icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
11. jan 2021

tmavsi ovu test vcera a druhy dnes a teplota takto

aleskandra
11. jan 2021

@sekerka18 držím palčeky, aby sa tam objavili vytúžené //
Ja akurát sedím v centre a čakám na IUI...len dúfam, že ovulka ešte neprebehla, včera som mala riadne bolesti , tak mám mierne obavy z toho 😏

sekerka18
11. jan 2021

@aleskandra dakujem som zvedavá. Ale čaká nás dlhá cesta ak áno.
Jeee držím palce 😊 potom daj vedieť ako

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
11. jan 2021

@mamelka tak môžeš mať hormóny rozhádzané po potrate..

A napríklad ja bežne mávam ovulku 17-20dc a teraz som mala až 24 DC.. Vraj na lepšie dozrievanie je inofolic, ja som neskúšala, tak neviem.. Ja som skúšala tinktúr z jarabiny vtáčej a ta mi podľa mňa pomohla pri dozrievani.. Teraz som ju už 3 cykly neuzivala, chcela som to nechať tak..

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
11. jan 2021

@mamelka ved jasne, najlepšie je to nechať na lekárov, nech sa im do toho nemotame 😊😊 Držím palce, aby ovulka bola čím skôr a aby ste ju nepresvihli 😊😊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
11. jan 2021

@rosalie1411 inak tú jarabinu vtáčiu tu už niekto spomínal. Alebo si to bola ty?
Inak gratulujem.Nech to pekne ide ďalej.

sekerka18
11. jan 2021

@mamelka moja zlatá. Držím palce aby skoro prišla ovulka. Ja práveže po potrate ďalší mesiac mala ovulaciu veľmi skoro. U mňa boli hormóny pobúrené pri prvom potrate ....

rosalie1411
11. jan 2021

@kakatulik je to možné, že aj ja.. 😊

Ďakujem pekne. Dúfam, že to tentokrát vyjde.. 🙏

sekerka18
11. jan 2021

@rosalie1411 určite vyjde 😊

aknamorka22
11. jan 2021

Ahojte, prosím o radu. Myslíte, že mi app správne vyznačila ovu? Nezdá sa mi to, že 5 dní po sebe mám rovnakú teplotu. Príde mi nízka na poovulacnu. Mali ste to niektorá tak? Ďakujem 🙂

sekerka18
11. jan 2021

@aknamorka22 ahoj skús si nahodiť teploty do Fertility Friend appky. A tá ti ukáže 😊 síce mne už 2x zmenila ovulaciu tento mesiac ale viem kedy som mala. 😊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
11. jan 2021

@sekerka18 no taaakze takto...naľavo dr.nevidel už žiadny folik - včera tie hrozné bolesti znamenali ovulku 😏 ale!! Napravo som mala našťastie 18mm..pritom keď som bola v piatok na sone, tak druhý dr.mi povedal, že tam sa mi spravila zrejme folikukarna cysta. Dnes to už cysta nebola ale normálny folik , nechápem 😬 ale tak snáď tento ešte dorastie a bojovníci si počkajú 🙏

sekerka18
11. jan 2021

@aleskandra takze teraz čo? Bolo iui alebo musíte čakať zas kúsok?

aknamorka22
11. jan 2021

@sekerka18 ďakujem, skúsila som a to isté :D skúsim ešte ovu testy robiť lebo sa mi to nejako nezdá. Zvyknem ovu mávať neskôr aspoň o týždeň. Takže toto ma prekvapilo :D ďakujem za radu 🙂

rosalie1411
11. jan 2021

@aknamorka22 akým teplomerom merias? Bazalnym? A iné príznaky ovulky si nepostrehla? Hlien, bolesti..

rosalie1411
11. jan 2021

@aleskandra tfuj, tfuj, držím palce.. Určite to teda tieto dni istite aj s manželom 😊😊 mne sa osvedčilo, že treba mať styk den pred ovu alebo v ten deň.. 😊

sekerka18
11. jan 2021

Joj vidíte som vyskúšala test lebo už má svrbeli ruky a nič 😊 tak aspoň nebudem čakat.

aknamorka22
11. jan 2021

@rosalie1411 nie je špecifikovaný ako bazalny lebo nemeria na dve desatinne miesta. Ale je to digitalny s mäkkým koncom. dva mesiace dozadu som mala veľmi bolestivu ovulaciu. Presne som vedela kedy k nej došlo. Tak som tie bolesti čakala aj tento mesiac ale zatiaľ nič. Hlien si neviem veľmi odsledovať. Zdalo sa mi, ze nejaký bol ale to neviem isto. Teraz som si robila ovu a je negatívny. Tak budem merať dalej a robiť testy a som veľmi zvedavá ako nakoniec skončím. Na budúci mesiac si asi zoženiem bazalny teplomer :D

rosalie1411
11. jan 2021

@aknamorka22 určite zožeň bazalny, je to lepšie na 2 desatinné miesta.. 😊 Tak uvidíš ci ovulka bola alebo ešte len bude.. Chce to len pár cyklov odsledovať a potom už budeš vedieť.. 😊

aleskandra
11. jan 2021

@rosalie1411 áno áno, určite to ešte poistíme...len my sme styk pred zákrokom nemohli mať , naposledy mohol byť v piatok, aj to chránený 😏

katkaholiova
12. jan 2021

co poviete zda sa mi ze moc nevyskocila

rebeccasara
12. jan 2021

Dnes som 10dpo a test žiaľ negatívny 😣. Prsia bola ako čert a hlavu mi ide roztrhnúť, tak už príde MS. Ale aspoň ten graf mi ešte robí radosť 😊

katkaholiova
12. jan 2021

@rebeccasara podla mna teplota supee

aleskandra
12. jan 2021

Baby, tento cyklus by som mala mať ovulku z oboch strán - tak mi to povedali v centre .Je možné mať z jednej strany veľmi bolestivú ovu a z tej druhej nie? 🤔

sekerka18
12. jan 2021

@rebeccasara ešte je skoro moja. Ja som včera 11dpo robila a biely bol test. Dnes ale sa teplota stále drží tak neviem či zrobiť znova či čakať do zajtra.

sekerka18
12. jan 2021

@aleskandra hej jasne, že môže. Napríklad som si všimla, že mňa viac boli ovulka ztej strany kde mi robili laparo. 😊