icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
17. jan 2021

@mamelka ahoj mne vzdy stupne az potom napr vcera si nala pozitivny ovu test a pen zajtra stupne tak zvykne aspon mne

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
17. jan 2021

@mamelka no ak nepride bude treba testovat.no aj js som dnes 7dni po pozitivnom ovu teste.takze aj ja uz cakam co bude

mirus11
17. jan 2021

@mamelka moja zlata,ja mávam bežne ovulku až na 20dc,aj neskôr,tak sa tým tak netráp,teplota pôjde hore,neboj.
Žienky ja sa id m pochváliť,že ja som začala novým rokom tak,že vôbec netestujem,ani meriam BT,a poviem vám,ze je to lepšie na psychiku,nič ma nerozhadzuje,že kedy pôjde teplota hore,dolu.nic neriešim,užívame sis mužom kedy máme chuť,a poviem vam,že som omnoho kludnejsia,ako keď som merala BT.a viem určite,že to bolo u mňa správne rozhodnutie,keď som všetko zrušila,a nechávame to tak.

kacenuska20
17. jan 2021

@mirus11 ja som na tom rovnako, prestala som merat BT, muzovi nehovorim na kedy mi ovu vychadza podla appky, nic neriesime radsej... A psychika, konecne ok... Uz v decembri som to nechala tak...

katkaholiova
17. jan 2021

@kacenuska20
@mirus11 ja som si povedala ze naposledy riesim tiez

sekerka18
17. jan 2021

@katkaholiova nevadiii. To ešte je vpohode 😊 ja už definitívne klesla a MS sa spúšťa. Včera som si aj poplakala tak už mi je lepšie 😊

katkaholiova
17. jan 2021

@kacenuska20
@mirus11 moj chvalabohu nikdy nevie kedy mam o take nechce riesit .takze.som sa sledovala sama

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
17. jan 2021

@sekerka18 myslis ze to je este ok.no podla mojho dlheho cyklu mam dostat az 31 to este daleko vsetko koze prist

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
17. jan 2021

@mamelka jasne, teplota môže ísť kľudne až zajtra hore.. Ja som tiež mávala rôzne ovulku.. Naposledy 24dc.. Ale ono to potom platí tak, že keď sa posunie ovulka, posunie sa aj termín ms. Lutealna fáza (od ovulácie po MS) sa nemení, len ju treba mať odsledovanu, koľko ti trvá. Mne napr. 13 dní a bežne ženám aj do 16 dní. Ak je však LF len 10 dní a menej, môže byt problém s uhniezdenim, preto sa dava progesteron.. Ty to môžeš mať ešte aj rozhádzané po tom biochemickom tehu, tak sa tým netráp.. Ovulka príde, neboj 😊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
17. jan 2021

@mirus11 super rozhodnutie.. Niekedy to chce fakt už pauzu.. 😊 Ja som to tiež skúšala, ale potom som nevedela, kedy mám očakávať ms a to ma stalo viac.. 😁

mamelka
17. jan 2021

@rosalie1411 dakujem...to ma nenapadlo,ze aj to biochemicke mohlo cyklus troska rozhadzat...ved zajtra hned budem písať ako teplota.

sekerka18
17. jan 2021

@mamelka aj mňa veľmi ale tak vždy len dva dni keď dostanem MS. Potom to prejde a ideme ďalej 😊 raz to príde už. Ty ako? Vidím, že nestihla teplota ešte. Ja som buď testovala alebo merala BT takže neviem koľko od ovu testu mi vyskočila teplota. Ale rozmýšľam či neskusim tento mesiac.

sekerka18
17. jan 2021

@katkaholiova no jasne. Ktorý si DPO? Ja som raz klesla a potom zas hore. To nevadí také malé klesnutie 😊😊

katkaholiova
17. jan 2021

@sekerka18 dnes 7dni od pozitivneho ovu testu a 6dni od ovu bolesti

mamelka
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
17. jan 2021

@katkaholiova nikdy nevieš. Možno to bol IP. 🤷🏼‍♀️ Držím palce 😊

monu66
17. jan 2021

Ahojte, ostali mi ovulačné testy dva druhy s citlivosťou 20 mIU. Cena za One step je 0,25 €/ks (93 kusov) a LH test za 0,20 €/ks (88 kusov)

luciachh
17. jan 2021

Dnes 9dpo, teplota je nižšia ako by som chcela :( asi to nevyzerá nádejne a o tie dva tri dni príde MS.... Čo vy na to. Môže takto klesnúť teplota?

simka2433
17. jan 2021

Ahojte baby mavate niektora predovulacnu teplotu 36,8 36,9? Poovulacnu mam 37,1 max 37,2 dakujem🙂

mirus11
17. jan 2021

@katkaholiova no to ten môj to stále riešil,a mne to už šlo riadne na nervy,tak som sa naštvala a povedala,že už nebudem sledovať nič,lebo potom už to šlo až do hádok,lebo ten mi môj bol každý mesiac v tom,že to určite vyšlo,a potom bol človek zbytočne sklamaný,keď sa tak do teraz nestalo.tak preto som to stopla.

katkaholiova
17. jan 2021

@mirus11 no to potom verim ze radsej stopnut u nas sa sledujem len ja on o tom ani nevie

sekerka18
17. jan 2021

@monu66 ahoj a ktoré lepšie? 😊 Rozmýšľam či nepouzijem tento mesiac.

sekerka18
17. jan 2021

@mirus11 och áno. Poznáme. Predtým som mala testy a vkuse že už mám ovulaciu poďme NATO a keď nevyšlo tak smútok. Som sa nato vykaslala a otehotnela som.

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
18. jan 2021

@mamelka fiha a riadne stupla mne stupla tento mesiac len menej ale zatial sa drzi celkom