icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
5. jan 2021

@gmm
@rebeccasara
ďakujem baby. A Rebecca tebe čo zistili? Tiež trombofiliu ?

mamelka
5. jan 2021

@gmm drzim palce .Ja som 8DC tak ,,bojujeme,, spolu.moj manzel napr vitaminy berie uz od 1.12 ...tak dufam,ze to bude poznat(inak ako som mu ich dala tak sa aj podarilo)

mamelka
5. jan 2021

Prosím vás som 8DC ...a ja som dnes zas špinila 🙄😬 moze to byt tým,ze sa male neudrzalo? Ešte som nemala tak dlhy cyklus 😏

blabla22
5. jan 2021

@mamelka Ahoj, mohla by som sa spytat, ake vitaminy berie manzel? Dakujem 🙂

mirus11
5. jan 2021

@mamelka ono sa ti telo ešte stále čistí.

rosalie1411
5. jan 2021

@mamelka ja som mala vždy po potratoch dlhšiu a silnejšiu MS.. Určite to vo štvrtok povedz aj tomu Dr, ideálne ak by ti spravil aj sono ci je všetko vyčistené.. Aj keď pri biochemickom by to všetko malo odísť so silnejšou MS.

aleskandra
5. jan 2021

@mamelka nie je špinenie znakom toho, že máš málo progesterónu? 🤔
@rosalie1411 ja som tiež po biochemickom teda ms som tiež čakala silnejšiu ako mávam a nič...skôr by som povedala, že bola dokonca slabšia 😏 neviem, čo si o tom myslieť

junyk
5. jan 2021

@rosalie1411 vyzerá to krásne a nesmelo ti gratulujem. ❤️ Tak sme dve co musíme pichat clexan. Ja som si dnes už druhú injekciu pichla. Aký clexan budeš pichať? Ja mam 0.4 predpísanú dávku. Prikladám aj graf 😉

rosalie1411
5. jan 2021

@aleskandra to je zvláštne.. Práveže by mala byť silnejšia.. Ale tak možno každé telo sa s tým vysporiada inak.. Pre istotu by som si asi spravila test, či náhodou to nie je inak ako si myslíš.. Ak by bol negatívny, neriešila by som, pokiaľ nemáš iné problémy

rosalie1411
5. jan 2021

@junyk ja mam tiež 0,4 ml, len zatiaľ som sa k nemu nedopracovala, lebo aj gyn, obvodná, aj hematolog majú dovolenku.. Neviem co mam ešte spraviť. Ale už asi počkám do štvrtka, to ma obvodná už ordinovat, tak snáď mi to predpise.. 🤷‍♀️ Aké to je? Dá sa to zvládať? A aj ja ti gratulujem.. Ani //čiarky nie sú samozrejme.. Tak nech nám to dobre dopadne. 🍀🧡

mamelka
5. jan 2021

@blabla22 manzel ma tie hore a ja dole...

mamelka
5. jan 2021

@mirus11
@rosalie1411
@aleskandra dakujem za vaše informácie...veru neviem ci to bude tým,ze je malo progesteron (este sama neviem ci to je tak keďže lwn idem k Dr a dúfam ze spraví vysetrenia) ...možno to bude len to čistenie ale určite to tento štvrtok spomeniem Dr.

blabla22
5. jan 2021

@mamelka Dakujem krasne, asi sa inspirujem, my tiez rozne veci berieme, ale teda zatial bez vysledku. Drzim palce nech sa co najskor zadari 🙂

mamelka
5. jan 2021

@blabla22 tak ja len co som nasla a porovnavala co beru tu snazilky a snažila som sa nájsť podobne ... a wste inositol beriem v prasku

eduvalia
5. jan 2021

@mamelka odporucam zacat brat aj vit D. Verim, ze za nim stoji nas uspech a po 5 rokoch som ostala tehu.

