Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, keď som si o deviatej večer dala Paralen na bolesť hlavy, môže to ovplyvniť rannú BT? 🙂
@milik45 jeeeeeej kraaaasne, z celého ❣️ gratulujem !
@aleskandra Ďakujem ❤️❤️❤️
@milik45 gratulujem 😍, užívaj si tehulkovanie 🤗💗
@katkaholiova super to vyzerá 👍
@milik45 gratulujem
@gmm dakujem dufam ze to vyjde ak nie bude to musiet pockat.a este stale mam pocit ako v den ms
@gmm
@rebeccasara
@katkaholiova
Ďakujem Vám krásne ❤️❤️❤️
@milik45 gratulujeeem ❤️😊😊
@rebeccasara moja zlatá. Mrzí ma to. Ale sme na Tom rovnako. Síce teplota rovnaká ako včera ale test biely 😊 tak čakáme spolu na menzes.
@mamelka
@kacenuska20
@sekerka18
@junyk
Dakujem ❤️ ja uz som ani nedufala zeby to mohlo vyjst 🍀
Ahojte, tak som tu znova 🙂 mozno mi budete vediet poradit, je hlupost brat femigard, vitex a inofolic? Bije sa tam nieco navzajom? Vsetko som uz brala aj takto naraz, len az teraz som sa zamyslela ci to nie je moc. Inofolic som brala na kvalitu vajicokx vitex na predlzenie druhej fazy cyklu a femigard asi celkovo na tvorbu vajicok? Moze nieco z toho ovplyvnit bazalku?
@rebeccasara ako? Uz došla MS? Mne nie a teplota zas vystrelila hore. Nechápem teraz. Už by som mala byť 15DPO.
@sekerka18 ahoj moja, jáj, ja od včera stále lietam na záchod, že už to dostanem a furt nič🤷♀️, len ma brutálne bolí brucho... No riadne ma to naťahuje teda fakt 🙉. Teplota dnes 37.03,takže žiadna sláva, ale u teba je to super, že vyletela hore😀a možno budeš ešte milo prekvapená 😍🙏. Test si neskúšala 😉?
@rebeccasara ale nejako mi to nejde do hlavy. Veď už by mal dávno ukazat. Ibaže by neskôr prebehla ovulka ale podľa teplôt to je jasné. Neviem uvidíme zajtra alá bude teplota a pôjdem kúpiť ak nepríde MS. Tiež ma bolia prsia ak brucho. Naťahuje nás to 🤣🤣🤣🤣
@katkaholiova super držím palceee 😊😊
@katkaholiova pekne ideš hore 😀👍

@milik45 krásny graf. Ako môj. Zajtra posledný krát skúsim test aj ja. Ale už som začala klesať tak asi budem čakať MS.
Držím palce 😉