icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
7. jan 2021

@rosalie1411
@aleskandra aj ja som zvedava a ak mi ho predpise tak môžem poslať ďalej co som ,,nazbierala,,...zatial to nič nestalo tak som ale zvedavá ci nebude niečo treba platit

gmm
8. jan 2021

@mamelka perfektne to nakopne keď aj doktor vie povzbudiť 🤗

gmm
8. jan 2021
gmm
8. jan 2021

Mne teplota nejak nestupa ovu testy už bledé. Chcela som nasadiť duphaston,ale bojím sa ak náhodou ešte nebola ovu .

mamelka
8. jan 2021

@gmm to ano...dobre to padne...a aj vidiet,ze ho práca naozaj bavi ...mne povedal,ze ,,problémy,, sa riešia od 2r snaženia,ale,ze ked ma môj gynekolog k nemu poslal,tak to neni bez dôvodu a,ze pomôže nájsť dôvod prečo sa nam nedarí
Pozri ako mne skáče teplota🙄🧐

ereska
8. jan 2021

@mamelka není si po ovu

sekerka18
8. jan 2021

@mamelka fíha riadny skok. Ja dnes rovnako pekne hore. Tak som zvedavá či to vyjde. Volala som na hemato tak že keď zistím, že som tehotná hneď mam volať a beru má na odbery atď.

aleskandra
8. jan 2021

Ahojte baby , tak ja som po sone. V pondelok ma čaká druhé IUI ✊✊ dúfam a pevne verím, že už bude úspešné 🙏

sekerka18
8. jan 2021

@aleskandra super držíme palce silno ♥️

mamelka
8. jan 2021

@ereska viem.vcera mi dr robil sono 😉 pride asi az o tyzden

sssimikkk
8. jan 2021

Ahojte, prosim Vas, je tu niektora, ktora merala/meria teplotu po potrate? 4.12. som zacala krvacat, bola som v 9tt, babatko bolo bez akcie srdca a zodpovedalo 8tt. Bez kyretu, cistila som sa nieco cez 2 tyzdne, posledne dni len spinila tmavou, starou krvou. Potom 3-4 dni pauza a zacala som znova krvacat, cerstvou krvou, bolesti ako pri ms, priebeh tiez uplne identicky s ms (neviem, ci to uz mohol byt cyklus, tak rychlo). Kazdopadne, rada by som sa uz sledovala, len pre info ako sa mi posunula ovu a podobne. Predtym som mala cykly dlhe cca 33 dni. Ma to uz teraz zmysel? Alebo az po prvom realnom cykle? Kedy vam prisla prva ovulka?
Dakujem a vsetkym drzim palce so snazenim 🙂

rosalie1411
8. jan 2021

@mamelka hm, ak si nemala ovulku zrovna, tak je cudne, že ti tak vybehla teplota.. Uvidíš asi v najbližšie dni.. Ak to nie je ovulka, necítiš sa choro alebo nelezie na teba niečo?

rosalie1411
8. jan 2021

@sssimikkk mrzí ma, čím si si prešla.. Kľudne meraj, ak už nekrvacas.. Ja som takto merala 2krat po potrate a vždy som mala kratší cyklus ako bežné.. Hneď v ten cyklus po samovycisteni som mala aj ovulku.. Co sa týka snaženia, vždy sme si dali 1 cyklus pauzu pre istotu.

Držím palce, nech to vyjde čím skôr a aspoň trochu nech sa zahoja rany z potratu.. 😒

mamelka
8. jan 2021

@rosalie1411 práveže sa cítim super..nechápem ani ja tu vysoku teplotu...v pondelok mam termín u Dr. Opäť Sono a aj krv ...tak som zvedavá...

sssimikkk
8. jan 2021

@rosalie1411 uz sme si tym bohuzial raz presli v 2018, ale tam bola bohuzial aj kyretaz, v 12tt som zacala krvacat ale babatko zodpovedalo len 7tt, takze moje telo bolo dalsich 5 tyzdnov v tom ze je tehotne. Hrozila mi tam otrava krvi a ze by mi zobrali maternicu, tak sme zvolili kyretaz. V 2019 sa nam narodila dcerka, tak aspon viem, ze to babo som schopna donosit 🙂

A vies mi aj poradit, kedy ti prisla dalsia ms? Totizto, viem ze cyklus sa rata od zaciatku poslednej ms, akurat neviem ci to tak je aj v pripade takehoto dlheho cistenia 🤷🏼‍♀️ Merat budem, mozno z toho budem trochu mudrejsia 🙂 ja blba som nezacala merat hned ako som prestala krvacat, neviem aka bola teplota, teraz meriam len 5 dni a je cca rovnaka, len neviem ci uz mohla prebehnut ta ovulka 🤷🏼‍♀️ Tak to bude tipos bingo 🙂 ale ten 1 cyklus davame pauzu tiez

majka_3
8. jan 2021

@sssimikkk ahoj.
Ja som potratila v novembri 13teho. Krvácať som začala 20teho a podla teplôt a ovu testov takto...
Teraz som 5dc konečne nového cyklu, snad už normálneho 😊
Je mi ľúto čím si si prešla, verím ze sa nam to co skoro podarí so šťastným koncom.🍀❤️
Meranie ti veľa pomôže, keby nemeriam neviem kedy príde ovu a tym pádom ms... Čiže som rada ze som skončila bez vyvolavacky.

