icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
4. jan 2021

no ja asi predsa budem musiet dat ockovat mam 4kolegyne pozitivne a uz aj pacientiv takze 7ludi okolo seba a potom asi so snazenim cakatc3mesuace

majka_3
4. jan 2021

@sekerka18 hlásim 1Dc
Neskutočne bolestiva... 😩

sekerka18
4. jan 2021

@rosalie1411 jaaaaaaaaaj. Tak toto ne 😂 sme nedockavejsie ako ty 😂😂

sekerka18
4. jan 2021

@majka_3 doriti tu. To mi je ľúto. Oddychuj

mirus11
4. jan 2021

@majka_3 jaj mojko to mi je ľútome dnes šiel muž uz do práce.zienky môžem mať od ananasoveho džúsu strašnú zahu?od nociam strašnú kyselinu,az ma akoby hrdlo stipe.toto som veru už dávno nemala.

mamelka
4. jan 2021

@majka_3 to mi je ľúto 😪😪

katkaholiova
4. jan 2021

no super a uz som na covidovom odd

ereska
4. jan 2021

@katkaholiova ja by som sa nedala očkovať nakoľko ani vyrobca vakcíny za ňu neručí a prečo si na odd. Si pozitívna? Ci koli comu

mirus11
4. jan 2021

@ereska myslím skôr s toho čo písala,že ju tam pridelili krvi výpadku personálu,ktorí je pozitívny a tým sú v karanténe.

katkaholiova
4. jan 2021

@mirus11
@ereska s nasho oddelenia sa spravilo covidove.preto.

mirus11
4. jan 2021

@katkaholiova no pekne Katka,veruze nezávidím to nikomu.

eduvalia
4. jan 2021

@katkaholiova drzim palce. Ja uz len cakam kedy cely covid zmizne z nasich zivotov, snad sa toho dockame. Ja som schytala Covid minuly tyzden a drzi sa ma dodnes. Snad to babatku neublizi (16tt).

katkaholiova
4. jan 2021

@eduvalia jooj no dufam ze bude vsetko ok.koli tomuto mi odporucaju ockovanie a potom pockat 3mesiace na snazenie

eduvalia
4. jan 2021

@katkaholiova ja by som to riskla a dala sa ockovat. Ved aj ockovacie vakciny na chripku sa kazdy rok menia koli roznym mutaciam a nikto to tolko neriesi. Navyse sa vo svete covidovou vakcinou ockovali miliony ludi a komplikacie sa neeviduju.

majka_3
4. jan 2021

@mirus11 samozrejme, môže to byt aj z ananásu aj z čokolády aj z hoci čoho...
@mamelka aj mne.... 😔 A dokonca v centre mi povedali ze mam byt TRPEZLIVA,ked som sa chcela objednať na IUI 🙄😔

mamelka
4. jan 2021

@majka_3 ked to je tao ľahké povedať..ja som ešte j 31.12 plakala..a aj v nedeľu mi prišlo tak ľúto,ze to neklaplo....zena ked túži po dieťati tak vždy ta MS zabolí ... ja verím,ze sa ti podari otehotnieť...ale to čakanie je ťažké

majka_3
4. jan 2021

@mamelka ďakujem za podporu ♥️
Verim ze aj tebe to budúci cyklus uz vide do šťastného konca ♥️

mamelka
4. jan 2021

@majka_3 ďakujem...dufam,ze áno...dnes som 7DC a uz meram BT tak som zvedava ci príde ovu a ci sa nam podari.vitaminy berieme naďalej...este suped,ze manzel bral vitaminy aj keď som mu oznámila// .ze uz to doberie....

gmm
4. jan 2021

Baby nikde nemôžem zohnať ten bazalny teplomer v drogerkach a dokonca ani v troch lekarňach nemajú. Máte nejaké tipy odkiaľ objednať nech nekúpim blbosť🙂

aleskandra
4. jan 2021

@majka_3
@mamelka
Baby, tento mesiac bude náš 🍀🙏💖 verím tomu...ja idem v piatok na sono a následne opäť na IUI , snáď to už dopadne dobre ✊

aleskandra
4. jan 2021

@gmm v DM si bola??? Tam ho majú

mamelka
4. jan 2021

Prosím vás ako si znacite MS? Ja som mala vždy tak 4dni MS no dnes som 7DC a este som mala také slabé špinenie ...mam to ratat este ako MS?

mamelka
4. jan 2021

@aleskandra ja dufam,ze áno...dnes mam veľmi smutnu náladu...asi aj to,ze tento štvrtok ma čaká ten Dr a neviem co ma čaká...a aj to,ze sa to neudrzalo .. taka som nesvoja a nervózna ako pred MS

idaku
4. jan 2021

@gmm v dm by si mala najst, pri tehu testoch.. Tam sme to nasli s predavackou po 15 min hladania :D

gmm
4. jan 2021

@aleskandra bola aj v TT a aj v Pn ho nemali v dmkach.Som myslela že aspoň v lekárni zoženiem

gmm
4. jan 2021

@idaku ona mi to aj pozerala v zásobách a že nemajú

katkaholiova
4. jan 2021

@gmm ja som na nete zajtra ma prist.otehotnenie.sk

aleskandra
4. jan 2021

@gmm presne ako píše
@idaku , majú ho pri tehu testoch, tam si kukala?? Alebo potom objednať z eshopu DM 🙂

idaku
4. jan 2021

@gmm na nete to vyzera ze maju... Mne to inak tiez najprv povedala v Ba a potom sme nasli