Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 to podla mna nie ale skus kto ho zastupuje
@123alena123 jaaj aha no skus nerucim
@katkaholiova skore zotavenie 😉 ja este 8dni free a potom v piatok do prace .... ale teším sa na7.1 mam termín u Dr tak som zvedava ako to bude ... len termin mam az o 17tej
@mamelka aspon poradi co ako
@katkaholiova a dúfam, ze spravi aj HP ... moj Dr nic nerobil ... mne včera volala kamoska(byvala spolužiačka tu z DE) a som povedala,ze idem k Dr a ona,ze no ze ona nechce k takému Dr. Ze jej muž mal ist na spermiogram a len to posúval,zrušil termín atd a ze nechcu tlacit na pilu... ja mam šťastie,že mám manžela akého mam a ten sam hned bol ten ktorý povedal,,asi je vo mne problém, musim k Dr,, ...ale som potom povedala,ze bude asi vo mne a každý dával vinu sam na seba 🤣😁 nie na toho druheho
@mamelka no u nas savrake tiez riesit nebude moj povedal ze ak to ma prist pride.povedal ze uz obaja mame svoje roky v najhorsom mane moje dvojky
@katkaholiova tak ja neviem..muž má 35 ja mam 32 a podla mna to je úplne krasny vek.nemci akurát len v tomto roku začínajú riesit deti ... ked niekomu poviem,ze mam deti tak neveria ked robim pacientom dentalnu hygienu a rozprávam sa s rodičmi, lebo začnú,ze s detmi je to ťažké,tak začnem,ze u nas zubna nit je denno denne,čistenie elektrickou kefkou,ze sladkosti raz za čas,ze deti pijú čistú vodu a sladené nápoje napr len teraz ...tak,ze kolko mam rokov a ,ze som začala skoro s detmi 😁 u nas v praci baby to iste...to proste je len v hlave ako sa cítiš ... keby mam 42 tak uz uvažujem ako ty...
zaujimave ze teplota rano 37.0 ale mozno to este po vcerajsku aj ked na cele len 36.4
@mamelka no ja 33 a on 42
@katkaholiova tak podla mna ma este OK vek...ja neviem kedy je naozaj muz ,,starý,, ale ako som napísala keby mam ja 42 tak uvažujem ako ty. Kamoska porodila v 41 a jej priateľ je starší o 4r tak sa mi zda ...a teda radi 🍾🍷 a aj cigaretku...mam aj kamošku ktorá ma 45 a jej muž ma 32 ... alw tak on nejak moc nechcel baby...skúsili 2x umele oplodnenie a potom on povedal,ze nevadí a ona veľmi chcela..a kúpili si psov ... asi záleží od povahy...moj je,ze keby sa da tak aj 4 deti ...
@mamelka no uvidime buduci mesiac test spravim test az ked bude meskat aby som sa nestresovala
@katkaholiova jasne....ono by sa tak malo...ale myslíš, ze to tak aj bude? U mna isto nie 😄🤣😂 ja budem isto skor testovať ako sa poznám 😄😁
@mamelka no ja skusim vydrzat ked aj tento mesiac som si to vravela ale ked som videla u teba // tak som testla aj ja
@katkaholiova a teraz som ja vinna 😂 robim si srandu😉😊 ja ako prava snazilka skúsim skor...možno keby som ako moje x-y zname ktoré sa nesnažili...ale pritrafilo sa,tak testujem naozaj az po meskani...mna budu prsty páliť...
@mirus11 to ano. Ja si to tiez poviem ... len žensky pud je silnejsi a u mňa toto tretie je ako keby som riešila prvé,veľmi túžime po treťom a keby bolo možné a da sa,tak aj 4...ja dufam a verím,ze sa aj tretie podari 😊 ... vdaka bohu bola som pri oboch 3r ... a naozaj som si materskú užila.
@123alena123 ahoj 😊😊 jeej, krásna správa takto z rána 😊 gratulujem veľmi a držím palce, nech to vydržíte do zdarneho konca! 😊
@123alena123 ahoj gratulujem no pokiaľ nekrvacas nemáš problémy nedaj do seba sparat ak chceš mat istotu skus v nemocnici na vlastnú žiadosť si dat zobrať hcg
@123alena123 jej super,gratulujem a držím 🤞,aby bolo všetko vporiadku.a už bolo pekné vidieť aj srdiečko byť?či kolky si ty podľa sona?
@123alena123 tak ty už máš aj po no super teším sa s tebou
@sekerka18 presne...ja som mala 15r ked moja mamina 8dni pred 41r porodila a oco mal 7dni do 43 ... a akú majú radosť z brata...takto uz by mali ,,len,, toho môjho postihnuteho brata 33r ...a teraz im ešte cinka na nervy aj 17rocna puberta a ako je to super aj pre baby ked prideme k nim a maju mladého ujca 🥰

@123alena123 gratulujes.podla mna az taku chybnost neukazu