Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sekerka18 hyperhomocysteinemia je presne to, čo som pisala hore. Od doktora viem, že sa lieči homocysteinovou formulou a Jamieson na to majú najúčinnejší prostriedok, lenže je diskutabilné či ho smú užívať ženy čo chcú bejby, lebo obsahuje ohromne vela Béčok. B6+B12+B9(KL).... Až 75mg B6 čo ODD je až 5357%, B12 až 150µg čo ODD je 6000% a 800µg kys.listovej... Je to paráda... Možno to snažilke nemá čo vadiť, veď nie je tehotná...
@millky moja zlatá áno vravela. My sa sťahujeme teraz v sobotu takže tiež čakám nový domov a nové bábo. Už beriem lieky skoro mesiac takže tiež dúfam a verím, že to príde a už konečne šťastne. Držím nám všetkým palce. Ja teraz čakám na ovulku ale meram si len Bt takže uvidíme 😊 no bevascor je presne na tú homocysteinemiu či ako sa to píše. Je tam b6, B2 a kyselina listová. Toto mi dali na hematologii.
@majka_3 nič iné mi neostáva, len veriť...a ľahšie to ide s pozitívnou, ako negatívnou energiou ;)
Jedného synčeka máme, sme nesmierne vďační aj za neho, tak možno aj preto to neberiem tak tragicky....aj keď súrodenec by určite veľmi potešil 💖
Vám to ako vychádza? Kedy by mala prísť ms? 😊 Budeme veriť spolu 🙏🙏🙏
@millky prosím ťa, ten metylfolat sa môže užívať aj preventívne?
@sekerka18 jasneee.... Tak to je skoro to čo som ja pisala... Ako ten Jamieson, len v tom je toho ešte viacej 😂😂 tak super... Aspoň viem, že dobre vravím čo vravím ☺️
No a gratulujem... Začnete novy život! Ej to bude radosti. Veru, vypneš a bejbátko príde ani sa nenazdáte... By som ti najradšej ale povedala, aby si ten teplomer zahodila! 😂 Musíš mať hlavu čistú... Nemávaš viacmenej rovnakú ovulku každý mesiac? Priznaky, hlien, cca v strede cyklu? Musíš si merať?
@aleskandra áno samozrejme ☺️ nájdeš ho len vo Femibione a je dokonca jedno, ktorý si pre prevenciu kúpiš, femibion 2 a 3ka obsahujú aj omega kyseliny, takže si môžeš vybrať.... Svokra mi vravela, že femibion je naozaj dobrý a čistý doplnok a je super, ak ho užívajú ženy len tak v rámci doplnkov vitaminov a mineralov. Poslem ti koláž toho, čo obsahujú ☺️
@millky tak to áno nechajú nech sa žena trápi. Teda ja mám za sebo 6xMA ešte pred 20r to bolo s ex s terajším 1xMa no ja som bola na nemá to asi pred 5rokmi a tiež som sa tam pýtala sama tým ma neposlal neriešil no a tiež mám trombofiliu MTHFR homozygot a ďalšie 4. No tak tie z beriem femibion 1 alebo activ folic a kopu ďalších vitamínov už mi to lezie na nervy. 3r snaženia a stále nič 2x IUI neúspešne 1 vklad neúspešný tak chceme ísť znova no problem bol moje zvýšené cytokiny brala som pol roka medrol pred vkladom aj po vklade intralipidy a nič nepomohlo. Tak ja už neviem.
@aleskandra to ma mrziii 😪😪drzim silno palce
@butterfly333 bože, to sa až zle číta.... No prežila si si dosť a prepáč ale, máš nejaké detičky?
@aleskandra očakávam ms tak 2-3 februára. Rátam 12teho na Sono a snáď 15-16 február iui
Ty ako to vidíš? 😊
@millky áno mám dve zprvého manželstva 20r a 14r.
@majka_3 ja pôjdem zrejme 8-ho na sono a 9-10 iui. V pondelok zavolám do centra a oni mi dajú termín
Musí nám to teraz vyjsť Majka!! ❣️🍀🙏 Inak ja už na to kašlem. Manžel už tiež má svoj vek 😬🙈
Ahojte, mozno laicka otazka, ale predsa :D ked mam v jeden den ovulku vecer, klesne trochu teplota uz v ten den alebo az ked prebehne ovulka, teda na dalsie rano?
@millky Myslis, ze mozem brat femibion aj ked beriem inofolic, v ktorom kyselina listova je? Ked je to vitamin, vychadza mi z toho ze ano, lebo ved to co telo nevstrebe telo vyluci mocom.. ale len pre istotu 🙈
@sssimikkk môžeš, samozrejme ze môžeš, femibion ti pomôže lepšie vstrebať kyselinu listovú vďaka tomu metylfolatu. Femi obsahuje čistú kyselinu listovú len 400μg zvyšok je enzým metylfolatu. No a inofolic berieš lebo musíš alebo dobrovoľne? On je najmä na tvorbu zdravých vajíčok ak má žena problém s ovulaciou napríklad, alebo ak ťa trápia cysty, alebo ak máš viacej testosteronu, alebo máš syndróm PCOS. Zdravá žena z neho môže mať akné alebo ju zbytočne závodní.
