Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rebeccasara ahoj zlato. Ja tretí deň MS takže ešte času mám. Ale rozmýšľam či neskusim ovu testu tento mesiac. Aj keď za chvíľu sa sťahujeme takže buď vzruso unas. Ale možno 😊 tak sme vtom spolu hahaa
Ach baby, som si ja dala 🙈 nakúpila som si našťastie len 10ks čínskych testov, aby som vedela, kedy bude z tela fuč ovitrelle. Dnes som 9dpo a na tých blbych testoch tá čiarka stále je 🤔
Dnes som kúpila aj woman secret, ale tie si nechám na neskôr 😬😬
@aleskandra ake cinske?
@aleskandra teraz kupit dobrý test je aj zazrak ..
mate skusenosti tieto mam doma kiwu wuki
@katkaholiova one step 🙈 akože ja som ani doteraz s nimi nemala problém. Mne nikdy neduchovali, vždy bol test biely
Len teraz ma to dosť prekvapilo, že som po pichnutí už 10. deň a žeby bol stále v tele? 🤔
Uvidím, možno začne čiarka silnieť 🙏😬😁
@mamelka ja zatiaľ mám dobré skúsenosti, nikdy neukázali to čo by nemali...
@aleskandra ja som pri prvom mala ovitrell do 13dpo a pri druhom uz na 9dpo nič...
Velmi držím palce nech je to ta pravá čiarka 🤞🍀
@aleskandra ty si bola na inseminácii ,že?Tak dúfam že sa zadarilo
@majka_3 ja zas opačne...minulý mesiac som na 8dpo nemala nič a teraz ešte stále je 😬 no sama som zvedavá, do kedy sa mi ide držať
@gmm áno áno...uvidíme...iui mi robili deň po ovulke, aj keď na druhom vaječníku folik ešte bol, tak som taká skeptická trošku. No uvidíme...musím veriť 🙏🍀 a keď nie, ešte máme jeden pokus 🙂
@michaelka_ ahoj škoda že si nemerala každý deň, takto ťažkopovedať, ale dosť možné ze prebehla na 15DC. Mala si aj nejaké ovulačné naznaky? Hlien? Bolesti?
@katkaholiova drzim palce.. 😉
@mamelka dakujem.aj ja tebe drzim.palce vsetkym
@aleskandra Testik si neskúšala? Porovnať s tym včerajším? Podla mňa je rovnaka teplota super... 😊
@majka_3 skúšala, už je čistý 😁 v piatok testnem, ale už nie čínskym 🍀
@aleskandra drzim palce 😊 🍀 verim ze nájdeš //
@majka_3 🥰😍😘😘 ďakujem Majka
@katkaholiova noo ja vidim nieco 🤞 skus test z lekárne 😉

@majka_3 u teba je ideálny čas dnes a aj zajtra určite 😉