icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
12. jan 2021

@aleskandra moze byt jedna bolestiva druhá nie... Ovulka by ale mala nastať skoro za prvou ovu 24-48 hod. Potom vajíčko zaniká... Tak som počula ja... Kedy mas prísť do centra?

sekerka18
12. jan 2021

No baby 12DPO. Teploty krásne ale test biely ako sneh.

aleskandra
12. jan 2021

@majka_3 včera som bola na IUI. Lenže ovulku som mala v nedeľu - strašne bolestivú 😏 a včera keď mi pred zákrokom robil ešte sono, tak na druhej strane som mala 18mm folik. Len zatiaľ som bez bolesti...
Tak mi začína vŕtať hlavou, či tá druhá ovu bude/bola, keďže prvú sme prepásli :(

majka_3
12. jan 2021

@aleskandra to ti spravili iui aj po ovulacii? Zaujímavé... Mohli ta uz ked tak objednať zajtra na iui... A vajicko si na sone videla? Alebo si ho vymysleli aby si mohla zakešovat keďže si uz bola po ovu... Ovu merias? Aky máš graf

aleskandra
12. jan 2021

@majka_3 spravili, keďže na druhej strane som mala ešte folikul - aj mi ho ukazoval
No nič, budem tajne dúfať, že to bude dobré, aj keď stále mám zmiešané pocity teraz z toho...

majka_3
12. jan 2021

@aleskandra ver ze je to dobre 😊 moc držím palce 🍀

sekerka18
12. jan 2021

@aleskandra držím palce 😊

aleskandra
12. jan 2021

@sekerka18
@majka_3
Ďakujem baby za podporu 😘❣️

katkaholiova
12. jan 2021

ahojte predvcerom pozitivny ovu test vcera prebehla ovu a dnes od rana boli brucho ako v den ms je to normalne?

sekerka18
12. jan 2021

@katkaholiova asi ano. Možno to všetko tam pracuje 😊

katkaholiova
12. jan 2021

@sekerka18 ja uz neviem co si mysliet uvidim zajtra ako teplota

aleskandra
12. jan 2021

@katkaholiova isto bola ovu včera? 😊

katkaholiova
12. jan 2021

@aleskandra test bol v nedelu pozitivny,vcera v pravo bolest a dnes ako v den ms

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
12. jan 2021

@mamelka folik rastie vraj cca 2mm za deň 🙂 a vlhko ja začínam mať pred ovu
Inak ja takuto húsenkovu dráhu som mala pri anovulacnych cykloch 😏

mamelka
12. jan 2021

@aleskandra tak mozem ratat s tým, ze bude aj moj cyklus anovulacny 😭😪

aleskandra
12. jan 2021

@mamelka môže aj nemusí 😊 niekto má aj pri takomto grafe ovulku, ale až neskôr , takže nádej tam je

mamelka
Autor odpoveď zmazal
evina0
12. jan 2021

Zdravim Vas zienky, ked citam vaše riadky tak spominam na seba a par rockov spät, ako som sa trapila s meranim BT. To doslova zufalstvo ked dosla mrcha. A zase dalsi mesiac v cakani co bude, a zase dalsi.potom nastal kolotoc vysetrenii.. Lieky ktore aj tak nezaberali. Nastastie mam uz deticky. No teraz s odstupom casu, aj ako vek a skusenosti pribudaju by som robila vsetko uplne inak. V prirode je tolko vela byliniek co su viac nez chemia(lieky) . Som na nete v jednej skupine ktora je dokaz toho ze sila bylin je viac nez si clovek mysli. Mne osobne tiez pomohli a nejedenkrat. A nielen mne ale aj inym zienkam. Ak by ste chceli rada poradim ci pomozem,kludne mi napiste.

rebeccasara
13. jan 2021

@sekerka18 ahoj moja, ako testík dneska, robila si🤗? Držím palčeky🍀... Ja som dnes s teplotou klesla,na teste zase beloba, tak zajtra má už MS neminie 🤦‍♀️😔

sekerka18
13. jan 2021

@rebeccasara ahoj moja. Nerobila som dnes. Ani nemám náladu NATO. Včera bol biely úplne. Ostal mi jeden test tak zajtra ak nepríde menzes spravím. Ale aj ja som klesla. Takže asi obe čakáme zajtra MS.

katkaholiova
13. jan 2021

vyzera ze u mna prebehla ovu v den ked som aj myslela aj ked teplota vtedy neklesla

rebeccasara
Autor odpoveď zmazal
rebeccasara
13. jan 2021

@sekerka18 ja som skúsila aj teraz jeden test, nedalo mi to, ale žiaľ nič 😔, tak zajtra bude isto MS, ale ideme ďalej 👍😊

sekerka18
13. jan 2021

@rebeccasara moja zlatá. Ja ráno skúsim ak ovšem teplota nepadne na dno. Potom si nechám test radšej. 😊 Jasné pokračujeme ďalej

milik45
13. jan 2021

Ahojte baby, dnes som 14dpo, zajtra 15dpo ak teplota neklesne tak by som skusila test, mam iba clearblue digitalny co ukazuje tie tyzdne, myslite ze akby sa zadarilo tak by uz ukazal?
Vzdy uz 13dpo spinim a 14dpo sa spusti ms, no teraz ani bolesti brucha ziadne nemam.
Dakujem vopred za radu 🙂

junyk
13. jan 2021

@milik45 veľmi krásny grafík. Som presvedčená ze to je tehotenstvo ❤✊🏻
A už by mohol ukázať mne ukáze stale na 14dpo ducha 🙂

milik45
13. jan 2021

@junyk po pravde ja sa uz toho testovania aj bojim, lebo zatial zakazdym bol test biely 😏 a uz mi zostal len ten clearblue tak preto reku ci mam este pockat par dni ak nepride ms alebo uz mozem skusit rano 🙂

junyk
13. jan 2021

@milik45 rano ak sa udrži teplota na krivke tak určite testni. Verím že bude pozitívny 🙂

milik45
13. jan 2021

@junyk Ak bude teplota hore tak teda skusim 🙂 dakujem krasne za podporu ☺️