@millky nemam ho naordinovany od doktora, ale na cysty som bola 2x operovana a stale s nimi je nejaky problem, vajicka mi tiez nedozrievali, mala som anovulacne cysty.. tak som vyskusala a zda sa ze pomohol, minimalne na tu ovulku, ta prichadza pekne 🙂 femibion mam doma este z tehu co nevyslo, tak vyskusam, dakujem za radu 🙂 len som nevedela, ci tej kyseliny nebude moc, ale ako vravim, vitaminy telo vypudi pokial ich neprijme.. 🙂
@sssimikkk tak inofolic je tá správna voľba pre teba ☺️ femibion môžeš užívať kedykoľvek, či v tom deti su alebo nie sú. Držím prsteky. A KL sa nepredavkuješ, to je ako Ccko, tiež nehrozí predavkovanie.... Toto je presne ten typ, čo nadbytok vyjde von močom a v stolici, keďže sa viaže aj na čreva ☺️
@aleskandra Ako píšeš do tretice všetko dobré...držim palce (aj na nohách)
Ahojte žienky, dnes som 5 dpo podla grafu a na papiery bolo troška krvi ....myslíte že sa môže jednať o uhniezďovanie?
@andrea_r016 anoo, možné to je 😊 držím palce 😊
Merias aj bt?
@majka_3 ano meram 🙂 zajtra by sa mohol ukazat pokles myslis?
@butterfly333 a neberies aj aspirin, alebo nieco obdobne preventivne? Ja som na to kaslala a stale biochemicke, alebo mikroaborty do 5tt a vzdy ked som si ho preventivne nasadila, tak som do 3 mesiacov otehotnela a baby sa aj udrzalo, teda aj vdaka progesteronu a pichaniu vceliciek 😁
@gmm ďakujem veľmi veľmi 🍀🍀🍀❣️
Takáto podpora spraví svoje 😇
@millky ďakujem za radu , hneď som letela do lekárne kúpiť ten femibion - doteraz som sa mu bránila 😊😊
Inak ja ešte užívam aj čistý inozitol, ten môžem užívať ďalej? Mám aj kys.listovu od Jamieson , tu 1000, či to už nebude veľa? 🤔
@aleskandra inositol? A mas nejake problemy s vajickami alebo vajecnikmi? To je presne to co som vyssie pisala babe vo inofolic uziva. Inozitol sa odporuca ak je problem s dozrievanim vajicok, anovulacii, vyssom trstosterone... Akoze... Nie je to zle ani ak nemáš problém, ale týchto vecí, pokiaľ mi to lekár neprikáže sa radšej vyhýbam. Lebo toto už nespadá pod také bežné výživové doplnky, už je to pomocná látka. Tá kys.list. od Jamieson je 1000 a som prekvapena že ju robia práve 1000kovú. Pozri či je s postupným uvoľňovaním. Lebo vo všeobecnosti sa odporúča užívať 2x denne po 400-500. Ale ak aj nie je, je to OK, tým sa telo nepredavkuje ☺️

@butterfly333 ale kdeže 😆.... Aj toto bola náhoda.... Pretože keby nemám svokru sestru na gynde tak nič nezistím. Gyndoš mi povedal, že proste ma na hemato nepošle lebo k tomu nemá dôvod. Chemické tehu je normálna reakcia tela na niečo nové a nedá sa mu zabrániť, lebo sa jedná o vypudenie len oplodneného vajíčka, ktoré sa nebie uchytiť alebo sa zle uchytí, tým pádom keby mi ho chce udržať liekmi, môže byť plod poškodený. A proste tým že sa nejedná o potrat, nie je to závada. Takže tak nejako. Lenže mne to už liezlo na nervy, na vianoce som sa cítila ako keby ma parný valec prešiel, vedela som že som "tehu".... Potom dve čiarky na 3 testoch aj keď slabé a bum, po 3-4 dňoch meškania sa mi spustila krvisko... Už som sa fakt nasrala a vravim no nič, mám toho plné zuby, nikto mi nebude vravieť že je normálne každé tri mesiace ostať tehotná a moje telo to nechce. Ak si moje telo mysli to, čo mi povedal gyndoš, že oplodnené vajíčko je niečo ako nádor a radšej ho dá preč, musí byť na to dôvod!!! A bum, bol dôvod. Nevstrebatelnosť vitaminov B. Kvôli takejto chujovine by som sa trapila kto vie dokedy. Pokiaľ mi pomôžu tieto veci čo užívam, tak mi je jedno čo sa stane, pretože takýto problém mi môže do budúcna priniesť rakovinu, osteoporózu, parkinsona, alzheimera a pod.... A som rada že to viem, lebo TAK MAAAALO stačí na vyriešenie problému, až mi je to smiešne. Ak by bábo aj neprichádzalo tak OK, hlavne aby som už nemala chemické tehotenstvá alebo nebodaj potrat.