Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova koľko dpo ? 🍀
@aleskandra len 9do 😄
@katkaholiova trošku som sa pohrala lebo sa mi zdalo že niečo vidím 😀 držím palce
@bona69 dufam ze to nie je sen
@majka_3
@aleskandra zienky idem sa Vas spytat ci po Ovitrelle ste si tiez merali BT? Ja si ho mam dnes pichnut a neviem ci ma zmysel merat BT 😂 v piatok idem na IUI
@andrea_r016 áno meriam stále, aj ked si dávam progesterón 🙂
@aleskandra a kedy si si ho pichala a kedy mala IUI?
@andrea_r016 samozrejme ze ma to zmysel... 😊
Len pekne meraj, aspon budes vedieť kedy prebehne ovu...
zajtra som 10dpo ukazalo by to s krvy .od dnes nosia na ockovanie na covid co robit neviem
Tak ked sa nieco črtá na teste tak krv by mala ukázať trosku zvyseny hormón... Mozno nejakých 10-15 by ukázalo...
@katkaholiova
@katkaholiova jasné ukáže. Ja som mala 11 hcg a na teste duch slabý.
@sekerka18 tak skusil zajtra odist a podla toho na ockovanie alebo neviem co robit
@katkaholiova tu som našla test aj. Úplne Dolný. Slabý duch ledva ho vidieť
@sekerka18 a s tym celkom spodnym si isla na krv? kolko dni si bola po ovu,?
@katkaholiova nie moja. To už som bola po potrate. Musela som kontrolovať či bledne čiarka.
@katkaholiova vten deň mi brali posledný krát krv a vyšlo 11. Tak to mám uložené 😊
@sekerka18 ktory si mala ked ti v krvy hcg ukazalo?
@katkaholiova vieš čo ja som nebola hneď. Bola som asi 20DPO keď som začala špiniť. Zobrali krv a hcg bolo asi 270 a test taký. Potom už odchádzalo same
@sekerka18 to mas silny test oproti mojmu.no uvidim no neviem co robit
@katkaholiova ja len tí píšem že ten kde je duch hore som mala hcg 11. Čiže už aj tebe v krvi ukáže nejakú hodnotu vyššiu. A každým dňom vyššiu. 🍀
nejdem na ockokovanie oznamene sefovi pockam co bude ak nebudem tehu idem
@katkaholiova ja som mala raz na 13 dpo hcg 88
@ereska dakujem,kedze ockovanie som sa rozhodla pockat tak cakam s krvou do budeho tyzdna aj ked test si spravim urcite este skor
Baby máte ovulacne bolesti počas menzesu? Ja mám 4.den MS čo som dlho nemala 4dni krvácanie a normálne už hodinu ma pichá vo vajecniku. Dajako skoro namna.
@katkaholiova robila si si dnes ráno test?

@majka_3 no ale u nas je len max test