Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 ukaz foto
@katkaholiova biely test som nefotila 😁 plava niekde v odpade
@iamkate ty pouzivas Daysy, ja ju mam tiez, ale teploty z Daysy si hadzem do appky Festility Friend radšej tam je to presnejšie čo sa týka označovania ovu grafu. Daysy je skôr na označovanie farebnosti kedy nemáš plodné obdobie a kedy ho máš. Kedže slúži aj ako antikoncepcia. Ak potrebuješ v tomto poradiť napíš mi kľudne správu 🙂
@luckynko44 ja tiež vidim a aj graf máš pekný
@luckynko44 ahaaa. 🤗🙂
mam otazku trochu mimo.je mozne sa nam dat ockovat proti covidu.dali by ste sa? kedze sa snazime o babo?
@katkaholiova tak neodporucaju to pre tie co sa snažia o bábätko ak sa aj das tak potom si dat so snažením pauzu
@katkaholiova a za mňa píšem,nie nedala by som sa
@katkaholiova urcite nie pokial sa snazite, pretoze predsa len su to latky ktore este nie su vobec otestovane na tehotnych. A aky vplyv to ma nejaku dobu na tvoje telo. Ty otehotnejes a este budes mat v tele cestvo latky ktore pojdu aj do krvi dietata a fakt nikto nevie z dlhodobeho hladiska aky to ma vplyv na organizmus :( toto by som neriskovala ale ze vobec
@mirus11 možno nepríde 😉
@rosalie1411 ale príde,už to moje telo pozná 😀,ale bodaj by sa moje telo mýlilo
@sekerka18 to vsade tak...aj sestra platila za take vyšetrenia co na SK je zadarmo,tak ona si platila ... ona to rátala a ze pekná pálka....co nechápem lebo tu odvadzame vela... tak ono je tu troska iny system...sama neviem ako toto tu všetko je...obe dievcata su narodené na SK....
@rosalie1411 jéj, držím silno palce aby to tam bolo a dotiahla si to úspešného konca 🍀💗
@luckynko44 ahojky😊, test si dnes neskúšala? Čakám //😉
@rosalie1411
@majka_3 ako testy baby? Skúšali ste ešte dnes?
@sekerka18 ja som úplne zabudla ráno 😂😂😂 až keď som si umývala ruky, má osvietilo.. To sa mi ešte nikdy nestalo, žeby som zabudla.. No ale asi to tak malo byt.. Spravím zajtra 😊

Rano som testovala s women secret...nicotaaa 😁