icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
3. jan 2021

Rano som testovala s women secret...nicotaaa 😁

katkaholiova
3. jan 2021

@luckynko44 ukaz foto

luckynko44
3. jan 2021

@katkaholiova biely test som nefotila 😁 plava niekde v odpade

milka1988
3. jan 2021

@iamkate ty pouzivas Daysy, ja ju mam tiez, ale teploty z Daysy si hadzem do appky Festility Friend radšej tam je to presnejšie čo sa týka označovania ovu grafu. Daysy je skôr na označovanie farebnosti kedy nemáš plodné obdobie a kedy ho máš. Kedže slúži aj ako antikoncepcia. Ak potrebuješ v tomto poradiť napíš mi kľudne správu 🙂

mamelka
3. jan 2021

@luckynko44 ja tiež vidim a aj graf máš pekný

mamelka
3. jan 2021

Tak ja som začala az dnes merať...dufam,ze to teraz už klapne

kakatulik
3. jan 2021

@luckynko44 ahaaa. 🤗🙂

mirus11
3. jan 2021

@mamelka ty máš ale vysoké teploty pred ovulkou,ja nemam také ani po ovulacii.

mamelka
3. jan 2021

@mirus11 to je asi ta láska 🤣🤣🤣 sama som zvedava ako bude ďalej teplota ↗️↘️↗️↘️↗️↘️

mamelka
3. jan 2021

@mirus11 ale teraz ma napadlo,ze dúfam, ze to neni zle 😏

mirus11
3. jan 2021

@mamelka podľa mňa nie,ona ti pôjde pred ovu určite aj nižšie

mamelka
3. jan 2021

@mirus11 bude ďalej merať tak som zvedava ako bude skákať...

sekerka18
3. jan 2021

@mamelka držím palceeeee. Ja 3 dpo zatiaľ takže máme týždne čakania 😂

mamelka
3. jan 2021

@sekerka18 ja som 6DC ... ked chodim do prace tak ten cyklus tak zbehne ale ako som doma mam pocit,ze niekto posuva cas naspäť 🙄 ale buduci piatok uz idem do prace tak uz začne ten nas rezim

mirus11
3. jan 2021

@sekerka18 ja 7dpo.u mňa za 4-5dni príde ms.

katkaholiova
3. jan 2021

mam otazku trochu mimo.je mozne sa nam dat ockovat proti covidu.dali by ste sa? kedze sa snazime o babo?

mamelka
3. jan 2021

@katkaholiova tak neodporucaju to pre tie co sa snažia o bábätko ak sa aj das tak potom si dat so snažením pauzu

mamelka
3. jan 2021

@katkaholiova a za mňa píšem,nie nedala by som sa

milka1988
3. jan 2021

@katkaholiova urcite nie pokial sa snazite, pretoze predsa len su to latky ktore este nie su vobec otestovane na tehotnych. A aky vplyv to ma nejaku dobu na tvoje telo. Ty otehotnejes a este budes mat v tele cestvo latky ktore pojdu aj do krvi dietata a fakt nikto nevie z dlhodobeho hladiska aky to ma vplyv na organizmus :( toto by som neriskovala ale ze vobec

rosalie1411
3. jan 2021

@mirus11 možno nepríde 😉

mirus11
3. jan 2021

@rosalie1411 ale príde,už to moje telo pozná 😀,ale bodaj by sa moje telo mýlilo

sekerka18
3. jan 2021

@mamelka ti poviem. Ja na materskej doma. Slečna sa hrá a ja pratam a pomaly balím lebo sa sťahujeme o mesiac. Aspoň hlavou som inde 😊😊 ale nevadí uz utorok idem po výsledky tak som zvedavaaaaa

mamelka
3. jan 2021

@sekerka18 ja idem už tento štvrtok k Dr tak som z toho nervózna co bude ... a aj kolko to tu bude stáť...len sono u môjho Dr stoji 50e ... tak som zvedava kolko toto bude všetko stat

sekerka18
3. jan 2021

@mamelka preboha. Na jednej strane to zato stojí ale na druhej zderstvo pretože vedia, že to žena zaplatí lebo chce dieťa.

mamelka
3. jan 2021

@sekerka18 ja som platila kvoli ktr.ze ci nemám nejaké cisty atd....to on ani nepozrel ci ovu prebehla .tak ale tento stvrtok sa dozviem ....

sekerka18
3. jan 2021

@mamelka fíha. A to je súkromný či u každého tak by si platila? Držím palce nech sa niečo dozvies.

mamelka
3. jan 2021

@sekerka18 to vsade tak...aj sestra platila za take vyšetrenia co na SK je zadarmo,tak ona si platila ... ona to rátala a ze pekná pálka....co nechápem lebo tu odvadzame vela... tak ono je tu troska iny system...sama neviem ako toto tu všetko je...obe dievcata su narodené na SK....

rebeccasara
4. jan 2021

@rosalie1411 jéj, držím silno palce aby to tam bolo a dotiahla si to úspešného konca 🍀💗
@luckynko44 ahojky😊, test si dnes neskúšala? Čakám //😉

sekerka18
4. jan 2021

@rosalie1411
@majka_3 ako testy baby? Skúšali ste ešte dnes?

rosalie1411
4. jan 2021

@sekerka18 ja som úplne zabudla ráno 😂😂😂 až keď som si umývala ruky, má osvietilo.. To sa mi ešte nikdy nestalo, žeby som zabudla.. No ale asi to tak malo byt.. Spravím zajtra 😊