icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
5. jan 2021

@junyk prosím ťa to ti predpísala hematologicka? A odkedy máš pichať? Keď vyjde pozitívny test ?

junyk
5. jan 2021

@mamelka co nevydržíme pre vytúžené babuliatko. Držím aj tebe palce aby sa čo najskôr podarilo 😉 a do štastného konca ✊

junyk
5. jan 2021

@nina004 dakujem ti krásne. No bol to pre mňa šok, keďže sme sa začali po MA prvýkrát snažiť tento cyklus a ani vo sne by ma nenapadlo ze to bude na ten "prvý šup" 😁 tak snáď to dotiahneme do štastného konca do tretice. Clexan je uz najmenej 😉 sme silné. A vám sa ako darí aj malému drobčekovi? Určite si už pekne zagulatena. 🥰

junyk
5. jan 2021

@rosalie1411 kľudne píš môžeme sa podporovať. Ja som tiez kukala videa ale nakoniec najlepšie mi vysvetlila sestrička. Dnes mi to pichla moja segra co v živote nepichala injekcie a spravila tak super ako ta sestrička. 😉

junyk
5. jan 2021

@sekerka18 áno hematolog napísal do mojej správy že hneď ako otehotniem od pozitívneho testu mi odporúča pichať clexane. A pozitívny test som mala na Silvestra tak prešli dlhé štyri dni kým prišiel pracovný deň a odišla som gynekológovi nech mi ich predpise a dohodla som si rovno aj termín kedy by uz malo biť ❤️.

nina004
5. jan 2021

@junyk Tak to je krásne takto nečakane a rýchlo otehotnieť. To ste mali najkrajší začiatok roka 🙂
Veru som už taká veleryba ;) Trošku sa to začína komplikovať (clexanu mi píšu čím ďalej väčšie dávky, teh.cukrovka, a malý tlačí na žilu,tak odpadaávam ako hruška a sledujú mi srdce,aby to stíhalo a začínam sa otvárať,tak ležím celé dni), ale už začínam 29 tt,tak už som kludnejšia a malý je aj väčší ,tak keby hrozilo,že sa skôr narodí,tak by sa už o neho postarali.

sekerka18
5. jan 2021

@junyk zaujímavé. Ja nemám nič v správe napísané o tehotenstve. Mus tam volať, že čo v prípade tehotenstva. Už to nenechám na náhodu. Radšej budem pichať ako prísť o bábo zas. Ďakujem

sekerka18
5. jan 2021

@junyk a držím palce ♥️♥️

junyk
5. jan 2021

@nina004 tak to sa s vami vlečie kadečo 🙄 ale ste obaja aj s drobcom silní a čochvíľa tu bude medzi vami a všetky tieto nepríjemnosti sa vytratia a začne nová ešte krajšia etapa života. 💋🥰
Mali sme veľmi krásny zaciatok roka. Už som si želala nech ten prekliaty rok končí a takto pekne sme vyštartovali do nového roka. Verím že už aj dotiahneme do štastného konca. 😊

junyk
5. jan 2021

@sekerka18 mne zistili pozitivitu na antifosfolipidovy syndrom. Ani ti nedali nejaký ďalší termín. Väčšinou keď na hematke na niečo prídu, tak dajú ešte ďalší termín na opakovany odber krvy. Mne dali presne 3 mesiace od prvého odberu krvi.
A ďakujem krásne ❤️

sekerka18
5. jan 2021

@junyk áno jasné dali o 3 mesiace. Teraz mi dali len lieky ale o tehotenstve ani reči. Tak sa opýtam že čo teda.

rebeccasara
6. jan 2021

No som zvedavá, či sa mi tento cyklus už podarí, pridať sa k dievčatám s //😀. Graf je zatiaľ super, tak už len dúfať

majka_3
6. jan 2021

@mirus11 ahojky. No co dnes ako teplota a testik?

mirus11
6. jan 2021

@majka_3 no teplota šla nižšie a test biely.takze budem pekne čakať za pár dní ms,ešte mám na zajtra duphaston,a potom už čakám ms.i keď som rozmýšľala,že či vôbec zajtra si mám ešte ten Duphaston aj dávať.

nina004
6. jan 2021

@junyk Veď sa už nevieme dočkať. Celé to strašne rýchlo zbehlo.
Už budeš na Clexane a dajú si na teba pozor. Nepochybujem,že teraz to skončí už len dobre 🍀🍀🍀

sekerka18
6. jan 2021

@rebeccasara držím palceeeee. Ja dnes takto.

junyk
6. jan 2021

@nina004 💋❤️

majka_3
6. jan 2021

@mirus11 ja som vysadila skor ako na 10den kedze som vedela ze nič z toho... Je to na tebe.. Ako sa cítiš...

gmm
6. jan 2021

Ahojte,graf a ovu testiky. Myslíte že ten včerajší (predposledný)môžem zaznačiť ako pozitívny ?Dnes už je bledší,ale spravím ešte poobede.

majka_3
6. jan 2021

@gmm samozrejme môžeš zaznačí, dokonca aj teplota išla hore.. Vyzera ze si po ovu 😉 uz len nech pekne stúpa 🤞

gmm
6. jan 2021

@majka_3 ďakujem,presne uvidím čo ďalšie teploty.

rosalie1411
6. jan 2021

@gmm teda, ty máš expresne rýchly cyklus.. Tiež by som brala 5.1. Ako pozitívny a podla teploty to vyzerá, že si už po.. 😊 To ja som na ovulku niekedy čakala 3-4 týždne 🙈

gmm
6. jan 2021

@rosalie1411 tiež ma tá rýchlosť prekvapila. Minulý mesiac bola na 18ty deň a predtým 12ty.Tak budem si ja pekne merať a testovať aby som ju podchytila😁

rebeccasara
6. jan 2021

@sekerka18 ďakujem 😘aj ja tebe, musí sa to podariť 🙏

sekerka18
6. jan 2021

@rebeccasara ďakujem a jasne vyjde. Ináč baby máte niektorá HIT (histaminovu intoleranciu)? Zistili mi to tiež včera. Aj BKM. Takže šok totálny keďže mi nic nieje a jem všetko celý život.

rebeccasara
6. jan 2021

@sekerka18 júúúj, toto ja teda nemám, alebo teda aspoň o tom neviem🤷‍♀️,možno ti to teraz pomôže, keď ti na všetko prišli 😘

sekerka18
6. jan 2021

@rebeccasara však toto. Ani ja nemam šajnu o Tom nič. A zrazu. Keby som nešla na testy ani neviem o tom. A áno možno začnem držať diétu a bude lepšie neviem. Uvidíme 😊😊😊😊

mirus11
6. jan 2021

@majka_3 ja dnes tiež doberiem poslednú večer,a zajtra už nebudem dávať,a som zvedavá,že či mi padne rapídne teplota dolu,brucho už dosť boli,tak už to vysadim,nech príde ms čím skôr.a tebe držím palce,ja si už musím dať pauzu,lebo je to už dosť na psychiku,ale ja vás tu žienky budem i naďalej sledovať,ako sa vám darí.😄😀

mamelka
6. jan 2021

Mne prišla sms ze zajtra mam termín.idem vypisat formulár a zajtra 17:15 mam termín. Som zvedavá ako to bude prebiehať

gmm
6. jan 2021

@mamelka tak infoškuj nás zvedavá som aj ja ako dopadneš.