blabla22
5. jan 2021

@mamelka no ja tiez, len ked som si dala dokopy co som vsetko nasla ze je vhodne, tak by sme brali kazdy pomaly 15 tabletiek denne, vies ako:D tak sa snazim ist na to postupne🙂 S tym inositolom som bola zatial opatrna (citala som, ze niektorym babam predlzil cyklus..) ale asi skusim

junyk
5. jan 2021

@rosalie1411 presne. Nech to už dotiahneme do štastného konca. Tak injekcie sú fajn. Samotnú ihlu ani len necítim skôr potom keď uz vytlačíš roztok tak ten mierne štípe. Pichas rovno 90°uhle. Ja som zatiaľ tu odvahu nenabrala pichať si sama ale podľa mňa sa to rýchlo aj naučím. A co presne ti našiel hematolog?

mamelka
5. jan 2021

@eduvalia naozaj? Skúsim aj ten teda..ten je teraz počas corony vraj výborný...
A pijem 1x denne alchemilku...ale len do ovu a potom vysadim...zacala som pit az na 2DC
@blabla22 ja som teraz mala dlhší ale tak si myslím,ze skôr to spôsobilo biochemicke teho....

A teda musim napisat,ze dnes mi je divne.hlava sa mi točí (asi tým,ze mi končí dovolenka)😅🤣

mamelka
5. jan 2021

@junyk
@junyk dievcata 🎩 dole...to pichanie je isto ťažké...

aleskandra
5. jan 2021

@rosalie1411 nie je, bola som min.tyzden na krvi 🙂 iné problémy nemám, v piatok idem na sono ako mi narástol folik/y, tak som zvedavá. Pravá strana ma občas fajne bolí 😬

mirus11
5. jan 2021

@blabla22 ja beriem Inositol už tretí cyklus a nemám predĺžené nič.cyklud normálny

blabla22
5. jan 2021

@mirus11 no u mna ide totiz o to, ze cyklus mam pravidelny, LF sice len 12 dni, ale teda bojim sa toho ze pokazim aj to co "funguje".. ale citala som aj vela pozitivnych skusenosti takze som uz celkom odhodlana

mirus11
5. jan 2021

@blabla22 mne akurátne včera prišiel ďalší Inozitol,tak mám zásobu

eduvalia
5. jan 2021

@mamelka predpokladam, ze ano. Zacali sme chodit do CAR v lete. Vysetrenia prebehli v poriadku, 2x IUI neuspesne. Nasledne sme podpisali ziadost na IVF a zaciatkom septembra som nasadila vit. D k inositolu a kys. listovej. Manzel bral Macu, zinok, vit. E. Zaciatkom oktobra som ostala tehotna a teraz taham 16tt. Takze verim, ze vit. D mi pomohol 😉 treba skusit. Samozrejme ze kazdej pomoze nieco ine, mozno je problem inde a vitaminy nepomozu. Drzim palce 😘

mamelka
5. jan 2021

@eduvalia gratulujem 16tt 🥰 ... za chvíľku budeš cítiť aj pohyby ... ja verím,ze sa nam uz teraz podarí ...

mirus11
5. jan 2021

@eduvalia hod nám foto toho vítam.D,nech vieme čo kúpiť 😀

nina004
5. jan 2021

@junyk Jeee, ty čakáš bábätko 😍 gratulujem a hlavne veľa zdravíčka vám obom nech to má tentokrát ten najkrajší koniec 🙂 A neboj ten Clexan zvládneš aj sama, zachvíľku bude z toho rutina 🙂

eduvalia
5. jan 2021

@mamelka dakujem 🥰 uz sa neviem dockat.
@mirus11 brala som vitaminy od myprotein, tam kde som kupovala inositol 🙂

rosalie1411
5. jan 2021

@junyk no práveže mne na hematologiu nezistili nič. Zistili mi na reproimuno zvýšené NK bunky, takže clexan odporúča aj Dr z reproimuno a aj hematolog preventívne. Lebo vraj uškodiť nemôže, len pomôcť, aj keď je to pichanie nepríjemné.. Ale tak za pokus to stoji.. 💛 Možno ti budem písať, keď si pôjdem pichnúť prvú.. Alebo pohľadám videa na nete.. Už teraz mam z toho stres 😁

mamelka
5. jan 2021

@eduvalia to ti verím...tehotenstvo je krasne obdobie a potom po pôrode este krajšie 🥰