Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mamelka super test na 10dpo a pri takom poklese uz nech sa len udrzi
@mamelka gratulujem a držím palce
ahojte zienky dnes som troska stupla 😂 neviem co si o tom mysliet 😂
@domisi tak ja neviem teda ale v sobotu bola bolest brucha ako ovulacna 😂 som zmatena z toho 😎 dnes som znova stupla a ani tak mi ju neoznacilo :D v druhej apke mi ju vyznacilo na sobotu
@ereska
@katkaholiova
@butterfly333 dakujem...na 10DPO pekna čiarka...progesteron beriem dalej a zháňam dalsi...neviem ci mi môj Dr predpise..ani neviem ako mu povedať aby mi predpisal....tak ci tak kym sa k nemu dostanem tak az mam niečo doma...
Inak dnes by mal byt den MS
@mamelka waaauuu, supeeeer . Krásna čiarka ❣️ veľmi veľmi držím palce ✊✊🍀
@aleskandra dakujem...ale od rana je mi zle( sa bojím ci všetko bude ok) ... uvidim ci bude test tmavnut
@mamelka pozri tu na MK predávajú baby.
Ahojte zeny, mam otazku, po pichnuti ovitrellu asi nema uz zmysel robit ovu testy, ze?
a este otazka, stalo sa vam, tie co ste absolvovali folikulometriu, ze najprv rastol folik na lavej strane, aj bolesti na lavej strane (pred tym mesiac na pravej) a na dalsej kontrole, kedy sa mal pichnut ovitrelle folik na lavej nebol, ale objavil sa na pravej?
@bla111 ja som to tak mala tento cyklus...na kontrole v piatok folik na lavej strane 16mm, napravo že sa mi spravila folikularna cysta. Keď som šla v pondelok na zákrok, naľavo folik nebol - ovulka uz prebehla :-/ a napravo bol normálny folik 18mm
Ale aj tak nám to nevyšlo, akurát čakám kedy príde ms
@aleskandra zaujimave. a mesiac predtym si mala ovu vpravo? ked som bola ja prvykrat, tak vlavo 12mm a vpravo vobec ze nic a potom o 5 dni vlavo nic a vpravo 16mm. len som nechapala, preco aj tak stale citim len lavu stranu.
@katkaholiova nezúfaj ešte je nádej kým ms neprišla
@gmm dnes je 28dc.teplota klesla a necitim sa nejak zvlastne jedibe od piatku ma nejak divne boli podbrusko nic viac.takze cakam ms
@gmm je mozne ze bola vcera ja som ovu test nikdy nemala rovnaky len teraz ked som mala ine testy

@all29 ahoj ja mam tiež daysy a ten prístroj je robený tak ze sa teda nemusí v rovnakom čase merať ale malo by to byt po viac hodinovom spánku...u mňa to moc rozdiel nieje ani keď dlhšie spim a tak zmeriam ale snažím sa v rovnakom čase priblizne.. Aj keď meranie pod jazykom to je také no.. Hocikedy poskáče ta teplota..
Ale ja daysy môžem odporúčať po 2r používania...