Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 no mohlo by z toho niečo byť.. Držím palce ráno.. 😊 Koľko si DPO?
@majka_3 no mne to nepripadá ako kanálik. Držím palce
@mirus11
@zabka1987
@rosalie1411
@butterfly333 ďakujem žienky, ale rano som spinila, teplota klesla a 10kovy biely 🙄
Som 14dpo
@rosalie1411 jej krásne,potichučky gratulujem,kolky si dpo,a grafik mas aký?
@iamkate takúto appku som ešte nevidela.. Skus si tie teploty nahodiť do inej appky. Fertility friend je fajn.. Ono medzi pred ovulacny mi a po ovulacny mi teplotami by mal byť rozdiel 0,3 stupňa..
@mirus11 ďakujem 😊 10dpo som. Mala som taký pocit, že niečo je inak, tak som skúsila test.. Ale musím sa čím skôr objednať na reprodukčnú imuno, lebo mam zvýšené NK bunky.. Len teraz majú určite dovolenky, tak to bude zaujímavé.. A ešte aj manžel je Pozitívny od 27.12., ja som našťastie negativna, ale som v karanténe, takže musím počkať na PCR testy a až potom môžem ísť niečo riešiť.. 😒
@rosalie1411 tfuj tfuj držím palce silno silno nech sa drží drobec tam kde ma ♥️
@rosalie1411 krásny graf
@rosalie1411 držím veľmi silno palce 🍀✊✊
@rosalie1411 drzim palce tfuj tfuj..za mna mamatesty uplny shit ale verim ze v tvojom pripade je to vitazne ❤🙏
@luckynko44 mne veru nikdy neduchovali mamatesty
@luckynko44 ani mne zatiaľ neduchovali.. Práveže najskôr ukážu.. Všetci chvália Dr. Max, ale ja mam radšej tieto.. Každopádne už som mala podozrenie včera celý deň, lebo mi nechuti káva a všetky vône cítim výraznejšie a to som mala pri všetkých tehotenstvach.. Ja len dúfam, že toto už bude úspešne..
Mam doma utrogestan, rozmýšľam, ze si ho nasadím, ale zas nie som typ, čo si ordinuje veci sama.. Myslíte, že mozem? V závere od reproimuno mam napísané, že v prípade tehotenstva odporúča 400mg denne progesteronu,. T.j. 2 ráno a 2 večer. Blbé je, že tento týždeň gyn neordinuje a repro imuno až od štvrtka a tam sa bežne ani nedá dovolať.. 🤔
@rosalie1411 ďakujem ;)
@rosalie1411 ahoj, no to je super sprava ♥️ urcite nasad utroš 😊 velmi držím palce 🙏
@mirus11
@rosalie1411 test je z 1.1. dnesny woman secret biely ako sneh...hold ja mam asi smolu,uz druhy krat mi to spravil...zlatko ja by som ten progesteron urcite nasadila..nemozes si uskodit iba mimisku pomoct 😊🙂
@luckynko44 noo ale ja tam vidím niečo???? A okrem toho,ešte môže byť skoro..m
@luckynko44 ja tiez vidim
@kakatulik test je z 1.1 dnes som asi 10dpo (3.1) akurat doberam dnes duphaston a ranajsi test bol biely bieluckyyy (1.1 som robila mamatest aj poobede a uz som tam nic nenasla),takze za mna strasne sklamanie..len ma to vystresovalo nakolko v ten den som mala zacat pichat inj..chvalabohu som pichla inak by som presvihla stimulku

@majka_3 moja vyzerá to nádejne,je to pekne vidieť,keď tak zajtra urob ráno ešte jeden,a teplota ako dnes?