Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mamelka robila ale ja tam nulic nevidim
@katkaholiova veru ani ja nič nevidím,ale možno je ešte skoro.
@mirus11 dufam ze je skoro
@aleskandra kraaaasne. To bude urcite pozitívny ❤
Aj si užívala hormóny?
@aleskandra az zajtraaa? 😊
Krasny graf, je to tam... Verim ♥️🤞
@aleskandra vidim ze ovulku sme mali rovnaky den takze na rovnako ocakavame //ciarky verim tomu ze budu
@junyk áno, mala som Letrozol 🙂
@majka_3 až zajtra, musím vydržať 😬😬 som zvedavá na zajtrajšiu teplotu, aká bude
@katkaholiova držíme si navzájom silno ✊✊ ❣️
@aleskandra jeeeeeej no to som zvedava aj ja velmiiii 🙂)))
@prskavka2223 ✊✊😇💖
@aleskandra ty mas krasny graf🥰🥰🥰 ja uz vidim dnes tie kolajnicr
@mamelka ja som uz vystriedala vela testov co viem u nas zohnat .neviem ktory je najlepsi
@katkaholiova hoci aky z lekárne 😅
Vcera ten s tym duchom, to bol nejaký one step-čínsky?
Ja by som one step používala uz len ako potvrdenie ze čiarka tmavne, nie na určenie tehotenstva... Nemam rada zbytočne falošnú nadej 🙄
@majka_3 aha no napr predtym co tiez boli z lekarne typ dr.max
@katkaholiova nerozumiem, co duchovali? Ci...
Áno stane sa ze z lekárne su testy tiež občas vadne, mama test, dr max... A ja neviem... Mne napríklad aj livsane...ale asi sa to stane menej často ako z Číny...
@majka_3 no je to mozne mozno ani neduchovali len ja som ochorela tak to odislo
@mamelka ja som min mesiac robila len ten jeden
@ereska myslis?
@katkaholiova niečo sa mi marí v negatíve uvidíme ako sa nám vyfarbis // držím paste
@ereska no som velmi zvedava aj ja 😉
bojim sa ze rano teplota klesne
@andrea_r016 drzim palce...🥰😘
@ereska
@katkaholiova dievčatá ja ani na tom negative nic nevidim🤷♀️😔 neviem ci som slepá ale fakt nevidím ani v negative 🥺

@ja_nka tu ti baby ohľadom grafu budu vedieť poradiť 😉