icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
13. jan 2021

@milik45 krásny graf. Ako môj. Zajtra posledný krát skúsim test aj ja. Ale už som začala klesať tak asi budem čakať MS.
Držím palce 😉

milik45
13. jan 2021

@sekerka18 kolko dpo si? ja dnes 14dpo, zajtra 15...ale vzdy od 13dpo klesam a spinim a 14dpo som uz uplne dole a mam ms, tak som zvedava lebo ani brucho ma vobec neboli 🤷‍♀️
Podobne drzim palceky aby bol testik pozitivny 🍀

sekerka18
13. jan 2021

@milik45 nooo dnes 13DPO. Ale včera ráno bol test biely. Preto neverím nejako už. Tiež som sa tešila lebo takýto "ukážkový" graf som nezvykla mať. 😊 Tak uvidíme ráno. A ďakujem

aknamorka22
14. jan 2021

Ahojte, keď som si o deviatej večer dala Paralen na bolesť hlavy, môže to ovplyvniť rannú BT? 🙂

katkaholiova
14. jan 2021

moj graf celkom pekne tak uvidime ako bude dalej teraz som dala sancu ak nie musim na ockovanie proti covidu a potom len o dva mesiace takze uvidime co bude

milik45
14. jan 2021

@sekerka18 ahoj, no co ako teplota? drzi sa hore? U mna ano 🙂

milik45
14. jan 2021

Nemozem tomu uverit, po roku aj dvoch mesiacoch snazenia sa to konecne podarilo ❤️❤️❤️

aleskandra
14. jan 2021

@milik45 jeeeeeej kraaaasne, z celého ❣️ gratulujem !

milik45
14. jan 2021

@aleskandra Ďakujem ❤️❤️❤️

gmm
14. jan 2021

@milik45 krásna správa,blahoželám 🤗

rebeccasara
14. jan 2021

@milik45 gratulujem 😍, užívaj si tehulkovanie 🤗💗

gmm
14. jan 2021

@katkaholiova super to vyzerá 👍

katkaholiova
14. jan 2021

@milik45 gratulujem

katkaholiova
14. jan 2021

@gmm dakujem dufam ze to vyjde ak nie bude to musiet pockat.a este stale mam pocit ako v den ms

milik45
14. jan 2021

@gmm
@rebeccasara
@katkaholiova
Ďakujem Vám krásne ❤️❤️❤️

mamelka
Autor odpoveď zmazal
kacenuska20
14. jan 2021

@milik45 gratulujeeem ❤️😊😊

rebeccasara
14. jan 2021

Mne dnes teplota zase klesla, test zase negatívny, tak mi ostali už len oči pre plač 😔, ale nový cyklus, nová nádej 😊

sekerka18
14. jan 2021

@rebeccasara moja zlatá. Mrzí ma to. Ale sme na Tom rovnako. Síce teplota rovnaká ako včera ale test biely 😊 tak čakáme spolu na menzes.

sekerka18
14. jan 2021

@milik45 gratulujem ♥️

junyk
14. jan 2021

@milik45 gratulujem ❤ vedela som ze to takto pekne ukaze ❤

milik45
14. jan 2021

@mamelka
@kacenuska20
@sekerka18
@junyk
Dakujem ❤️ ja uz som ani nedufala zeby to mohlo vyjst 🍀

sekerka18
14. jan 2021

@milik45 poznám ten pocit 😊

sssimikkk
14. jan 2021

Ahojte, tak som tu znova 🙂 mozno mi budete vediet poradit, je hlupost brat femigard, vitex a inofolic? Bije sa tam nieco navzajom? Vsetko som uz brala aj takto naraz, len az teraz som sa zamyslela ci to nie je moc. Inofolic som brala na kvalitu vajicokx vitex na predlzenie druhej fazy cyklu a femigard asi celkovo na tvorbu vajicok? Moze nieco z toho ovplyvnit bazalku?

sekerka18
15. jan 2021

@rebeccasara ako? Uz došla MS? Mne nie a teplota zas vystrelila hore. Nechápem teraz. Už by som mala byť 15DPO.

rebeccasara
15. jan 2021

@sekerka18 ahoj moja, jáj, ja od včera stále lietam na záchod, že už to dostanem a furt nič🤷‍♀️, len ma brutálne bolí brucho... No riadne ma to naťahuje teda fakt 🙉. Teplota dnes 37.03,takže žiadna sláva, ale u teba je to super, že vyletela hore😀a možno budeš ešte milo prekvapená 😍🙏. Test si neskúšala 😉?

sekerka18
15. jan 2021

@rebeccasara ale nejako mi to nejde do hlavy. Veď už by mal dávno ukazat. Ibaže by neskôr prebehla ovulka ale podľa teplôt to je jasné. Neviem uvidíme zajtra alá bude teplota a pôjdem kúpiť ak nepríde MS. Tiež ma bolia prsia ak brucho. Naťahuje nás to 🤣🤣🤣🤣

katkaholiova
15. jan 2021

ja som len par dni po ovu ale celkom je teplota fajn dufam aj budem drzat

sekerka18
15. jan 2021

@katkaholiova super držím palceee 😊😊

rebeccasara
15. jan 2021

@katkaholiova pekne ideš hore 😀👍