icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
27. jan 2021

@katkaholiova ale neklesla pre ovu teplotu ...este je stále nadej

katkaholiova
27. jan 2021

@mamelka som 16dpo uz by nieco ukazalo ci

sekerka18
27. jan 2021

@katkaholiova no do 14dpo ja čakám MAX potom už asi zbytocne

all29
27. jan 2021

@iamkate ďakujem krásne za odpoveď 😊som rada, že si spokojná, ja len ľutujem, že som váhala s kúpou a s meraním som nezačala skôr 😁posnažím sa teda aj cez víkendy merať v rovnaký čas cca a uvidíme, lebo tie vyššie teploty na začiatku cyklu mi vyskočili len ked som merala o viac ako 2,5h neskor

gmm
27. jan 2021

Vyzerá to tak,že test ešte len bude pozitívny kúsok mu chýba ešte.

michaelka_
27. jan 2021

@mamelka Aj ja Ti to prajem. Nech je všetko v poriadku.

mamelka
27. jan 2021

@michaelka_ ďakujem krasne

mamelka
27. jan 2021

@katkaholiova uvidis zajtra ako bude BT ... ale 16DPo by uz malo ukazat

rosalie1411
27. jan 2021

@mamelka krásny testik, fakt.. Tak nech to tentokrát vyjde! 🙏🍀😊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
28. jan 2021

@mamelka tesim sa s tebou

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
28. jan 2021

@mamelka davaj si pozor.
ja dnes takto cakam ms

katkaholiova
28. jan 2021

@mamelka uz spinim

mamelka
28. jan 2021

@katkaholiova to ma mrzi...😔 ale ver,ze sa buduci cyklus podarí...každej to zelam ...

katkaholiova
28. jan 2021

@mamelka uz nejdem merat sledovat doberem inofolic a ak ma prist pride boli brucho a hlavne vajecnik na lavo kde som ovulovala odtial asi krvacam

butterfly333
28. jan 2021

@mamelka super test pekne silnie držím palce

gmm
28. jan 2021

@mamelka výborne je to na dobrej ceste. Hádam ti predpíše doktor dačo keď pôjdeš na kontrolu normálne narovinu mu to povedz aj keď oni nemajú radi keď si pacientky dačo naordinujú samé. Keď to neriešia iné ani neostáva.

gmm
28. jan 2021

@katkaholiova joj tak som dúfala...A dáš sa teraz zaočkovať a pár mesiacov pauza?

katkaholiova
28. jan 2021

@gmm odporuca mi to sestricka u gynekologa je mi rodina ze po druhom ockovani pockat mesiac neviem co robit.ale zas mam kolegov co da dali ockovat a potom do tyzdna pozitivny.a po pozitivnom sa mi zda ze aj 3-6mesiacov treba cakat

aleskandra
28. jan 2021

@mamelka paraaaada, len rob si teraz testiky obden, aby si videla, ako silnejú ;)
A ten progesterón si dávaj asi radšej ráno aj večer..

aleskandra
28. jan 2021

Inak hlásim 1dc...graf stále ukážkový 🙈 čomu akosi nerozumiem 😬
Ideme na posledný pokus, musí byť víťazný, ako aj pri našom prvom drobcovi 💖💖💖 do tretice všetko dobré !

majka_3
28. jan 2021

@aleskandra 1dc mi je ľúto, ale obdivujem tu pozitívnu energiu ❤️ Verím že do tretice to vide... Ja idem tiež február do tretice skúsiť... A veriť 🙏🙏🙏 držím palce

mamelka
28. jan 2021

@butterfly333
@gmm
@aleskandra dakujem...progesteron beriem 2x rano a večer...a dalsi test budem robiť v sobotu 😊

