icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sekerka18
23. jan 2021

@rebeccasara ahoj moja. Ako? Už čakáš na ovulku?

junyk
23. jan 2021

@sekerka18 tak tak ma to svoje caro. Neodcudzujem zato nikoho aj ja som si tym presla aby som pochopila. Ale tym chcem povedat ze nema to vyznam skor testikovat s tehotenskymi testami. Viac si zle robime ako dobre a este ked som robila ovulacne testy a merala BT a nesedelo mi to spolu tak ma islo porazit. V konecnom dosledku co mam z toho ked sa skor dozvieme ze sme tehotne ved plodik tam ani este nie je aj gynekolog nas odmietne tak skoro vysetrit. Uz len BT ked tak aj BT nam prezradi tehotenstvo aj bez testu 🙂

luciachh
23. jan 2021

Ahojte baby, chcem sa opýtať????? Prosím odpíšte mi🙏🙏
Meriam si BT, avšak v ústach. Viem že je lepšie zo spodu... ale môžem sa spoliehať aj na BT meranu v ústach nie? Je to v principe skoro to iste či?

rosalie1411
23. jan 2021

@junyk skore testovanie ma význam, keď potrebuješ nasadiť co najskôr liečbu.. Inak nie 😊 ale chápem co chceš povedať.. Súhlasím s tým, že netreba sa zbytočne stresovať.. 😊 Podľa mňa meranie BT ženám veľa napovie a je fajn, keď sa žena orientuje v svojom cykle..

rosalie1411
23. jan 2021

@luciachh ahoj, áno, môžeš aj v ústach, ale asi skôr ti budu tie teploty skákať hore dole.. A ťažšie sa ti bude sledovať ovulka, ak máš malý rozdiel medzi predovulacnymi teplotami a po ovulacny mi. Ja odporúčam merať zo spodu, zvykneš si na to 😊

luciachh
23. jan 2021

@rosalie1411 toto je graf z poslednej MS, neviem ci skáčem moc? Kombinujem aj s ovu testami.
Totiz to ja som z dola veľmi veľmi citlivá a keď som merala zospodu, vždy som došla k nejakej mykoze aj pri brutálnej hygiene. Nemôžem sa ani nikde kúpať aby som niečo nedostala a odkedy meriam v ústach, čo je cca 3-4 mesiace nemám žiaden problém.

sekerka18
23. jan 2021

@rosalie1411 nuž toto bohužiaľ budem praktizovať ja. Keďže na hemato mi vyšli nejaké veci, ktoré zapríčinili potraty tak už som v strehu aby sa to nestalo a hneď podchytili.

katkaholiova
24. jan 2021

dnes takto

rebeccasara
24. jan 2021

@katkaholiova veľmi pekný graf😊a dúfam, že bude víťazný 🍀

katkaholiova
24. jan 2021

@rebeccasara dakujem.no uvidime ci sa zajtra nieco ukaze a ak nie este chvilu mam cas.bol by to pekny zaciatok roka

rebeccasara
24. jan 2021

@sekerka18 dobré ránko zlatko🤗, áno, áno, už sa mi to začína 😀som 10 DC, tak čakám každým dňom 😉... A ty ako pokračuješ?

mamelka
24. jan 2021

@katkaholiova drzim palce..pekný graf

katkaholiova
24. jan 2021

@mamelka uvidime co s toho bude.dakujem pekne

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
24. jan 2021

Tomuto nerozumiem 😬😬😬 teplota ešte vyššia a testy biele 😳 dnes som nemala odvahu spraviť ďalší, počkám do zajtra

sekerka18
24. jan 2021

@aleskandra waaaaaau. Ale chápem ta stým, že nemáš odvahu. Ale krásne teploty. Ja som také mala minulý mesiac. Držím palceeeee

sekerka18
24. jan 2021

@rebeccasara no fajne fajne tak čakáme spolu. Ja som 8DC tak mám času ešte 😊😊😊😊

aleskandra
24. jan 2021

@sekerka18 no ja neviem 🤷 neznášam toto čakanie 😐 keby aspoň nejaký náznak bol.
V duchu si stále hovorím, že sa to mohlo podariť z druhej strany , kde som mala ešte folik - tým by som bola menej dpo 🍀🙏

mamelka
24. jan 2021

@aleskandra ooo krásny Grafik

aleskandra
24. jan 2021

@mamelka graf pekný, ale to je tak všetko 😁😁😬🙈

mamelka
24. jan 2021

@aleskandra ved čiarka môže este vybehnúť...kým nemáš MS tak je dobre...a si dnes 15DPO? ...drzim palce
Prosím ta ten progesteron 200mg stačí brať 1x za den? ... ja som dnes doobeda spala 3h ... hlava ma bolela...

aleskandra
24. jan 2021

@mamelka no keďže som mala ovulku z oboch vaječníkov, tak 14dpo som z ľavého a z pravého menej, tipujem 12-13dpo. Možno preto ešte nie je nič vidno 😐 uvidíme zajtra, aká bude teplota
Mne v centre kázali brať ráno a večer. Ale myslím, že 1x nebude ničomu vadiť 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
rebeccasara
24. jan 2021

@aleskandra krásny graf, držím palce, aby bol víťazný 🍀a na test môže byť ešte skoro

rebeccasara
24. jan 2021

@sekerka18 si na teba zase počkám a testujeme potom spolu 😉😍

aleskandra
24. jan 2021

@rebeccasara veľmi si prajem, aby to tak bolo 💖💖💖

katkaholiova
25. jan 2021

ja dnes takto

aleskandra
25. jan 2021

@katkaholiova a test akooo? U mňa nič, biely 😐 už som si nedala ani progesterón, nech mi príde čím skôr ms :(

katkaholiova
25. jan 2021

@aleskandra ja na. nich tiez nic nevidim a spravila som dva ☹️ nechapem

mamelka
25. jan 2021

@katkaholiova
@aleskandra to ma mrzi 😪 a mate obe pekný graf