Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 nakoniec som ešte vyhrabala aj včerajší test na porovnanie - neodolala som a poobede skúsila - oba sú čínske
vrchný dnešný, spodný včerajší
@aleskandra podľa mňa silnejší 👍
A tu je ten woman secret, len tam neviem či mobil dokázal niečo zachytiť
@majka_3
@bona69 uvidíme , skúsime opäť v nedeľu 😬😬😬 🙏🙏🙏
@aleskandra na cinskom vidno
@katkaholiova tak už musíme len veriť, že sú to tie správne // 🍀🍀🍀✊✊
@aleskandra no dufajme ze ziadne kanaliky a spolu budeme cakat a sione dve ciarky a prve ultrazvuky
@aleskandra drziiiim velmi palce 🙂....ja tyyym cinskym uz neverim ani tu kontrolnu ciarku :D :D aha aku mne robili a nebola som tehotna :(
@prskavka2223 to si bola kolky den?
@prskavka2223 ako ja si musím zaklopať, mne zatiaľ nikdy neukázali žiadnu čiarku...až teraz 🙈 uvidím v nedeľu, či sa niečo zmenilo alebo nie
@aleskandra noo na čínskom vidno, len ci im veriť je otázne 🤷♀️
Veľmi silno držím palce, ze to bude tmavnut ♥️🍀
@aleskandra dakujem pekne 😊
@majka_3 tak to si mala super....mi robil dr sono a este foliky nepraskli ze dnes zajtra moze byt ovu a tak som zvedava ☺2tyzdne budu vesele o nervy 😂😂
@aleskandra krásny graf ...drzim palce a dakujem budem tak brat..ja by som len spala...a chodim skoro spať 😁
@aleskandra na tom zelenom vidim😉
@katkaholiova asi cca 12dpo
strasne ma rozbolelo podbrusko ako by som mala dostat hned teraz ms. mam 24dc zvyknem mat tak 28-32cyklus ale teplotu mam celkom fajn
@katkaholiova test si dnes skúšala? ... dnes si 12DPO ze? Teplota je pekná...
@mamelka pockam radsej do pondelka zbytocne budem nestastna to budem uz 14dpo
@katkaholiova ahoj su to zbytocne vyhodene peniaze za testy. Viem ze kazda sme ina ale ja som bola 3x tehotna a 3x mi ukazalo 14dpo prveho ducha (takze 1.den meskania MS). Verim ze niekomu ukazalo aj 8dpo, ale co z toho mame ked testujeme o tyzden skor ako pride MS?
Naco to je dobre?
Len nervy a stresy 😞 a mrkam do tejto skupinky a sem tam sa zapajam, ale mne pomohlo stale ked som sa nezaoberala az tak sama sebou a nehladala na sebe priznaky a nestresovala sa testmi a meranim BT. Treba polaviť
@katkaholiova...ja som to tiez robila skor ako dosla MS...myslim tehotenske testy, ale som si polozila otazku, ze "naco to je dobre?" A jedine naco som prisla ze stres, nervy a sklamania. V mojom pripade na nic ine to nebolo dobre
@mamelka mrzi ma ze si si tym musela prejst 😞 silno ti drzim palceky aby sa vam coskoro a uspesne zadarilo tvoje vytuzene babatko ❤
Rozumiem presla som si aj ja takymto tehotenstvom a deti este nemam a snazime sa od novembra 2019. Ale uz 3x som bola tehotna.Mala som okrem toho aj toto tehotenstvo takzvane biochemicke ale v papieroch pre dalsie vysetrenia ho nikde nemam zaznamenane, lebo to bolo ranne stadium a to nikto ani neriesi pokial ti lekar nezoberie aspon krv na hcg. A ked mu zeny povedia ze to tam mali tie dve // a potom prisla MS. Tak to je len výkrik do tmy pre gynekologov. Ale taketo tehotenstva ktore skoncia menstruaciou su dost caste u niektorych zenach a ani o tom nemusia vediet. A to ze sa nam spusti v takomto rannom stadiu menstruacia, to neznamená, že musíme mať nejaký problem na ďalšie vysetrenia. To sa proste stava casto a niekolkokrát aj u zdraveho páru a nevedia o tom. lebo sa nesleduju ako my.A gynekolog neda tehotenstvo do gynekologickeho spisu, kvoli tomu ze bola slabunka ciarka na tehotenskom teste.
Mozno preslo len 14 mesiacov od nasho snazenia o babatko, ale za to obdobie mam za sebou dost co sa tyka MA aj biochemickych a aj vysetrenia a najmä plač a uz ked si clovek prejde takymito vecami tak loviť čiaročku 11dpo ani radšej neloví. Robola som to tiez ale nerozumiem do dnes naco to bolo dobre. Uz mam uplne iny pohlad. Za mna je super vec meranie BT tam sa vela veci dovieme. Ja necitim svoju ovulku ale tabulka Bt mi ju stale prezradila a zadarilo sa 🤰
@junyk ja som tiež prvý x ovu necítila...ale mala som ju aj dost neskoro az na 20dc ... ja som tiež robila testy skor tak den pre ms ...ale teraz posledne 3m robim skor ... ono co som aj citala,tie ktoré sa snažia krátko tak sa strašne sledujú a uz aj len male pichnutie ci únavu beru ako teho/hľadajú same teho príznaky,tie co sa dlhsie snažia tak uz tk tak naozaj neriešia...ja som tiež tak myšlienkami, ze ked to neklapne teraz tak zas pôjdem k dr a uvidím co on povie ...len teraz to bolo tiež tak,ze neriešil to nejak len odlsedoval ovulaciu...a ja keď si robím testy a meran BT tak viem ci prebehne alebo nie 😏
@junyk pravdivo 😊 ja po potrate vo februári som sa začala sledovať strane. Testy ovulacne som robila vkuse vkuse. Len na to myslela. Polroka nic. Začala som si merať BT že seriem na testy lebo mi preplo ztoho a bim vyšlo. Bohužiaľ zas som potratila a odvtedy len meriam BT. Aj som rozmýšľala či neskusim zas testy ale asi nie 😊 snáď to príde už konečne šťastlivo

@aleskandra na cinskom aj mne