icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kacenuska20
9. jan 2021

@evita2176 aj som si myslela ze to tak je... No tak len cakat... Nie vzdy to musi byt na striedacku 🥴 uvidime... Tiez mas upchaty pravy?

evita2176
9. jan 2021

@kacenuska20 no u mna je lavy nefunkcny po mimomaternicovom sa zrastol tam kde babo vyrezali 😒ja vzdy dufam ze bude ovu z pravej strany 😂😂 ale bohuzial alebo nastastie u mna to funguje stale na striedacku😅

sssimikkk
9. jan 2021

@sekerka18 tak drzim palce 🙂 mate uz dietatko?
@majka_3 no prave z toho som magor, verim ze to hcg je uz 0 ked toho 28. ci kedy bolo okolo 30, ale nedava mi zmysel zas ta vyssia teplota.. tak uvidim, kazdopadne dakujem za rady a skusenosti a drzim palce 🙂

kacenuska20
9. jan 2021

@evita2176 ja sa bojim ze mavam castejsie z pravej... Ked som bola prvy raz na folikulometrii si som mala z praveho, druhy raz na lavom aj pravom, ale na pravom z toho boli cysty... Joj to mi je luto, toho mimomaternicoveho, aspon vies ze kazdy druhy mesiac mas sancu, ked sa ti to pekne strieda

sekerka18
9. jan 2021

@sssimikkk ďakujem 😊 ano dcéra má 2a pol 😊

evita2176
9. jan 2021

@kacenuska20 no ano kazdy druhy mesiac teoreticky.. ale ja stale verim na zazrak ze kazdy mesiac sa moze podarit 😉 verim ze pravy vajickovod ukradne z lavej strany vajicko a bude konecne prve babo🙏 uz by sa patrilo po 4 rokoch snazenia a v mojich 37 rokoch 😅😅🤣🤣🤣

sekerka18
10. jan 2021

Ahojte žienky. Ako ste dnes nátom s teplotami? Ja sa držím staleee. 10DPO ale ešte počkám 2dnj asi s testovanim.

rebeccasara
10. jan 2021

@sekerka18 naozaj pekne sa ti teplota drží, super😘. Ja som dnes zase išla hore, tak sa mi uľavilo 😀. Riadne ma ten graf teda naťahuje, ale ak by mal byť na konci víťazný, tak nevadííí🤗

rosalie1411
10. jan 2021

@sekerka18 máš veľmi pekný graf.. 😊 Vyzerá nádejne. Držím palce pri testovaní 🍀😊

rosalie1411
10. jan 2021

@rebeccasara teba ten graf pekne naťahuje 😁 držím palce 🍀😊

rebeccasara
10. jan 2021

@rosalie1411 no tak to áno 😅, som zvedavá ako bude zase zajtra😀

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
10. jan 2021

10dc a ovu test takyto

katkaholiova
10. jan 2021

@katkaholiova teraz pocitam 12dv

gmm
10. jan 2021

@katkaholiova super tak ten je 100%pozitívny. A teplotu nemeriaš?Ja som mala tento mesiac tiež tak skoro pozitívny.

sekerka18
10. jan 2021

@rebeccasara aha som naschvál ti našla môj posledný "víťazný" ... Čo by si vôbec nepovedala, že toto vyjde 🤣

sekerka18
10. jan 2021

@rosalie1411 ďakujem 😊 stále nechcem nejako sa nato viazať aby som nebola sklamaná. Ty ako si nátom?

katkaholiova
10. jan 2021

@gmm praveze ano ale to mi nepasuje.

mamelka
10. jan 2021

@sekerka18 pekný graf. Držím silno palce 🥰🥰🥰

rosalie1411
10. jan 2021

@sekerka18 jasne, chápem.. Ved uvidíš 😊

Ja zatiaľ dobre.. Testik silnie. Testujem každý druhý deň, takže naposledy včera ráno.. Teplotu už radšej nemeriam, dávam si progesteron, picham clexane a už som bola aj na prvej infuzii intralipidov.. Tak robím co môžem, uvidíme ako sa to bude vyvíjať najbližšie týždne.. Na foto sú testy 10, 12, 14, 16 DPO.

mamelka
10. jan 2021

@rosalie1411 kraaaaaasa 🥰 tomu sa povie krasne // držím silno palce

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rebeccasara
10. jan 2021

@rosalie1411 no teda krásne silnejú 😍, tak aby si to teraz už dotiahla do úspešného konca🤗🙏

rebeccasara
10. jan 2021

@sekerka18 no tak to je naozaj divoký graf😅, tak hádam aj ten môj bude víťazný 🙏

aleskandra
10. jan 2021

@rosalie1411 jeeeej, to sú krásne testiky 😍😍😍 veľmi veľmi držím palce, aby všetko išlo tak, ako má ✊✊

sekerka18
10. jan 2021

@rosalie1411 Ježiš krásne tfuj tfuj ♥️♥️♥️♥️🍀 nech sa drží tam kde má drobec.

sekerka18
10. jan 2021

@rebeccasara však ? Ja som nečakala vôbec vtedy, že to vyjde. Takže držím palceeee

rosalie1411
10. jan 2021

Ďakujem dievčatá ❤️
Držím aj vam palčeky nech sa čím skôr dočkáte //.. 😊

sekerka18
11. jan 2021

Ahojte žienky. Smejem sa, že mi zas nastavila appka ovulaciu ináč 😂 ale dnes 11DPO. Teplota o minimum klesla. Zajtra ráno uvidíme ako teplota a orestujem. 😊 Vy ako dnes?