygienu a rozprávam sa s rodičmi, lebo začnú,ze s detmi je to ťažké,tak začnem,ze u nas zubna nit je denno denne,čistenie elektrickou kefkou,ze sladkosti raz za čas,ze deti pijú čistú vodu a sladené nápoje napr len teraz ...tak,ze kolko mam rokov a ,ze som začala skoro s detmi 😁 u nas v praci baby to iste...to proste je len v hlave ako sa cítiš ... keby mam 42 tak uz uvažujem ako ty...

katkaholiova
30. dec 2020

zaujimave ze teplota rano 37.0 ale mozno to este po vcerajsku aj ked na cele len 36.4

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka no ja 33 a on 42

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova tak podla mna ma este OK vek...ja neviem kedy je naozaj muz ,,starý,, ale ako som napísala keby mam ja 42 tak uvažujem ako ty. Kamoska porodila v 41 a jej priateľ je starší o 4r tak sa mi zda ...a teda radi 🍾🍷 a aj cigaretku...mam aj kamošku ktorá ma 45 a jej muž ma 32 ... alw tak on nejak moc nechcel baby...skúsili 2x umele oplodnenie a potom on povedal,ze nevadí a ona veľmi chcela..a kúpili si psov ... asi záleží od povahy...moj je,ze keby sa da tak aj 4 deti ...

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka no uvidime buduci mesiac test spravim test az ked bude meskat aby som sa nestresovala

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova jasne....ono by sa tak malo...ale myslíš, ze to tak aj bude? U mna isto nie 😄🤣😂 ja budem isto skor testovať ako sa poznám 😄😁

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka no ja skusim vydrzat ked aj tento mesiac som si to vravela ale ked som videla u teba // tak som testla aj ja

mirus11
30. dec 2020

@mamelka to poznám aj ja dobre,a myslím že nie som sama,každá si povieme,že nebudeme testovať,a vždy testujeme o sto šesť 😀

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova a teraz som ja vinna 😂 robim si srandu😉😊 ja ako prava snazilka skúsim skor...možno keby som ako moje x-y zname ktoré sa nesnažili...ale pritrafilo sa,tak testujem naozaj az po meskani...mna budu prsty páliť...

mamelka
30. dec 2020

@mirus11 presne...ta zvedavost neda...ale ja som aj rada zs skore testovanie...viem ze to ide ,,len,, možno niečo chýba na udrzanie

mirus11
30. dec 2020

@mamelka to aj u mňa to isté,že človek vie,že vie ostať tehu prirodzene,ja mám prvé dieťa cez IUI,druhé prirodzene a teraz to nejde.ale tak čo už,me naše poklady,tak asp toto,koľko je zienok takých,čo nemajú ani jedno,ja som veľmi rada aj za deturence čo mám.

mamelka
30. dec 2020

@mirus11 to ano. Ja si to tiez poviem ... len žensky pud je silnejsi a u mňa toto tretie je ako keby som riešila prvé,veľmi túžime po treťom a keby bolo možné a da sa,tak aj 4...ja dufam a verím,ze sa aj tretie podari 😊 ... vdaka bohu bola som pri oboch 3r ... a naozaj som si materskú užila.

rosalie1411
30. dec 2020

@123alena123 ahoj 😊😊 jeej, krásna správa takto z rána 😊 gratulujem veľmi a držím palce, nech to vydržíte do zdarneho konca! 😊

123alena123
Autor odpoveď zmazal
ereska
30. dec 2020

@123alena123 ahoj gratulujem no pokiaľ nekrvacas nemáš problémy nedaj do seba sparat ak chceš mat istotu skus v nemocnici na vlastnú žiadosť si dat zobrať hcg

mirus11
30. dec 2020

@123alena123 jej super,gratulujem a držím 🤞,aby bolo všetko vporiadku.a už bolo pekné vidieť aj srdiečko byť?či kolky si ty podľa sona?

ereska
30. dec 2020

@123alena123 tak ty už máš aj po no super teším sa s tebou

123alena123
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
30. dec 2020

@mamelka haha je to vtipné ale na veku nezáleží niekedy. Ja som vo februári potratila a moji rodičia splodili presne vtom čase môjho brata. Takže tak. Mama ma 43 a oco 47. Týždeň bol doma lebo pracuje v Nemecku a bim. Už má 6tyzdnov drobec.

mamelka
30. dec 2020

@sekerka18 presne...ja som mala 15r ked moja mamina 8dni pred 41r porodila a oco mal 7dni do 43 ... a akú majú radosť z brata...takto uz by mali ,,len,, toho môjho postihnuteho brata 33r ...a teraz im ešte cinka na nervy aj 17rocna puberta a ako je to super aj pre baby ked prideme k nim a maju mladého ujca 🥰

sekerka18
30. dec 2020

@mamelka no to je krásne. Omladli naši rodičia aspoň. No moji maju dajaky zvyk. Ja som mala 14 keď porodila brata. A teraZ má ten brať 12 a porodila ďalšieho 🤣 mama si necháva priestor na jedno dieťa aby sa cítili ako jedináčik haha. Ale terajšie beriem skoro ako moje.