millky
28. jan 2021

Ahojte dievčatá ☺️ ja len, niekoľkokrát som vám do skupiny napísala čo sa mi deje a taaaak, tak si myslím, že je na mieste informovať vás o týchto veciach ☺️ 3x som mala teda chemické tehu, každé tri mesiace. No a nakoniec je problém v tom, že je u mňa zlá štiepiteľnosť kyseliny listovej, ktorá sa volá syndróm MTHFR a teda nespravny metabolizmus kyseliny listovej. MTHFR je enzým, ktorý telo nevie spracovať alebo ho ťažko spracováva. Následkom je zvýšená hladina aminokyseliny homocysteín. Homocysteín dokáže rozpojiť bunky, čo má za následok zničenie vytvoreného embrya lebo to považuje za niečo zhubné. Čiže preto toľký neúspech. Jediné čo sa s tým dá robiť je dostať do tela kyselinu listovú, avšak.... Zbytočne som ju užívala, faktom je, že som mohla zjesť aj celé balenie naraz a moje telo by nič neprijalo. Takže do tela treba dostať prostriedok, ktorý nahradí chýbajúci enzým a tým je napr. Metylfolát. Vďaka nemu príjme telo všetkú kyselinu listovú, ktorú do seba dáte...odporúča sa užívať B12, B6 a B9 čo je kys. list. Zaujímavé nie? Koľko málo stačí a telo sa dá dokopy. Hrozba homocystein je telu prirodzená len ak je zvýšená, tak spôsobuje galibu. Je to zonstravy - veľa mäsa a mliečnych vyrobkov, tzv. prekyslenie organizmu....
Takže sa po vianočnom neúspechu dávam dokopy, a snáď sa čoskoro zadarí a už úspešne. Papám Femibion 1,ktorý metylfolat to ako jediný obsahuje spolu so všetkými vitaminmi potrebnými pre ženy... Pozor! Pre ženy, nie len pre snažilky alebo tehotné. Femibion sa smie brať vždy, lebo nie je prepumpovaný vysokými dávkami, ktoré sú telu zbytočne. K tomu na odporúčanie papám ešte čistú kyselinu listovú a dopĺňam ešte komplex 3in1 magnezium+zinok+vápnik.
Čiže ak sa chcete inšpirovať, pretože neznášanlivosť KL môžete mať hocikedy, záleží od hladiny homocysteínu, tak tu je jednoduchá pomoc☺️ sama som z toho prekvapená zostala, že žiadne lieky len vitamini treba doplniť ☺️ vďaka bohu.

mirus11
28. jan 2021

@mamelka držím ti palce,no vidíš,ty si zostala tehu hneď ďalší cyklus,mi ostatné čakáme mesiace pokiaľ sa nám to podarí a nakoniec to aj rýchlo skončí,ale tebe držím palce,aby si to dotiahla do úspešného konca,ja už meriam ani netestujem,takže vôbec netuším kedy je ovulka a cítim sa úplne inak,ako keď som každý deň merala a riešila kedy bude ovulka.teraz m úplne iné starosti,deti sú obe doma na online výučbe,popri Tom chodím do práce,tak ani nemám čas kedy riešiť ovulku 😀😄a úplne mi to vyhovuje

sekerka18
28. jan 2021

@millky ahoj zlato. Mne vyšla hyperhomocysteinemia a ktomu trombofilia. Presne ako som čítala o vitamínové som vedela, že to mám aj ja. Užívam Bevascor čo má prense tie vitamíny. Plus na riedenie krvi zatiaľ tabletky. Aj ja som bola prekvapená veľmi ztoho 😊 držím palce. Ako sa cítiš?

butterfly333
28. jan 2021

@millky to isté mám aj ja tiež musím brať kyselinu listovu folát. Ty si nebola do teraz na hematologii?

millky
28. jan 2021

@sekerka18 cawiiik ☺️ no dáme sa dokopy a bude dobre! Ďakujem za opýtanie, cítim sa vieš ako? Báječné 😂 tento rok som dúfala, že začne inak ako skoncil 2020 a asi si to úspešne privolávam. Myslím si, že aj vďaka vitamínom som viac v pohode, aj psychicky ale aj fyzicky mám viac energie, aj v práci som opäť produktívna... Nastavila som sa optimisticky, tento rok nás čaká sťahovanie, takže dúfam, že časom aj to mimčo príde ☺️ tak dúfam, že mi telo odpustí, že som ho zanedbávala a začne fungovať. Teraz som prvý krát po asi 10rokoch zažila PMS 😂 takže juchuuu, a aj o svojej MS som konečne vedela. Asi som ti to aj vravela, že pms nemám a aj ms mám bezbolestivú a miernu... Kto vie čím to je, viem že som chudokrvná, možno aj za to. Dopĺňam dopĺňam dopĺňam 😂. A ty ako? Na čo je ten Bevascor.