Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kacenuska20 no u mna je lavy nefunkcny po mimomaternicovom sa zrastol tam kde babo vyrezali 😒ja vzdy dufam ze bude ovu z pravej strany 😂😂 ale bohuzial alebo nastastie u mna to funguje stale na striedacku😅
@evita2176 ja sa bojim ze mavam castejsie z pravej... Ked som bola prvy raz na folikulometrii si som mala z praveho, druhy raz na lavom aj pravom, ale na pravom z toho boli cysty... Joj to mi je luto, toho mimomaternicoveho, aspon vies ze kazdy druhy mesiac mas sancu, ked sa ti to pekne strieda
@kacenuska20 no ano kazdy druhy mesiac teoreticky.. ale ja stale verim na zazrak ze kazdy mesiac sa moze podarit 😉 verim ze pravy vajickovod ukradne z lavej strany vajicko a bude konecne prve babo🙏 uz by sa patrilo po 4 rokoch snazenia a v mojich 37 rokoch 😅😅🤣🤣🤣
@sekerka18 naozaj pekne sa ti teplota drží, super😘. Ja som dnes zase išla hore, tak sa mi uľavilo 😀. Riadne ma ten graf teda naťahuje, ale ak by mal byť na konci víťazný, tak nevadííí🤗
@sekerka18 máš veľmi pekný graf.. 😊 Vyzerá nádejne. Držím palce pri testovaní 🍀😊
@rebeccasara teba ten graf pekne naťahuje 😁 držím palce 🍀😊
@rosalie1411 no tak to áno 😅, som zvedavá ako bude zase zajtra😀
@katkaholiova teraz pocitam 12dv
@katkaholiova super tak ten je 100%pozitívny. A teplotu nemeriaš?Ja som mala tento mesiac tiež tak skoro pozitívny.
@rebeccasara aha som naschvál ti našla môj posledný "víťazný" ... Čo by si vôbec nepovedala, že toto vyjde 🤣
@rosalie1411 ďakujem 😊 stále nechcem nejako sa nato viazať aby som nebola sklamaná. Ty ako si nátom?
@gmm praveze ano ale to mi nepasuje.
@sekerka18 jasne, chápem.. Ved uvidíš 😊
Ja zatiaľ dobre.. Testik silnie. Testujem každý druhý deň, takže naposledy včera ráno.. Teplotu už radšej nemeriam, dávam si progesteron, picham clexane a už som bola aj na prvej infuzii intralipidov.. Tak robím co môžem, uvidíme ako sa to bude vyvíjať najbližšie týždne.. Na foto sú testy 10, 12, 14, 16 DPO.
@rosalie1411 kraaaaaasa 🥰 tomu sa povie krasne // držím silno palce
@rosalie1411 no teda krásne silnejú 😍, tak aby si to teraz už dotiahla do úspešného konca🤗🙏
@sekerka18 no tak to je naozaj divoký graf😅, tak hádam aj ten môj bude víťazný 🙏
@rosalie1411 jeeeej, to sú krásne testiky 😍😍😍 veľmi veľmi držím palce, aby všetko išlo tak, ako má ✊✊
@rosalie1411 Ježiš krásne tfuj tfuj ♥️♥️♥️♥️🍀 nech sa drží tam kde má drobec.
@rebeccasara však ? Ja som nečakala vôbec vtedy, že to vyjde. Takže držím palceeee
Ďakujem dievčatá ❤️
Držím aj vam palčeky nech sa čím skôr dočkáte //.. 😊

@evita2176 aj som si myslela ze to tak je... No tak len cakat... Nie vzdy to musi byt na striedacku 🥴 uvidime... Tiez mas upchaty pravy?