icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rebeccasara
16. jan 2021

@katkaholiova tiež si myslím, že by už mohol konečne ukázať //🙏 a už toľko nenaťahovať 🤗

sekerka18
16. jan 2021

@rebeccasara
@katkaholiova áno áno robila som si v ostvrtok a biely. Tak som myslela že už príde MS. Ak dnes nepríde zajtra spravím zas len musím ísť kúpiť. Ale nemyslím si fakt. Mám bolesti už.

katkaholiova
16. jan 2021

@sekerka18 vsetko je mozne kym nepride

sekerka18
16. jan 2021

@katkaholiova áno jasné len mi nepasuje ktomu koľko som DPO. Ale uvidíme. 😊

mamelka
16. jan 2021

@sekerka18 drzim palce...graf vyzerá super

mamelka
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
16. jan 2021

@mamelka super super a čo teraz? Ideš naspäť do centra či?

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
16. jan 2021

@mamelka ovu test pozitívny.. Tak snáď dnes, zajtra prebehne.. 😊😊

sekerka18
16. jan 2021

No nič baby začala som špiniť. Takže ani tento mesiac nevyšlo. Ideme ďalej 😊

ja197
16. jan 2021

Dievčatá dlho som tu nebola, ale chcela by som od vás radu, dnes 12 dpo sa mi na teste objavili 2 čiarky, užívam ale 2g inositolu a zinok každý deň, mám to vysadiť naraz alebo nejako postupne? Ďakujem.

rosalie1411
16. jan 2021

@ja197 ahoj 😊 čítala som, že inozitol sa môže aj v tehotenstve, takže je to OK.. A keby chcem vysadiť, asi by som to nespravila zo dňa na deň, ale dávala by som si obden, potom raz za 3 dní a tak.. Ale podla mňa sa nič nestane, ani keď vysadis naraz.. Gratulujem k // 🍀😊, tak nech pekne silneju..

kakatulik
16. jan 2021

@ja197 juuuu. Supeer. Inositol a zinok ti neublizia.....kolko beries toho Zn?

gmm
16. jan 2021

@sekerka18 ach jaj, to bolo ale napínavé tak to fajn vyzeralo aj s teplotami...
Ja tiež už cítim brucho že každú chvíľu ms aj keď som len asi 9 dpo a berem duphaston

ja197
16. jan 2021

@kakatulik 15mg píše na krabičke, ale je to ZinC takže je to zinok s vitamínom C....ja som stále v šoku, nechápem nejako po 4 rokoch....snáď ten test nebude planý poplach

gmm
16. jan 2021

@mamelka vyzerá to 👍.Len sa mi už rozum zastavuje nad tými dr., že dokopy ti ani nič nepotešil.Nech sa potom nečudujú,že si sami naordinujeme lieky.

kakatulik
16. jan 2021

@ja197 to je jasna ciarka❤...to je malicko toho zinku. V tom mozes pokracovat. Ja teraz beriem 50mg. Juj tak toto je bobmbaaaa

sekerka18
16. jan 2021

@gmm heeeeej. No čo už. Nejako to asi nečakam ani.
Fíha myslíš že už prídu ? Ešte len 21dc si tak to ešte času máš 😉 držím palceee. A duphaston berieš načo? 😊

ja197
16. jan 2021

@kakatulik Ďakujem 😘 verím že sa tento rok aj ja stanem konečne mamou, je to pre mňa akési nepredstaviteľné 🙏🙏

gmm
16. jan 2021

@sekerka18 času veru je ale podľa toho poklesu a bolesti to vidím na ...už čoskoro.To som si nasadila na krátku LF,ale očividne nezaberá 🤭

gmm
16. jan 2021

@ja197 krásny testik 🤗 , držím palce ✊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
16. jan 2021

@ja197 ked si pred 4mi rokmi potratila, ako daleko si uz bola? Ci by nebolo dobre nasadit hned nejaky progesteron.

gmm
16. jan 2021

@mamelka a kedy nasadiš progesteron tretí deň po ovu?To by ti malo aj predĺžiť LF keby to vyšlo a na teste budú // budeš pokračovať a keď nie vysadíš ho.

kakatulik
16. jan 2021

@mamelka na to co ti ukazuje appka sa ty vybodni. Dolezite odsledovat a nasadit progesteron. Pozitivny ovu test este nemusi znamenat,ze ovulacia prebehne.....

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
16. jan 2021

@kakatulik viem..preto meram aj BT ... ale tak verím,ze prebehne ...

sekerka18
16. jan 2021

@gmm aha zaujímavé. Ja čakám kedy sa spusti naplno MS. Zatiaľ len malé spinenie. Necha to nenatahuje zas niekoľko dní.

ja197
16. jan 2021

@kakatulik v 9tom týždni, záver bol porušené vajíčko alebo spermia

katkaholiova
17. jan 2021

ja dnes takto ☹️