Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 ja berem od 22.12 inofolic combi tiez tak uvidime
@katkaholiova držím palce 😀
@bona69 dakujem no este mam zopar dni na cakanie
@katkaholiova ja som mala // v piatok 13teho😁
@bona69 no to super stastny den.kolky dpo to bolo
@katkaholiova v deň ms,teda na 13dpo, LF som mala 12 dní
@bona69 no gratulujem este raz a teraz sa len drzat dokonca
@katkaholiova ďakujem, drobec už bude mať 2 roky, ale stále ma to tu pri vás drží 😁
@bona69 😁. jaj tak tk super.no ja mam 11rocne dvojicky ale s novym partnerom by sme radi on este vobec nema vlastne
@mamelka takyto pristup ma vie vytocit do biela. Ved chodime k nim kvoli tomu, ze ja nie som ta, co to vystudovala a vsetko viem.. mne ani nevie poriadne spravit folikometriu, lebo mam myom :D takze asi sa budem spoliehat len na krv... lebo uz sa stalo aj to, ze BT, hlien, bolesti vsetko ako ma byt, ale prog nizky. je to cele sialene.
@mamelka súhlasím s kakatulik, tiež by som to na tvojom mieste skúsila.. Bežne to lekári takto dávajú.. 😊
@katkaholiova krásne ideš hore. Ja MS nikde a teplota takto. Bolia ma prsia aj brucho sem tam. Už len čakať. @rebeccasara ako moja?
@sekerka18 dakujem no idem pomaly ale aspon zatial neklesam.no u teba to je zaujimave
@sekerka18 test si neskúšala? 🙂
@sekerka18 tak ja už som to včera dostala 🙈😔 a ideme zase odznova... Ja byť tebou, tak skúsim testík 😉😍🍀
@rebeccasara nema este skoro na test ldn 8dpo?
@katkaholiova má to zle vyznačené v grafe,ovu mala 14dc,teraz je 16 DPO nie
@sekerka18?
@rebeccasara jaaaj tak ak ano tak uz test by nieco ukazal

@sekerka18
@rebeccasara dufam ze aj vydrzi ked aj vyssie nepojde len nech neklesa 😉