sssimikkk
8. jan 2021

@majka_3 super, dakujem za info a graf 🙂 a mavala si bezne tak dlhy cyklus alebo len tento? Drzim palce, nech sa ti to da cim skor cele doporiadku a podari sa znova.
Ja som praveze mavala teplotu pred ovu okolo 36.3-36.4, relativne nizku, po ovu okolo 36.7-36.8.. teraz tie posledne dni co meriam mam okolo 36.7, tak sama neviem ci sa mi to mohlo hormonmi zmenit a mam takuto teplotu pred ovu, alebo uz bola 🤷🏼‍♀️ Som z toho jelen, jedine co asi ostava je teda cakat. A prosim ta, v ktorom ci bola tyzdni? Mne sa totizto pomaly znizovalo hcg, tym ze to boli dvojicky a mam maternicu otocenu dozadu, co podla doktora moze zapricinit to pomalsie a dlhsie cistenie, tak mi napadlo, ci tu teplotu nemozem mat vyssiu aj kvoli este moznemu vyssiemu hcg 🤷🏼‍♀️

sekerka18
8. jan 2021

@sssimikkk ahoj 😊 mrzí ma tvoja strata. Minulý rok aj umna 2x sa to stalo. Raz kyret a raz samocistenie. Aaaaa napadlo ma či si sa dobre vyčistila ak máš zas bolesti ako pri Ms. Chápeš. Ak by si krvácala dlhšie tak zajdi radšej za gyndou.
A držím palce nech sa podarí čo najskôr

sekerka18
8. jan 2021

@sssimikkk aj ja mám maternicu otočenie dozadu. A krvácala som naposledy po potrate hmm... Tak asi 10 dní. Skús si spraviť test či ešte máš niečo v sebe. Ja som mala jcg 11 a ducha takže ti ukáže ešte ak áno.

sssimikkk
8. jan 2021

@sekerka18 tak to ma mrzi, verim ze tento rok bude lepsi 🙂 uz praveze nekrvacam, krvacala skm od 4.12 do cca 20.12., potom zas od 23.12 do 30.12. Pocas toho druheho tyzdna to bolo ako ms, teraz uz vobec nic. 28.12. mi este brali krv, hcg bolo 31, tak predpokladam ze teraz by to uz mohlo byt ok. Doktor robil aj sono a vraj vsetko v poriadku. Ale uvidim, zajtra skusim spravit 🙂 dakujem za radu
Ak sa mozem opytat, kedy sa ti to stalo? Uz aj merias teplotu?

sekerka18
8. jan 2021

@sssimikkk vo februári som potratila prvýkrát a v októbri druhý. Teraz naposledy bez kyretu. Áno už druhú mesiac meriam a sa snažíme... Akurát som 8DPO tak čakáme 😊

rebeccasara
9. jan 2021

S týmto grafom to už nevyzerá na úspešný cyklus 😔

majka_3
9. jan 2021

@sssimikkk bežné som mala cyklus tak 30dni.
To je dobrý nápad skúsiť test ci mas v sebe este hcg. Ja po krvácaní som mala uz len 5hcg čiže to ani test nezachytil, ale som mala velmi bolestivu ms.. Bola som v 6tt. Teplotu meraj, podla mna pôjde dole, alebo je to spôsobené tym ze hcg este nemas 0
Drzim palce 🍀

sekerka18
9. jan 2021

@rebeccasara ešte nikdy nevieš. V septembri keď som otehotnela som mala divný graf čo by som nepovedala, že tehotenský. 😊 Ja dnes 37 teplota. Takú som ešte myslím ani nemala ešte. 9DPO

rebeccasara
9. jan 2021

@sekerka18 no toto je parádny graf😍👍, tak nech je aj víťazný 🍀a mne neostáva nič iné teda, len čakať a veriť, že ma ešte prekvapí 🙏😀. Kedy budeš testovať?

sekerka18
9. jan 2021

@rebeccasara fuha ako strašne potom túžim. Ale už si nenamyslam 😊 neviem fakt ale ďalší týždeň isto. Necháme tomu čas 😊

rebeccasara
9. jan 2021

@sekerka18 a to vydržíš 😅? Ja by som už testovala určite 😀

kacenuska20
9. jan 2021

Ahojte kocky... Snad mi budete niektora vediet odpovedat na moju otazku... Kedze mam upchaty pravy vajickovod, a BT mam po ovu vyssiu, je mozne, ze teda ovulujem z laveho? Alebo moze prebehnut ovu aj z praveho, napriek tomu teda, ze je upchaty?

sekerka18
9. jan 2021

@rebeccasara 😂😂😂 ešte skorooo. Každýesiac testujem jak salena a nič. Tak vieš nechcem zbytočne minút testy. 😂

evita2176
9. jan 2021

@kacenuska20 ahoj no vacsinou sa ovuluje raz v pravo a raz v vlavo na striedacku. To ze mas upchaty vajcovod neznamena ze nebudes ovulovat a vajicko nepraskne, ovulacia prebehne ale bohuzial vajicko sa nedostane tam kam ma. Jedine zeby ho druhy vajcovod pretiahol k sebe a tym padom mozes zostat tehu . Inak len ked mas ovu na spravnej strane cize na lavej. Tym ze praskne sa zvysuje teplota. 🙂 man taky isty Problem. ☺