icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
18. jan 2021

@katkaholiova no som zvedava ako teplota zajtra... nasadila by som potom ten progesteron

katkaholiova
18. jan 2021

@mamelka ja dnes

mamelka
18. jan 2021

@katkaholiova sa držíš hore 👍 mne píše 9dni do ms😏

katkaholiova
18. jan 2021

@mamelka no uvidim ci staci takto.aj napriek tomu ze si znazornila ovu?

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
18. jan 2021

@mamelka ak si mala ovulku na 20 deň, tak ms sa ti posunie o 6 dní , v prípade ak by to nevyšlo

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
18. jan 2021

@mamelka super super vyšla hore teplota ♥️ držím palce silno a nasad isto progesterón.

mamelka
18. jan 2021

@sekerka18 len neviem ci nasadit zajtra alebo v stredu...a brat ho teda ráno a večer ze

rosalie1411
18. jan 2021

@mamelka ešte by som počkala na zajtrajšiu teplotu a keď neklesne, nasadila by som už ráno. Co ideš dávať? Duphaston?

mamelka
Autor odpoveď zmazal
gmm
18. jan 2021

Čakám na menzes,teplota nizko ešte dnes doberem duphaston aj keď už mám špinenie. Test som ráno skúsila,nejako sa rozmazal 🤣

gmm
18. jan 2021

.

gmm
18. jan 2021

.

rebeccasara
18. jan 2021

@gmm nóóó, mne sa tam niečo marí, ja tam vidím pekné //😀🍀

gmm
18. jan 2021

@rebeccasara fakt?Ja len machulku rozpitú.Uvidím zajtra testnem ak sa ms nerozbehne.

majka_3
18. jan 2021

@gmm skus Testik zopakovať 🤞🍀 držím palce

katkaholiova
18. jan 2021

@gmm aj ja vidim aj ked sa mi zda blizko

gmm
18. jan 2021

@katkaholiova Aj mne sa zdá že je moc blízko k tej druhej

katkaholiova
18. jan 2021

@gmm kolky dpo?

gmm
18. jan 2021

@katkaholiova neviem asi 10-11.Ale aj tá teplota je moc nízko

katkaholiova
18. jan 2021

@gmm ved este nezufaj aj ked teplota klesla ale este ms nie je

rebeccasara
18. jan 2021

@gmm skus teda zajtra testík , ale verím, že to tam bude 🤗. Teplota nemusí byť vždy nad 37,ale hlavné je,že nepadne na predovulačné, držím palčeky 😍

sekerka18
18. jan 2021

@gmm eeeeeeej no pekne pekne. Až mne sa rozbusilo srdce 🤣 super držím palce. Zajtra zrob ďalší a daj sem foto 🍀

evina0
18. jan 2021

@gmm ja som mala takehoto ducha a
Dnes ma uz 10 rokov 🙂 drzim palce.

katkaholiova
18. jan 2021

ahojte.neviem co si mysliet som 7dpo od bolesti teraz ma boli presne ako v den ovu cize na lavej strane vajicko asi 20min uz.

kacenuska20
18. jan 2021

@katkaholiova moze sa ti uhniezdovat 😊

katkaholiova
18. jan 2021

@kacenuska20 uz prestalo trvalo to asi 30min.ale take intenzivne ako pri ovu

tina_martina10
18. jan 2021

Zdravím, som tu nova.
Meriam si BT uz 3 mesiac. Mam kratky cyklus cca 24 - 26 dňový. LF je cca 8 - 9 dni, dosť krátka . Dostať MS by som mala v stredu. Prosim Vas, viete mi poradit ci moj graf môže byť , ze by sa zadarilo a som tehu? Alebo je to ešte skoro...
Bolesti v podbrusku mam uz týždeň, je mi aj ťažko na žalúdok ale obávam sa, že mam problém so žalúdkom... Prsia mam ako balony, bolia a su naliate. Test som nerobila, myslím, že je ešte skoro. Podľa grafu som len 7 DPO.
Za rady ďakujem 😊