Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mamelka ja dnes
@katkaholiova sa držíš hore 👍 mne píše 9dni do ms😏
@mamelka no uvidim ci staci takto.aj napriek tomu ze si znazornila ovu?
@mamelka ak si mala ovulku na 20 deň, tak ms sa ti posunie o 6 dní , v prípade ak by to nevyšlo
@mamelka ešte by som počkala na zajtrajšiu teplotu a keď neklesne, nasadila by som už ráno. Co ideš dávať? Duphaston?
Čakám na menzes,teplota nizko ešte dnes doberem duphaston aj keď už mám špinenie. Test som ráno skúsila,nejako sa rozmazal 🤣
@gmm nóóó, mne sa tam niečo marí, ja tam vidím pekné //😀🍀
@rebeccasara fakt?Ja len machulku rozpitú.Uvidím zajtra testnem ak sa ms nerozbehne.
@gmm aj ja vidim aj ked sa mi zda blizko
@katkaholiova Aj mne sa zdá že je moc blízko k tej druhej
@gmm kolky dpo?
@katkaholiova neviem asi 10-11.Ale aj tá teplota je moc nízko
@gmm ved este nezufaj aj ked teplota klesla ale este ms nie je
@gmm skus teda zajtra testík , ale verím, že to tam bude 🤗. Teplota nemusí byť vždy nad 37,ale hlavné je,že nepadne na predovulačné, držím palčeky 😍
ahojte.neviem co si mysliet som 7dpo od bolesti teraz ma boli presne ako v den ovu cize na lavej strane vajicko asi 20min uz.
@katkaholiova moze sa ti uhniezdovat 😊
@kacenuska20 uz prestalo trvalo to asi 30min.ale take intenzivne ako pri ovu
Zdravím, som tu nova.
Meriam si BT uz 3 mesiac. Mam kratky cyklus cca 24 - 26 dňový. LF je cca 8 - 9 dni, dosť krátka . Dostať MS by som mala v stredu. Prosim Vas, viete mi poradit ci moj graf môže byť , ze by sa zadarilo a som tehu? Alebo je to ešte skoro...
Bolesti v podbrusku mam uz týždeň, je mi aj ťažko na žalúdok ale obávam sa, že mam problém so žalúdkom... Prsia mam ako balony, bolia a su naliate. Test som nerobila, myslím, že je ešte skoro. Podľa grafu som len 7 DPO.
Za rady ďakujem 😊

@katkaholiova no som zvedava ako teplota zajtra... nasadila by som potom ten progesteron