icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iamkate
26. jan 2021

@all29 ahoj ja mam tiež daysy a ten prístroj je robený tak ze sa teda nemusí v rovnakom čase merať ale malo by to byt po viac hodinovom spánku...u mňa to moc rozdiel nieje ani keď dlhšie spim a tak zmeriam ale snažím sa v rovnakom čase priblizne.. Aj keď meranie pod jazykom to je také no.. Hocikedy poskáče ta teplota..
Ale ja daysy môžem odporúčať po 2r používania...

ereska
27. jan 2021

@81anina
@taily30 ďakujem vám zienky

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
27. jan 2021

ja dnes pokles zas takze cakam uz urcite ms

ereska
27. jan 2021

@mamelka oooo krásny testik gratulkaa

katkaholiova
27. jan 2021

@mamelka super test na 10dpo a pri takom poklese uz nech sa len udrzi

butterfly333
27. jan 2021

@mamelka gratulujem a držím palce

andrea_r016
27. jan 2021

ahojte zienky dnes som troska stupla 😂 neviem co si o tom mysliet 😂

@domisi tak ja neviem teda ale v sobotu bola bolest brucha ako ovulacna 😂 som zmatena z toho 😎 dnes som znova stupla a ani tak mi ju neoznacilo :D v druhej apke mi ju vyznacilo na sobotu

mamelka
27. jan 2021

@ereska
@katkaholiova
@butterfly333 dakujem...na 10DPO pekna čiarka...progesteron beriem dalej a zháňam dalsi...neviem ci mi môj Dr predpise..ani neviem ako mu povedať aby mi predpisal....tak ci tak kym sa k nemu dostanem tak az mam niečo doma...
Inak dnes by mal byt den MS

aleskandra
27. jan 2021

@mamelka waaauuu, supeeeer . Krásna čiarka ❣️ veľmi veľmi držím palce ✊✊🍀

mamelka
27. jan 2021

@aleskandra dakujem...ale od rana je mi zle( sa bojím ci všetko bude ok) ... uvidim ci bude test tmavnut

butterfly333
27. jan 2021

@mamelka pozri tu na MK predávajú baby.

mamelka
Autor odpoveď zmazal
bla111
27. jan 2021

Ahojte zeny, mam otazku, po pichnuti ovitrellu asi nema uz zmysel robit ovu testy, ze?

majka_3
27. jan 2021

@bla111 veru nemá 😊

bla111
27. jan 2021

@majka_3 dakujem, tak uz si len idem drzat palce

majka_3
27. jan 2021

@mamelka parádička... Už len nech sa udrží 🙏 veľmi držím palce 😊 ❤️

majka_3
27. jan 2021

@bla111 a ja sa pridám, a tiež ti držím palce 😊 🍀

bla111
27. jan 2021

@majka_3

bla111
27. jan 2021

a este otazka, stalo sa vam, tie co ste absolvovali folikulometriu, ze najprv rastol folik na lavej strane, aj bolesti na lavej strane (pred tym mesiac na pravej) a na dalsej kontrole, kedy sa mal pichnut ovitrelle folik na lavej nebol, ale objavil sa na pravej?

aleskandra
27. jan 2021

@bla111 ja som to tak mala tento cyklus...na kontrole v piatok folik na lavej strane 16mm, napravo že sa mi spravila folikularna cysta. Keď som šla v pondelok na zákrok, naľavo folik nebol - ovulka uz prebehla :-/ a napravo bol normálny folik 18mm
Ale aj tak nám to nevyšlo, akurát čakám kedy príde ms

bla111
27. jan 2021

@aleskandra zaujimave. a mesiac predtym si mala ovu vpravo? ked som bola ja prvykrat, tak vlavo 12mm a vpravo vobec ze nic a potom o 5 dni vlavo nic a vpravo 16mm. len som nechapala, preco aj tak stale citim len lavu stranu.

sekerka18
27. jan 2021

@mamelka moja zlatá prídem sem a bim dve čiarky. Krásne tfuj tfuj nech sa drží drobec ♥️♥️♥️♥️♥️

gmm
27. jan 2021

@mamelka perfektne držím palce určite ďalej ber ten progesteron. A nemala si volať tomu dr. keď to vyjde?

gmm
27. jan 2021

@katkaholiova nezúfaj ešte je nádej kým ms neprišla

gmm
27. jan 2021

Ja neviem kedy ovu bude včera som robila test o 12tej nebol úplne poz.,a potom som až večer a ten bol už negativny. Dnes tiež negativný

gmm
27. jan 2021

.A graf takto

katkaholiova
27. jan 2021

@gmm dnes je 28dc.teplota klesla a necitim sa nejak zvlastne jedibe od piatku ma nejak divne boli podbrusko nic viac.takze cakam ms

katkaholiova
27. jan 2021

@gmm je mozne ze bola vcera ja som ovu test nikdy nemala rovnaky len teraz ked som mala ine testy

mamelka
Autor odpoveď zmazal