icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
18. jan 2021

@katkaholiova moja takto má bolelo pri ubniezdnovani. Ešte viac ako pri ovulaciu. Fakt to veľmi bolelo a dva dni NATO slabucka čiarka na teste. 🍀♥️ Držím prstiky silno

sekerka18
18. jan 2021

@tina_martina10 ahooj graf máš krásny ale na test skoro a ani príznaky nemôžu byť ešte tehotenské. Skôr PMS. Ja keď som mala príznaky tak až po vynechaní menzesu. Počkaj 3dni ešte a skús test 😊😊

katkaholiova
19. jan 2021

@sekerka18 ako nejak nicomu neverim takze uvidim niekedy v piatok.ale dakujem za povzbudenie

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
19. jan 2021

@sekerka18 este som takto.brucho ma zacalo boliet ako pred ms a este man vyse tyzdna na to dnes som 8-9dpo

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
19. jan 2021

@mamelka kleslo poriadne ale neviem ako to je ked na druhy den takto klesne

majka_3
19. jan 2021

@tina_martina10 ahoj, na krátku lf si skus vzdy po ovu nasadiť progesteron... Bude cas na uhniezdenie 😉držím palce... Testik môžeš skúsiť tak 10dpo ale cim dlhšie vydržíš tym lepšie 😀

mamelka
19. jan 2021

@katkaholiova uvidím ako zajtra teplota ... tiez neviem co to znamená. Ked mne to dosť skáče. 😔😬

katkaholiova
19. jan 2021

@mamelka no tebe tento mesiac riadne

katkaholiova
19. jan 2021

poprosim poradit 10.1 som mala ovu test pozitivny a 11.1 som mala ovu bolesti mam ratat dnes 9dpo alebo 8dpo?

rosalie1411
19. jan 2021

@katkaholiova aj podľa BT by som to rátala ako 8DPO.

@mamelka, zaujímavé, že ti to zasa kleslo.. Progesteron by som ešte asi ne nasadila.. Nepamätáš si, aký veľký folikul si mala naposledy?

tina_martina10
19. jan 2021

Ahoj, ja dnes takto
Aj som si myslela, ze na test je skoro. Po ovulacii nic neužívam ziadny progesteron. Doki mi to ani nenavrhol.
Akurat som 2 mesiace uzivala fertilup. Z toho sa mi predlzila a zosilnela mrcha čo je dobre, lebo som mala velmi slabe a pol dňa , max 1,5 dňa. Tento cyklus som do ovulacie pila alchemilkovy čaj. Tak uvidime. Ale si myslim, ze je to skor PMS ako pisala sekerka18.
😐

majka_3
19. jan 2021

@katkaholiova podľa mna ovu prebehla den po pozitívnom teste, kedze v tedy aj kúsok klesla... Čiže 8dpo.. Podla mna 😅

katkaholiova
19. jan 2021

@majka_3
@rosalie1411 dakujem za radu

mamelka
19. jan 2021

@rosalie1411 nepamätám....😪 on mi robil ho meral minulý pondelok ...v piatok ráno brali krv a ,ze sa mame snažiť...

mamelka
19. jan 2021

@katkaholiova no neviem prečo to skáče...mrzí ma,ze ten Dr nic neriesi

tufik07
19. jan 2021

Ahojte kočky, ma tu niektora z vás na predaj progesteron alebo v ktorej skupine by som vedela dostať?

sekerka18
19. jan 2021

@mamelka zaujímavé ako to skáče teplota. Ale verím že to nič neznamená a zajtra vyskočí zas. 🍀

majka_3
19. jan 2021

Dievčatá... Dnes mam aj ja dilemu.... Dnes mi isla kúsok hore bt ale vcera som este nemala ovulacny test pozitívny ale mala som bolesti ovulačne.. To už poznám... Dnes mam ale ovulacny test pozitívny a aj hlien a menšie bolesti.... Myslíte ze som po ovu či dnes je ten správny den aj ked teplota kúsok isla hore?
Cakala som ze dnes pôjde dole 😒

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
Autor odpoveď zmazal
rebeccasara
19. jan 2021

@majka_3 podľa mňa si ju mala v noci🤗, tiež to tak mávam. Dnes pozitívny test a teplota už je hore, tak prebehla v noci pravdepodobne 😉

rebeccasara
19. jan 2021

@sekerka18 ahoj moja, ako pokračuješ 🤗? Ja dnes už 5 DC, ale teplotu ešte nemerám, asi až od zajtra😀

rebeccasara
19. jan 2021

@gmm no ako dnes, test si neskúšala 😀?

majka_3
19. jan 2021

@rebeccasara to si ma moc nepotešila... Nebolo včera nič 🙄 sakra... Ale dnes mam aj bolesti aj ovulacny hlien...
@mamelka noo spravím... Som zvedavá veru... Radšej by som bola aby bola dnes, ako včera 😅

gmm
19. jan 2021

@rebeccasara no neskušala,lebo som už dostala...plany poplach to bol

majka_3
19. jan 2021

@gmm to mi je ľúto 😔

gmm
19. jan 2021

@majka_3 ďakujem, veď to nevadí ja som sa s tým už pomaly zmierila

rebeccasara
19. jan 2021

@gmm jój, to mi je ľúto 😔, vyzeralo to tak dobre