Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mamelka dakujem krasne ❤
@katkaholiova test si dnes skúšala? Teplota sa pekne drží
@mamelka ahoj, teplota stúpla a test biely 🙈
@aleskandra kym neni ms tak je stále nadej😊 nie každej skor ukaze ... drzim palce
@andrea_r016 veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mamelka je možné, že je ešte skoro. Ak som mala ovu aj z druhej strany, ako mi tvrdili v centre, tak je ešte na testovanie ozaj skoro...uvidíme... prinajhoršom máme ešte jeden pokus 🙏🙏
A ty ako? Nasadila si ten progesterón?
@mamelka ani u mna na teste nic nevidno
@andrea_r016 ja ked som isla na iui tiež som nemala žiaden príznak ovulácie... No poviem ti ze ked som isla odtiaľ tak take neskutočne ovu bolesti ze som ledva z auta vysla von 😊 a zrovna ten mesiac sa aj podarilo... Vela drzim palce 😊 🤞
@aleskandra ukáž grafik... Verim ze este sa objaví 😉
@mamelka dávala by som si ho aspoň do 12-13 DPO, skúsila test a ak nič nebude, vysadila lieky.. Ak budú //, nevysadis 😊😊🙏
jaaj mam pocit ako by som kazdu minutu mala dostat ms a to mam este casu
@aleskandra paaaradicka grafik 😊
A cítiš sa ako... 😊
@katkaholiova na tejto poslednej vidím.
@kakatulik myslis ze ten one step neklame
@katkaholiova mne one step ešte nikdy nič neukázal. Ale ja si myslím, že sa veľmi stresuješ. Skús jeden deň netrstovať.
@kakatulik no asi skusim az v pondelok ja sa skor ani nie koli testu ale koli teplote co ak klesne.krcok mam nizko dost vzadu
@katkaholiova @katkaholiova no každá vieme aké je to ťažké netestovat a hľadať tu druhu ciarocku no tiež na tom poslednom vidím ale asi trosku aj na tom prvom dala dom ti ich do negativu
@majka_3 úplne normálne. Len ma prsia strašne bolia...ale to pripisujem ovitrelle , alebo progesterón?
@ereska ved prave tazke ked na to uz cakame
@aleskandra ja keď som užívala progesteron, vždy mi ako keby dal hormóny do poriadku.. Neboleli prsia, žiadne pms... No keď som ostala tehu začalo to od bradaviek, nenápadne jemno 😅
Tak možno dobrý príznak 😉
@majka_3 no mna len bradavky jemno bolia ,vcera taka divna chut v ustach po malej cokolade a dnes chvilu bolest brucha ako pri ms
@majka_3 mňa bolia na dotyk celé prsia 😬😬😬 a mám taký pocit, že je to odvtedy, ako som pichla ten ovitrelle
Inak akurát pozerám na ranné testy 🙈 na čínskom vidno čiarku a mám pocit, že aj na woman secret, takú totálne jemnú - len je to už hoooodne po limite 😬😳🙈
@aleskandra ukaaaz 😉

@aleskandra ako test?